Energetische Massage Intensive

Data: zie agenda 1-daagse cursus Vooropleiding: Energetische Massage 1 Locatie: Bussum

Energetische Massage Intensive

Heb je behoefte om de kennis uit Energetische Massage 1 op te frissen? Wil je graag vragen stellen over je huidige manier van masseren? En wil je weer heel bewust in het veld van masseren stappen? Doe dan mee met de Energetische Massage Intensive.

Wat leer je bij deze cursus?

Tijdens de cursus Energetische Massage 1 heb je kennis gemaakt met diep energetisch werk en heb je geleerd hoe je een volledige energetische massage geeft. In de Energetische Massage Intensive frissen we de technieken die je eerder hebt geleerd op, zodat je (weer) handigheid krijgt in het masseren. We herhalen verschillende aspecten zodat je vertrouwen in je massage groeit en zodat eventueel vergeten informatie weer top-of-mind is. 

In de Intensive wordt er, net als bij Energetische Massage 1, veel aandacht besteed aan de energetische- en intuïtieve kant van masseren. We gaan bijvoorbeeld dieper in op het aanzetten van je eigen intuïtie. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen zodat je je huidige massage verder kan verfijnen.

Over de docenten

Omdat persoonlijke begeleiding voor ons belangrijk is, wordt de cursus door twee docenten gegeven.

Lilian Dibbets is Reiki therapeut, energetisch masseur, en daarnaast opgeleid NLP Master en systemisch coach. Ze runt met haar jarenlange ervaring haar praktijk vanuit Amstelveen.
Janneke Schuurman is Reiki therapeut, energetisch masseur en Ayurvedisch Therapeut in opleiding en runt haar praktijk vanuit Utrecht. De afgelopen jaren heeft Janneke haar eigen unieke weg gevonden als therapeut, waarbij ze haar diepgewortelde basis in Ayurveda combineert met krachtig energetisch werk.
Monika de Boer is geaccrediteerd Holistisch Natuurgeneeskundig Therapeut. In haar praktijk in IJsselstein helpt ze anderen door holistische natuurgeneeskundige concepten praktisch en efficiënt te maken, zodat iedereen ze gemakkelijk kan begrijpen en er elke dag naar kan leven.

Extra informatie

Van 9:30 tot 16:00 uur

Voor iedereen die de cursus Energetische Massage 1 heeft gevolgd

  • Het herhalen en verdiepen van de verschillende massagetechnieken uit de cursus Energetische Massage 1
  • De intuïtieve kant van masseren
  • Mogelijkheid tot stellen van gerichte vragen
Totaal:14 uur
Waarvan docent contacturen:7 uur

Na deze cursus zijn je eerder geleerde technieken weer top of mind en sta je weer in het veld van massage.

In de les oefen je op elkaar in een kleine groep. Door tijdens de cursus een energetische massage te geven én te ontvangen ervaar je verschillende technieken, waardoor je je eigen behandeling onder begeleiding van de docent verder kan verfijnen.

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Kosten van de cursus

€ 150,- per persoon.

Agenda 2023 - 2024

Staan er geen data gepland? Achter de schermen zijn we hiermee bezig. Via ons contactformulier kan je je interesse doorgeven. 

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Energetische Massage Intensive

Heb je behoefte om je kennis uit Energetische Massage 1 op te frissen? Wil je graag vragen stellen over je huidige manier van masseren? En wil je weer heel bewust in het veld van masseren stappen? Schrijf je dan nu in voor de cursus Energetische Massage Intensive.

Dit product is momenteel niet op voorraad.