Robert Meiling

Robert Meiling is gecertificeerd natuurgeneeskundig therapeut. Opgeleid bij Healing Space werkt hij vanuit een holistische aanpak. Dat wil zeggen dat de gehele mens in beschouwing wordt genomen en niet slechts dat onderdeel dat ongemak veroorzaakt. 

Robert: ‘Ik ben pas op latere leeftijd in contact gekomen met de natuurgeneeskunde en de niet-westerse geneeskunde. Als wetenschappelijk geschoolde beta-man moest ik van huis uit niets hebben van “alternatieve” en “niet-wetenschappelijke” zaken. Maar het verstand komt met de jaren. Het werd mij duidelijk dat de uitspraak “alles is energie” ook geldt voor ieder levend wezen, iedere cel en ieder atoom in die cel. Hierdoor was het voor mij begrijpelijk dat alles met alles samenhangt.  Hoe iemand zich emotioneel voelt heeft dus consequenties voor zijn of haar fysieke lichaam en andersom. En wat iemand eet heeft gevolgen voor iemands energie-huishouding. Alles begint met energie. 

Hier wilde ik mijn werk van maken en heb ik me omgeschoold als holistisch therapeut. Ik hanteer daarbij verschillende diagnosetechnieken en werkvormen, die ik afhankelijk van wat zich voordoet toepas. Je kan daarbij denken aan: traditionele Chinese Geneeskunde, Kinetische spiertesten, trauma-release technieken zoals hart-focus, helende reis, chakra-balancing, energetische massages.  Daarnaast betrek ik voeding bij de aanpak. Er bestaat namelijk niet zoiets als gezonde voeding voor iedereen. Voeding moet bij je constitutie passen zodat voeding zorgt voor energie voor jou.” 

Diploma's

Accreditaties

Contactgegevens

Wil je een afspraak maken met Robert? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

Yumeni
Ansfriduslaan 9, 3833 BG, Leusden
info@yumeni.nl
Telefoonnummer: 06-54232613

Links

Adres