Healing Space medewerkers

Rianne van Straten

Rianne van Straten - Office Coördinator

Als je naar Healing Space gebeld of gemaild hebt is de kans groot dat je Rianne wel eens hebt gesproken. Van origine is ze Project Manager en Online Marketeer en binnen Healing Space houdt ze zich dagelijks bezig met een combinatie van marketing, service en projectmanagement. Rianne is de schakel tussen onze cursisten en docenten, ze verzorgt het websitebeheer en de online marketing en ze coördineert de logistiek en communicatie rondom de cursussen en opleidingen van Healing Space. 

Janneke Bastiaens - Marketing - Communicatie

Na 15 jaar op verschillende communicatie- en PR managementfuncties bij internationale bedrijven te hebben gewerkt, vertrok Janneke naar Azië om daar een half jaar rond te reizen. Na haar reis startte ze als freelancer in de holistische health en wellness branche. 

Sinds 2016 is ze onderdeel van het Healing Space team. Janneke houdt zich bezig met de marketing, pr/communicatie en branding en bovendien verzorgt ze onze social media. Dus als je een bericht op social naar ons stuurt, dan is Janneke de persoon bij wie je terecht komt.

Martijn Kortekaas - Jurist

Martijn Kortekaas is advocaat. Hij staat met zijn team van Legal Republic ondernemers bij in de juridische advisering van hun bedrijf, in de breedste zin van het woord. Binnen het team van Legal Republic zitten verschillende specialisten die samen hun krachten bundelen en zo zorgen voor toegevoegde waarde bij de bedrijven die zich bij hen aangesloten hebben. Sinds maart 2019 verzorgt Martijn en zijn team de juridische advisering voor Healing Space.

Niels Veenstra

Niels Veenstra - Webbouwer

Samen met Niels hebben we deze website gebouwd en vormgegeven. Hij bouwt sinds 2010 voor diverse ondernemers en bedrijven websites.