Schoonheid van binnenuit

Data: zie agenda 2-daagse cursus Vooropleiding: niet vereist  Locatie: Bussum

Schoonheid van binnenuit: haar, huid en darmflora

Wil je van je buikklachten af? Wil je leren wat voor jou de juiste voeding is voor een gezonde darmflora? En wil je weten hoe je darmflora jouw haar en huid kan verbeteren? Doe dan mee met de 2-daagse cursus Schoonheid van binnenuit: haar, huid en darmflora.

Veel mensen kampen met verstoringen in de darmen zoals bijvoorbeeld een opgezette buik, diarree, constipatie of buikkrampen. Vaak blijkt in de praktijk dat deze klachten onbewust en ongewild door voeding worden veroorzaakt, in stand worden gehouden of zelfs verergeren. Dit kan een negatief effect hebben op je huid en zelfs op de opname van voedingsstoffen voor je haar.

Verstoringen zijn te genezen door simpelweg wijzigingen aan te brengen in je voedingspatroon en eventuele supplementen aan te vullen. In deze tweedaagse cursus, gegeven door Sharon Asscher – Looijen van ‘Voeding maakt je beter’, doe je kennis op over de juiste voeding voor zowel je huid, haar als je darmen. 

In deze cursus wordt de rol van de darmflora, tekorten op het gebied van macronutriënten en micronutriënten, maar ook de negatieve invloed van E-nummers, bepaalde voedingsstoffen en medicijnen op de huid en de darmen besproken. Zo krijg je meer inzicht in hoe jij je darmen, huid en haar het beste kan ondersteunen.

Onze docent, Sharon Asscher – Looijen van ‘Voeding maakt je beter’: “Het is mijn grootste passie om mensen te leren hoe zij met een gezonde levensstijl, optimaal zichzelf kunnen zijn. Wanneer je gezondheid optimaal is, heb je meer energie en aandacht voor de dingen waar je gelukkig van wordt. Ook voor mensen met chronische ziektes en aandoeningen is een optimale gezondheid haalbaar – als je maar durft te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft en aankan. Ik geloof dan ook niet dat je pas gezond bent bij afwezigheid van ziekte, maar bij een algemeen gevoel van lekker in je vel zitten. En als we allemaal lekkerder in ons vel zitten, hebben we een mooiere wereld!”

Wat leer je bij deze tweedaagse cursus?

  • Wat zijn gezonde darmen?
  • En hoe krijg en behoud je gezonde darmen?
  • Hoe kan jij je spijsvertering verbeteren?
  • Welke voeding heb je nodig voor een mooie huid en haren?
  • Welke voeding kan je beter vermijden?
  • Welke supplementen kan je inzetten?

Over de docent

Sharon Asscher – Looijen is orthomoleculair therapeut, hormoonconsulent, darmtherapeut en KPNI therapeut. Als founder van ‘Voeding maakt je beter’ geeft ze 1 op 1 consulten, schrijft ze voor bekende online platforms en geeft ze lezingen en webinars voor bedrijven over het optimaliseren van gezondheid.

Extra informatie

9.30 – 16.30 uur

Voor iedereen die graag meer inzicht krijgt in de darmen en de connectie tussen de darmen, sterk haar, gezonde nagels en een mooie huid.

Na deze cursus weet je wat voor jou de juiste voeding is voor een gezonde darmflora en weet je hoe je darmflora jouw haar en huid kan verbeteren. Ook weet je welke testen je kan inzetten om meer over de darmflora te weten te komen.

Tijdens deze dagen krijg je veel praktische adviezen. Daarnaast is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen en casussen te bespreken.

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Kosten van de cursus

€ 329 per persoon.

Agenda 2023 - 2024

Zie hier de startdata van deze dagcursus:

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Schoonheid van binnenuit

329,00

Wil je van je buikklachten af? Wil je leren wat voor jou de juiste voeding is voor een gezonde darmflora? Wil je weten hoe de darmflora jouw haar en huid kan verbeteren?

Schrijf je dan nu in voor de 2-daagse cursus Schoonheid van binnenuit: haar, huid en darmflora.

 

Schoonheid van binnenuit – woensdag 1 november en donderdag 2 november 2023
329,00

Beschikbaarheid: 24 op voorraad