Energetische Massage Intensive

Data: zie agenda 1-daagse cursus Vooropleiding: Energetische Massage 1 Locatie: Bussum

Energetische Massage Intensive

Heb je behoefte om de kennis uit Energetische Massage 1 op te frissen? Wil je graag vragen stellen over je huidige manier van masseren? En wil je weer heel bewust in het veld van masseren stappen? Doe dan mee met de Energetische Massage Intensive.

Wat leer je bij deze cursus?

Tijdens de cursus Energetische Massage 1 heb je kennis gemaakt met diep energetisch werk en heb je geleerd hoe je een volledige energetische massage geeft. In de Energetische Massage Intensive frissen we de technieken die je eerder hebt geleerd op, zodat je (weer) handigheid krijgt in het masseren. We herhalen verschillende aspecten zodat je vertrouwen in je massage groeit en zodat eventueel vergeten informatie weer top-of-mind is. 

In de Intensive wordt er, net als bij Energetische Massage 1, veel aandacht besteed aan de energetische- en intuïtieve kant van masseren. We gaan bijvoorbeeld dieper in op het aanzetten van je eigen intuïtie. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen zodat je je huidige massage verder kan verfijnen.

Over de docent

Alle cursussen Energetische Massage worden gegeven voor onze docente Liona Marchena. “Ik haal er enorm veel voldoening en plezier uit om mensen te helpen bij hun helings- en bewustwordingsprocessen. Ik ervaar elke dag weer dat de inzet van energetisch lichaamswerk hier enorm veel effect op heeft. Het kunnen geven en ontvangen van een Energetische Massage is een prachtige manier om weer in verbinding te komen met jezelf en vandaaruit ook weer te kunnen verbinden met de ander. Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage bovendien een preventief middel om jezelf in balans te houden. Dus eigenlijk een must voor iedereen!”

Extra informatie

Van 9:30 tot 16:00 uur

Voor iedereen die de cursus Energetische Massage 1 heeft gevolgd

  • Het herhalen en verdiepen van de verschillende massagetechnieken uit de cursus Energetische Massage 1
  • De intuïtieve kant van masseren
  • Mogelijkheid tot stellen van gerichte vragen
ECTS:1
Totaal:28 uur
Waarvan docent contacturen:7 uur

Na deze cursus zijn je eerder geleerde technieken weer top of mind en sta je weer in het veld van massage.

In de les oefen je op elkaar in een kleine groep. Door tijdens de cursus een energetische massage te geven én te ontvangen ervaar je verschillende technieken, waardoor je je eigen behandeling onder begeleiding van de docent verder kan verfijnen.

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Kosten van de cursus

€ 150,- per persoon.

Agenda 2021 - 2022

Zie hier de startdata van deze 4 daagse cursus:

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Energetische Massage Intensive

150,00

Heb je behoefte om je kennis uit Energetische Massage 1 op te frissen? Wil je graag vragen stellen over je huidige manier van masseren? En wil je weer heel bewust in het veld van masseren stappen? Schrijf je dan nu in voor de cursus Energetische Massage Intensive.

Energetische Massage Intensive - zaterdag 3 juli 2021
150,00

Uitverkocht

Ontvang een mail wanneer er een plek vrijkomt.

Wissen
Loading...

Beschrijving

Ben je geïnteresseerd om via voeding gezond en in balans te zijn, maar zie je door de huidige food-trends door de bomen het bos niet meer? Wist je dat sommige voedingsadviezen heel goed voor een ander kunnen werken, maar niet voor jou? En zou je willen leren welke individuele voeding het beste bij jou past, zodat je gezond en in balans bent

De holistische voedingscursus Eenvoudig Gezond (tevens deel 1 van de opleiding tot Holistisch Voedingscoach) is gebaseerd op de visie van eenheid binnen onszelf en met onze omgeving, en daarnaast op het gegeven dat we allemaal verschillend en uniek zijn. Is een sinaasappel voor je vriendin misschien de perfecte bron van Vitamine C, dan kan het maar net zo zijn dat een sinaasappel jouw constitutie uit balans brengt, waardoor je juist gezondheidsproblemen krijgt. Interessant, vooral in deze tijd waarin we de vele food adviezen vaak klakkeloos opvolgen.

Extra informatie

EMI

zaterdag 3 juli 2021, zaterdag 9 oktober 2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Energetische Massage Intensive” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top