Energetische Massage Intensive

Data: zie agenda 1-daagse cursus Vooropleiding: Energetische Massage 1 Locatie: Bussum

Energetische Massage Intensive

Heb je behoefte om de kennis uit Energetische Massage 1 op te frissen? Wil je graag vragen stellen over je huidige manier van masseren? En wil je weer heel bewust in het veld van masseren stappen? Doe dan mee met de Energetische Massage Intensive.

Wat leer je bij deze cursus?

Tijdens de cursus Energetische Massage 1 heb je kennis gemaakt met diep energetisch werk en heb je geleerd hoe je een volledige energetische massage geeft. In de Energetische Massage Intensive frissen we de technieken die je eerder hebt geleerd op, zodat je (weer) handigheid krijgt in het masseren. We herhalen verschillende aspecten zodat je vertrouwen in je massage groeit en zodat eventueel vergeten informatie weer top-of-mind is. 

In de Intensive wordt er, net als bij Energetische Massage 1, veel aandacht besteed aan de energetische- en intuïtieve kant van masseren. We gaan bijvoorbeeld dieper in op het aanzetten van je eigen intuïtie. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen zodat je je huidige massage verder kan verfijnen.

Over de docenten

Omdat persoonlijke begeleiding voor ons belangrijk is, wordt de cursus door twee docenten gegeven.

Lilian Dibbets is Reiki therapeut, energetisch masseur, en daarnaast opgeleid NLP Master en systemisch coach. Ze runt met haar jarenlange ervaring haar praktijk vanuit Amstelveen.

Je eigen mate van bewustzijn en goed in contact staan met de signalen die je lichaam je geeft, is waar Lilian naar kijkt en mee werkt. Met haar achtergrond als NLP Master is ze getraind om via de non-verbale communicatie micro signalen op te pikken bij haar studenten. Vanuit haar systemische coach opleiding kan ze de link leggen met de plek in het familie systeem. Want als dat niet het geval is kan de energie niet stromen en draag je wellicht lasten die niet van jou zijn. Welke (voorouderlijke) trauma’s, patronen en overtuigingen houden jou tegen om met energie in het leven te staan en te kiezen voor je eigen pad? En kan jij bij tegenslagen op jouw eigen veerkracht vertrouwen?

Lilian gunt het iedereen om (meer) bewustzijn te creëren en gezondheid op alle lagen te bevorderen; mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel en een energetische massage is daar voor haar een onmisbaar onderdeel van.

Janneke Schuurman is Reiki therapeut, energetisch masseur en Ayurvedisch Therapeut in opleiding en runt haar praktijk vanuit Utrecht. De afgelopen jaren heeft Janneke haar eigen unieke weg gevonden als therapeut, waarbij ze haar diepgewortelde basis in Ayurveda combineert met krachtig energetisch werk.

Janneke neemt haar cliënten mee tot de kern en begeleidt haar hen in het vinden van antwoorden op zowel lichamelijke als psychische en spirituele vraagstukken. Dit doet ze door middel van energetisch lichaamswerk, massages en voedings- en levensstijl advies; alles om het zelf helende vermogen van het lichaam de ruimte te geven. Daarbij is Energetische Massage voor Janneke het fundament vanuit de oosterse kijk op gezondheid. Massage is voor haar dé manier om de binnen- en buitenwereld meer met elkaar in verbinding te brengen, wat er ook op je pad komt. Een energetische massage brengt bewustzijn naar elke cel van het lichaam, waardoor je weer kan wonen in je ‘fysieke huis’. Waar lichaam en mind eerst achter elkaar aan renden, worden ze nu weer een.

Al haar kennis en haar jarenlange ervaring deelt Janneke graag op een toegankelijke, liefdevolle en authentieke manier, die haar cliënten omschrijven als ‘geaard’ en ‘licht’ tegelijk.

Extra informatie

Van 9:30 tot 16:00 uur

Voor iedereen die de cursus Energetische Massage 1 heeft gevolgd

  • Het herhalen en verdiepen van de verschillende massagetechnieken uit de cursus Energetische Massage 1
  • De intuïtieve kant van masseren
  • Mogelijkheid tot stellen van gerichte vragen
Totaal:14 uur
Waarvan docent contacturen:7 uur

Na deze cursus zijn je eerder geleerde technieken weer top of mind en sta je weer in het veld van massage.

In de les oefen je op elkaar in een kleine groep. Door tijdens de cursus een energetische massage te geven én te ontvangen ervaar je verschillende technieken, waardoor je je eigen behandeling onder begeleiding van de docent verder kan verfijnen.

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Kosten van de cursus

€ 150,- per persoon.

Agenda 2022 - 2023

Zie hier de startdata van deze 1 daagse cursus:

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Energetische Massage Intensive

150,00

Heb je behoefte om je kennis uit Energetische Massage 1 op te frissen? Wil je graag vragen stellen over je huidige manier van masseren? En wil je weer heel bewust in het veld van masseren stappen? Schrijf je dan nu in voor de cursus Energetische Massage Intensive.

Energetische Massage Intensive – zondag 9 oktober 2022
150,00

Beschikbaarheid: 15 op voorraad

Scroll naar top