Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Accreditaties en beroepsverenigingen

Alle cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Hierdoor bieden we als Healing Space een ruim aanbod aan opleidingen om zelfstandig als Holistisch Energetisch Therapeut te beginnen

Dit werkt als volgt: elke beroepsorganisatie verlangt dat je een bepaald aantal uren aan opleiding volgt. Bij de BATC, de beroepsvereniging waar we zelf mee samen werken, is dat bijvoorbeeld 400 uur. Als je dit aantal uren hebt gevolgd aan opleidingen, kan je je bij deze vereniging aansluiten. Je kan het exact aantal uren per opleiding op onze diverse opleidingspagina’s vinden bij ‘praktische informatie’. Door je aan te sluiten, voldoe je wettelijk aan al je verplichtingen om cliënten te kunnen behandelen, en ben je bijvoorbeeld gecoverd voor de wkkgz.

Ook kan je door aangesloten te zijn bij een beroepsvereniging, als je tevens in het bezit bent van je diploma Medische Basiskennis, je cliënten aanbieden dat hun consulten bij jou, worden vergoed door het aanvullende pakket van hun zorgverzekeraar.

In het onderstaande overzicht zie je per opleiding onze accreditaties. Voor meer informatie, raden we je aan om contact op te nemen met de afzonderlijke beroepsverenigingen.

Als je geïnteresseerd bent om je aan te sluiten bij de BATC, de beroepsvereniging waar wij zelf mee samenwerken, en je hebt nog vragen, dan kan je contact met hen opnemen via www.batc.nl.

UWV samenwerking

Wij zijn als opleidingsinstituut gecontracteerd door UWV voor het Inkoopkader Scholingsdiensten. Dat houdt in dat wij één van de opleidingsinstituten in Nederland zijn die scholingen mogen verzorgen om mensen te helpen bij hun terugkeer in het arbeidsproces. Veel (oud)studenten hebben hun opleiding bij ons vergoed gekregen. Neem tijdig contact op met je UWV contactpersoon om jouw mogelijkheden voor het volgen van een scholing te bespreken. 

KTNO & CPION

Alle cursussen en opleidingen van Healing Space zijn geaccrediteerd door het KTNO: Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs.

Bovendien is onze opleiding Medische en Psychosociale Basiskennis geaccrediteerd door het CPION.

Overige accreditaties