Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Opleidingen & Cursussen

Zowel consumenten als professionals kunnen bij ons terecht voor hun eigen ontwikkeling om beter in balans te zijn, en voor een professionele ontwikkeling tot Holistisch Energetisch Therapeut.

Change the energy, change everything!

 

Agenda

Bekijk de data van onze opleidingen en cursussen in het overzicht.

Voeding

Reiki

Energetische Massage

Chinese Geneeskunde

HBO opleiding Medische Basiskennis

Medische Basiskennis losse lesdag

De complete opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut volgen?

Alle onze opleidingen zijn geaccrediteerd en voldoen aan de norm om als zelfstandig Holistisch Energetisch Therapeut aan de slag te kunnen gaan.  

Opleidingen

Onze opleidingen zijn geschikt voor startende therapeuten, maar ze kunnen ook gevolgd worden als bij- of nascholing voor gevestigde natuurgeneeskundig therapeuten. Maar, omdat wij geloven dat al onze opleidingen voor iedereen bijdragen aan een gezond en gelukkig leven, zijn ze ook geschikt als investering in jezelf. 

Dus ook zonder dat je als specialist wilt beginnen, kan je als consument bij ons terecht voor opleidingen op het hoogste niveau. Ze zullen je helpen om in balans te komen en leiden je naar een gezond en gelukkig leven.

Cursisten beoordelen Healing Space met een:

‘Een cadeau aan jezelf en de mensen om je heen.
Healing Space biedt een professionele en veilige omgeving om jezelf en anderen te ondersteunen in hun proces van groei of heling.’

– Nicole

Alle opleidingen en cursussen

[tribe_events view=”month”]

Alle opleidingen en cursussen