Durf uit te komen voor je eigen keuzes

Weten wat je wilt, en het maken van keuzes vanuit jezelf, is een belangrijk aspect voor goed minnaarschap. Het tonen van initiatief vergt moed en is een belangrijk afrodisiacum, zowel voor mannen als voor vrouwen. Het is heerlijk om te vrijen met iemand die precies weet wat hij of zij wil. Als minnaar wil je graag weten hoe je de ander kunt behagen en wil je de ander ook aanmoedigen om jou te behagen. De volgende oefening helpt.

Maak een paar keer per dag 3 minuten tijd voor deze oefening waarbij je de volgende zinnen in jezelf zegt:

  • Er is de jij die jij denkt dat je bent
  • Er is de jij die andere mensen denken dat je bent
  • Er is de jij die je werkelijk bent

Jouw antwoord op de derde zin, wie je werkelijk bent, is een gevoel dat je partner krijgt in jouw aanwezigheid. Hoe meer je met dit gevoel in contact staat, des te gemakkelijker is het om te weten wat je wilt. Ook in de slaapkamer.

Aantrekkingskracht

Het centrum van je wilskracht bevindt zich in je derde chakra, het gebied net onder je borstbeen. Als je dit chakra goed ‘bewoont’, durf je uit te komen voor je eigen keuzes. Ook op het gebied van de liefde. En nogmaals, dit vergroot je aantrekkingskracht. Staan voor je partnerkeuze of keuzes die je maakt binnen je relatie worden steeds gemakkelijker waardoor je energie verder doorstroomt naar je hart en er liefde aan de stroom wordt toegevoegd.

Ga staan voor de waarheid

In het derde chakra heb je echter ook te maken met alle indrukken die je van buitenaf binnenkrijgt, dus wat ‘de buitenwereld’, inclusief je partner, wil. Als je een conflict ervaart tussen wat er van jou verwacht wordt en hoe je het eigenlijk zelf wil is mijn advies: ‘Ga staan voor jouw waarheid.’. Hoe eerder je dat doet, des te sneller je partner daaraan went. Dit is een voorwaarde voor een goede afstemming met je partner over de te volgen weg in jullie liefdesleven.

Toña Wong Chung is founder van Healing Space en schrijfster van het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)’. Toña helpt verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Hoe vond je dit artikel? Alvast bedankt voor het delen!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Een boek over minnaarschap; omdat de wereld jouw liefde nodig heeft”