Jamila Brummel

Ik luister naar jou en zie je, in alles wat je bent. Geef je ruimte om je veilig te voelen om ook te kunnen delen wat voor jou belangrijk is in jou helings proces.  

Ik creëer in Orkulind een veilige setting voor jou, waarna we samen op onderzoek gaan naar wat jouw lichaam nodig heeft. Het is mijn passie om kennis te delen over wat het lichaam verteld, waar je klacht vandaan komt zodat  je (weer) bewust wordt van wat je lichaam nodig heeft om fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel sterk en gezond te zijn in dit leven. Zodat je vanuit liefde en begrip en respect (weer) verbinding kunt maken met jezelf. 

Mijn specialisme is dat ik naast holistisch energetisch therapeut ook behandelaar en coach ben voor mens en paard. Bij mij kun je dus naast een humaan persoonlijk traject in mijn praktijk ook terecht voor een combinatie in een uniek traject waarin ik je help uitdagingen tussen jou en je paard op te lossen. Ik werk ook hierin holistisch, en vertaal wat ik hoor en zie en neem jou mee in verfijning van jullie communicatie. 

Specialisaties

Welzijn voor mens en dier – werken vanuit TCM 5 elementen leer.

Diploma's

Accreditaties

Contactgegevens

Wil je een afspraak maken met Jamila? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

Orkulind
Laarseweg 22, 8171 PR VAASSEN
jamila@orkulind.nl
Telefoonnummer: 06-55112451

Links

Adres