team-liona-2

Liona Marchena

Liona Marchena behaalde haar Master in de Culturele Antropologie aan de Universiteit van Utrecht in 2005. Daarna heeft zij zich als beleidsmedewerker bij gemeenten altijd bezig gehouden met maatschappelijke vraagstukken binnen het sociale domein. En hoewel ze dit werk altijd met plezier deed, ervoer ze dat de interventies die gepleegd werden geen structurele effecten hadden op de hulpvraag en de zelfredzaamheid van mensen. Hierdoor ging ze op zoek naar meer zingeving in haar dagelijks leven en haar werk.

Energetisch lichaamswerk

In 2015 behaalde ze haar eerste reikigraad, waarna ze veel ervaring opdeed met het behandelen van mensen met reiki en ze ook haar 2e reikigraad behaalde. In 2017 werd ze bij Healing Space opgeleid tot Reikipractitioner, waarna ze haar, inmiddels succesvolle, eigen healingpraktijk startte. In de tussentijd verdiepte zij zich verder in de Chinese geneeswijzen en werd zij verder opgeleid en bekwaam in het energetisch masseren. Inmiddels geeft zij met heel veel plezier de cursussen Energetische Massage bij Healing Space.

‘Ik haal er enorm veel voldoening en plezier uit om mensen te helpen bij hun helings- en bewustwordingsprocessen. Ik ervaar elke dag weer dat de inzet van energetisch lichaamswerk hier enorm veel effect op heeft. Het kunnen geven en ontvangen van een energetische massage is een prachtige manier om weer in verbinding te komen met jezelf en vandaaruit ook weer te kunnen verbinden met de ander. Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage bovendien een preventief middel om jezelf in balans te houden. Dus eigenlijk een must voor iedereen! Ik kan er enorm van genieten om deze manier van masseren over te brengen op mijn studenten. Ik hoop je heel snel een keer te gaan ontmoeten bij Healing Space!’

Liona als docent:

Scroll naar top