Energetische Massage voor Koppels

Data: zie agenda 3-daagse cursus Vooropleiding: geen vereiste Locatie: Bussum

Cursus Energetische Massage voor Koppels

Hebben jij en je partner behoefte om dichter bij elkaar te komen? Wil je de energie tussen jou en je geliefde nog beter laten stromen? En ben je benieuwd hoe je mogelijke blokkades met een Energetische Massage op kan lossen? Doe dan samen met je partner mee met de cursus Energetische Massage voor Koppels.

Wat leer je bij deze cursus?

Tijdens de cursus Energetische Massage voor Koppels leren jij en je partner hoe jullie elkaar een volledige energetische massage geven. Het oefenen met diep energetisch contact maken, kan precies het aangename verschil zijn om je dieper met elkaar te kunnen verbinden.

Je leert verschillende massagetechnieken en hoe de massage de energiestroom in het lichaam kan activeren. Je leert meer over meridianen, de orgaansystemen die daar onder liggen en de bijbehorende functionaliteiten en emoties. Ook leer je hoe je met een holistische benadering masseert, dus je leert om naar het totale plaatje te bekijken. Je bent heel bewust bezig om mogelijke blokkades op te lossen zodat alles in het lichaam weer prettiger gaat stromen: emoties, gedachten en energie.

Er wordt veel aandacht besteed aan de energetische- en intuïtieve kant van masseren. Je leert hoe je met aandacht en intentie masseert; hoe je echt aanwezig bent bij je partner zodat de ander voelt dat je er bent. Dat vraagt van jou dat je kan ‘blijven staan’, letterlijk en figuurlijk, zodat je partner de gelegenheid krijgt om alles wat zich op dat moment wil laten zien, zich mag openbaren. En dat jij voldoende fundament hebt om dat op te kunnen vangen. Dus jouw worteling, gronding en aarding is een belangrijk aspect dat je tijdens deze cursus leert.

Over de docent

Alle cursussen Energetische Massage worden gegeven voor onze docente Liona Marchena. “Ik haal er enorm veel voldoening en plezier uit om mensen te helpen bij hun helings- en bewustwordingsprocessen. Ik ervaar elke dag weer dat de inzet van energetisch lichaamswerk hier enorm veel effect op heeft. Het kunnen geven en ontvangen van een Energetische Massage is een prachtige manier om weer in verbinding te komen met jezelf en vandaaruit ook weer te kunnen verbinden met de ander. Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage bovendien een preventief middel om jezelf in balans te houden. Dus eigenlijk een must voor iedereen!”

Extra informatie

Van 9:30 tot 16:30 uur

Voor elk koppel toegankelijk

  • Het maken van energetisch contact en diepe verbinding met je partner
  • Verschillende massagetechnieken
  • Het activeren van energiestromen
  • Verdieping in de meridianen, de orgaansystemen die daar onder liggen en de bijbehorende functionaliteiten en emoties
  • Leren hoe je als masseur in je eigen kracht blijft staan: ‘holding the space’
  • Het doseren van energie die je geeft en ontvangt tijdens een massage
ECTS:3
Totaal:72 uur
Waarvan docent contacturen:21 uur

Na deze cursus kan je een intuïtieve energetische lichaamsmassage geven en is een  diepere verbinding met je partner ontstaan.

In de les oefen je op je eigen partner waardoor je de afstemming op elkaar maximaal bevordert. Door tijdens de cursus een energetische massage te geven én te ontvangen, ervaar je de verschillende technieken waardoor je je eigen behandeling onder begeleiding van de docent verder kan verfijnen.

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Kosten van de cursus

€ 445,- per persoon, inclusief cursusmap. Deze map ontvang je tijdens de eerste les.

Agenda 2021 - 2022

Zie hier de startdata van deze 3 daagse cursus:

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Energetische Massage voor Koppels

Hebben jij en je partner behoefte om dichter bij elkaar te komen? Wil je de energie tussen jou en je geliefde nog beter laten stromen? En ben je benieuwd hoe je mogelijke blokkades met een Energetische Massage op kan lossen? Schrijf je dan nu in voor de cursus Energetische Massage voor Koppels.

Loading...

Beschrijving

Ben je geïnteresseerd om via voeding gezond en in balans te zijn, maar zie je door de huidige food-trends door de bomen het bos niet meer? Wist je dat sommige voedingsadviezen heel goed voor een ander kunnen werken, maar niet voor jou? En zou je willen leren welke individuele voeding het beste bij jou past, zodat je gezond en in balans bent

De holistische voedingscursus Eenvoudig Gezond (tevens deel 1 van de opleiding tot Holistisch Voedingscoach) is gebaseerd op de visie van eenheid binnen onszelf en met onze omgeving, en daarnaast op het gegeven dat we allemaal verschillend en uniek zijn. Is een sinaasappel voor je vriendin misschien de perfecte bron van Vitamine C, dan kan het maar net zo zijn dat een sinaasappel jouw constitutie uit balans brengt, waardoor je juist gezondheidsproblemen krijgt. Interessant, vooral in deze tijd waarin we de vele food adviezen vaak klakkeloos opvolgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Energetische Massage voor Koppels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top