Interview Toña over de Balance Card

In de huidige digitale wereld is het onmogelijk om blootstelling aan niet-natuurlijke straling te vermijden. Deze constante blootstelling leidt tot veel gezondheidsproblemen en ongemakken. De Balance Card neutraliseert de effecten van onnatuurlijke straling en ondersteunt je op weg naar een gezonder leven terwijl je gebruik maakt van de moderne technologieën. Het verhoogt je totale energieniveau door verbetering van je slaap en het verminderen van stress. De kaart heeft de vorm van een bankpas en past goed in je zak om overdag te dragen.

Hoe werkt de Balance Card?

De gepatenteerde HQR-technologie in de kaart beschermt je tegen blootstelling aan straling afkomstig van jouw telefoon, WIFI-netwerken en andere bronnen van niet-natuurlijke straling. Door gebruik te maken van bestaande straling creëert de Card een sterk harmonisch veld om je heen dat jou niet alleen beschermt tegen straling maar ook de mogelijke schadelijke straling omzet in nuttige energie ten voordele van ons fysieke & mentale welzijn.

De Balance Card brengt je lichaam weer in balans door de structuur van het lichaamswater te herstellen. Dit is mogelijk omdat de geavanceerde HQR-technologie in de Card een harmonisch veld creëert dat sterker is dan de niet-natuurlijke en niet-harmonische elektromagnetische straling afkomstig van mobiele telefoons, Wi-Fi-netwerken en andere stralingsbronnen in jouw huis en omgeving.
De kaart creëert een natuurlijk elektromagnetisch veld met een bereik van 3 meter aan beide zijden van de kaart. Dit betekent dat jij door het dragen van de kaart voortdurend beschermd bent tegen de negatieve effecten van straling, altijd en overal.

Zijn alle soorten straling slecht voor je?
Toña: Het ligt er aan wat voor straling het is. En bovendien reageert iedereen anders op straling. Er zijn bijvoorbeeld aardstralen op de aarde, magnetische velden, die op de ene plek sterker zijn dan op andere plekken. Sommige mensen reageren hier goed op en anderen juist helemaal niet. Een straling van de aarde kan voor sommige mensen net zo lastig zijn als een straling van een zendmast en andersom zijn er ook mensen die helemaal geen last hebben van onnatuurlijke straling. Ik geloof zelfs dat we als mens dusdanig evolueren dat we in een verre toekomst helemaal geen last meer zullen hebben van straling, maar op dit moment is dat nog niet voor iedereen het geval.

Hoe weet je dat het werkt?
Toña: Zelf voelde ik bij gebruik van de Balance card meteen verschil. Sinds ik Balance Card bij mijn mobiele telefoon gebruik krijg ik geen “bel-oor” (warm oor) meer en ben ik van mijn onverklaarbare hoofdpijn af. Ook merk ik dat ik in alle omstandigheden beter geaard ben als ik de card op zak draag. Zo heb ik geen last meer van jetlags, en in de auto helpt het me bij de satelliet van de navigatie, waardoor ik niet meer zo moe word van autorijden.

Waarom is het zo belangrijk in deze tijd om je tegen straling te weren?
Toña: Omdat er veel meer straling is dan vroeger. Er was altijd al straling. Ook aardstraling is straling, maar de onnatuurlijke straling wordt tegenwoordig steeds sterker door de hoeveelheid telefoons, satellieten en zendmasten. Tegelijkertijd zijn we zelf steeds minder geaard: als je in de auto zit, kaatst de straling van een satelliet de hele tijd door het metalen frame van je auto. Ook zitten we vaak hoog in kantoorgebouwen en komen we weinig in de natuur om te aarden. Er zijn niet genoeg momenten in ons leven om echt contact te maken met de aarde waardoor straling niet goed kan afvloeien.

Welke symptomen kun je waarnemen bij jezelf bij een teveel aan straling in je systeem?
Toña: Let op (vage) hoofdpijnklachten, zweethanden, vermoeidheid en irritatie. Veel mensen ervaren, zodra ze de Balance Card gaan gebruiken, dat ze minder opgefokt zijn, beter slapen en minder last hebben van rsi-achtige klachten zoals nek- en spierspanningen.

Heb je nog andere handige tips die je kunnen helpen beschermen tegen straling?
Toña: Breng elke dag tijd in de natuur door, het liefst op je blote voeten.

Is het wetenschappelijk aangetoond dat mensen ziek kunnen worden van straling?
Toña: Nee, want het hangt af van je gevoeligheid. Er is bekend dat veel mensen gevoelig zijn voor straling, maar de een heeft er wel last van, en de ander niet. Het hangt van je eigen constitutie af.

Hoe gebruik je de Balance Card?
Of je nu moe bent of nerveus bent en jouw zenuwen wilt kalmeren, de Healing Space Balance Card ondersteunt jou in elke stemming. De symbolen op de kaart staan voor de twee kanten en hebben elk een verschillend effect. De ene kant helpt je te kalmeren en de andere kant geeft je een energiek gevoel. Luister naar je lichaam en kies de kant die het beste aanvoelt. Je bepaalt zelf hoe je de Healing Space Balance Card gebruikt, op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Neem de kaart mee in je tas of draag hem dicht bij je lichaam gedurende de dag, bijvoorbeeld in je broekzak. Of leg hem op je bureau als je aan het werk bent of op je nachtkastje als je gaat slapen. Om optimaal te kunnen profiteren van de kaart raden wij je aan de kaart 24 uur per dag te gebruiken.

Toña Wong Chung is founder van Healing Space en schrijfster van het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)’. Toña helpt verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Hoe vond je dit artikel? Alvast bedankt voor het delen!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Een boek over minnaarschap; omdat de wereld jouw liefde nodig heeft”