Indra van Beek

Vrouw zijn in een wereld waar de mannelijke energie momenteel overheerst, kan nogal een uitdaging vormen. In mijn praktijk (Utrecht) vormt hormonale disbalans dan ook meer regel dan uitzondering. Ongemakken kunnen zich uiten in fysieke klachten zoals darmproblemen, menstruatieklachten of huiduitslag. Maar ook in mentaal-emotionele klachten waaronder angsten, depressiviteit of (onbewust) ingehouden boosheid. Gelukkig is daar veel aan te doen en heeft Ayurveda hier een hele eigen kijk op! Want wat een medicijn is voor de één, kan gif zijn voor een ander.

Als Ayurvedisch therapeut i.o. en vrouwencoach ondersteun ik je naar een plek van hormonale rust en lichaamsbewustzijn. Je leert jezelf beter begrijpen als de unieke persoon die jij bent en krijgt de kennis, tools en remedies om zélf te kunnen helen. We onderzoeken uitgebreid jouw huidige gezondheid en creëren een voeding- en leefstijlplan op maat. En waar nodig duiken we een laagje dieper door middel van energetisch lichaamswerk en Ayurvedische behandelingen. Ontdek de stem van jóuw lichaam en vind balans in lijf en leven.

Diploma's

Specialisaties

  • Holistische therapie met betrekking tot vrouwengezondheid, hormonale balans en contact maken met je vrouwzijn.
  • Begeleiding rondom zwangerschap of kinderwens, ondersteuning na miskraam of burn-out.
  • Begeleiding bij spijsverteringklachten en klachten gerelateerd aan de vrouwelijke cyclus zoals PMS, PCOS, endometriose, onvruchtbaarheid en overgangsklachten. Voeding, yoga en Ayurveda vormen hierbij de belangrijkste invalshoeken.

Accreditaties

Contactgegevens

Wil je een afspraak maken met Indra? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

Holistisch Voeden
Studio Yogapoint, Oudegracht 44 en 44 a/d werf, 3511 AR Utrecht
info@holistischvoeden.nl
Telefoonnummer: 06-10388045

Links

Adres