Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Holistisch Voedingscoach Intensive

Oefen de energetische onderdelen van Holistisch Voedingscoach

Deze Intensive is een praktijk dag als aanvulling op je opleiding tot Holistisch Voedingscoach, zodat je de behandeling van je cliënten kan perfectioneren.

• Er wordt gewerkt aan een nieuwe datum, je kunt je alvast aanmelden
• Intensieve praktijkdag
• Sfeervolle leslocatie in Bussum

165,- btw vrij

Vooropleiding nodig? Ja, Holistisch Voedingscoach.

Wat leer je tijdens deze Intensive?

Perfectioneer de behandeling van je cliënten

Deze Intensive is een praktijk dag als aanvulling op je opleiding tot Holistisch Voedingscoach, zodat je de behandeling van je cliënten kan perfectioneren. Samen met de andere deelnemers oefen je de praktische, energetische onderdelen die je tijdens de opleiding tot Holistisch Voedingscoach hebt geleerd.

Oefenen met spiertesten

Een van de onderdelen is kinesiologie, het spiertesten: hoe werkt dit ook alweer? Welke opties kan je gebruiken? Hoe kan je herkennen of iemands klacht lichamelijk of psychisch is? Al deze aspecten ga je samen met de andere deelnemers, onder leiding van Anna Kruyswijk, oefenen en verder uitdiepen.

Oefenen met pendelen met Toña Wong Chung

Toña Wong Chung geeft tijdens deze dag het praktijkgedeelte over pendelen. Ze begeleidt je in de praktische aspecten van het pendelen en vervolgens ga je met elkaar oefenen: hoe kan je de pendel gebruiken? Welke aspecten kan je uitvragen? Maar ook de basisvraag: hoe zorg je dat de pendel überhaupt ‘werkt’? Toña geeft alle tips en tricks die je nodig hebt.

Oefenen met EFT: het herstellen van de energetische verstoring

Tot slot komt ook EFT aan bod tijdens deze dag. EFT, Emotional Freedom Technique, gaat er van uit dat negatieve emoties veroorzaakt worden door een verstoring van het energiesysteem. Deze verstoring ontstaat op zijn beurt door de herinnering aan een nare gebeurtenis. Bij EFT werk je niet aan het ‘behandelen’ van de nare herinnering, maar aan het herstellen van de energetische verstoring. Tijdens deze Intensive gaan we concreet met EFT aan de slag: hoe kan je energie herstellen? Welke acupunctuurpunten tik je daarvoor aan? Hoe kan je de juiste formulering voor het onderwerp vinden, zodat EFT zijn werk kan doen?

Dit zeggen anderen over de cursus

Indra van Beek
Indra van Beek
Holistisch Voedingscoach
Lees verder
"Deze opleiding is een prachtige route in het benaderen van gezondheid op fysiek, geestelijk én spirit niveau. Het zelf ervaren, het begeleiden van proefclienten, het oefenen op elkaar; het was allemaal even leuk! Daarnaast is Anna een bijzondere, fijne en wijze vrouw met een gigantische koffer vol informatie. Zoveel van geleerd! Een aanrader voor iedereen die zich om de mens als geheel bekommert."
Diana
Diana
Holistisch Voedingscoach
Lees verder
"Ik ben heel erg dankbaar dat ik Anna heb leren kennen. Ik ben meer van mezelf gaan houden maar ook merk ik dat ik steeds meer begrijp wat ik hier doe op aarde. Anna, bedankt voor je energie en de kennis die je met ons gedeeld hebt. Ik ga met alle liefde deze kennis inzetten."
Tamara
Tamara
Holistisch Voedingscoach
Lees verder
"In 1 woord geweldig. Geweldige lessen, geweldige docent, geweldig om dit mee te mogen maken. Geweldige groei doorgemaakt en de meest geweldige mensen mogen ontmoeten. De inzichten zijn zo ontzettend waardevol. Het was een bijzondere reis, welke alleen maar motiveert om hier verder in te gaan. Wat zou ik wensen dat ik nog mag meemaken dat integrale / holistische gezondheid de norm mag worden."

"Anna, onwijs bedankt voor je energie en coaching! Mijn gezondheid herwinnen: Hoe fantastisch is dit, en dat alles dankzij jou!"
Anne
Anne
Holistisch Voedingscoach
Lees verder
"Heel erg bedankt voor de onuitputtelijke bron van informatie. Dank voor alle inzichten en hulp. Ik ga alles zo goed mogelijk in de praktijk brengen en toepassen bij mijn patiënten, zodat al deze kennis de wereld in komt"

Intensieve begeleiding door
Anna Kruyswijk en Toña Wong Chung

Anna Kruyswijk

Deze Intensive wordt gegeven door Anna Kruyswijk – van der Heijden, een bekendheid in de wereld van gezonde voeding en auteur van het boek ‘Eenvoudig Gezond’ en ‘Keto-Detox, zonder honger ontgiften en afvallen’. Anna is een veelgevraagd spreekster op het gebied van voeding, zowel als arts n.p. (niet meer praktiserend) als expert op het gebied van complementaire zorg. Zij slaagt er in haar kennis op een duidelijke manier over te brengen op zowel consumenten als specialisten en ze zet zich in om gezonde voeding te integreren als belangrijke ‘missing link’ in de reguliere gezondheidszorg.

Toña Wong Chung

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming. Ze is Holistisch Energetisch Therapeut en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

Praktische informatie

De cursus Holistisch Voedingscoach Intensive:

De inhoud van de Intensive

De volgende onderdelen komen tijdens de dag aan bod:

  • Het opdoen van (meer) praktische ervaring met spiertesten
  • Het opdoen van (meer) praktische ervaring met pendelen
  • Het opdoen van (meer) praktische ervaring met EFT
  • Het leren uitvragen en afstemmen van je test techniek
  • Het oefenen van jouw specifieke vraagstukken in je behandeling en advies
Doelstelling van de Intensive

Na deze Intensive heb je ervaring opgedaan over de praktische aspecten van je werk als Holistisch Voedingscoach.

Locatie Heart House

Extra informatie
Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Aanmelden cursus

Er wordt gewerkt aan een nieuwe datum. Je kunt je interesse aan ons doorgeven. Meld je aan via office@healingspace.nl of via het aanmeldformulier.

Holistisch Voedingscoach Intensive

Praktijk dag als aanvulling op je opleiding tot Holistisch Voedingscoach

Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Anderen bekeken ook

Holistisch Voedingscoach

Leer hoe je een holistisch voedingsadvies op maat geeft.

Holistische Voeding

Leer en ervaar welke holistische voeding en leefstijl het beste bij jou past.

Detox Coach

Leer hoe je een detox kuur op een verantwoorde manier opzet.

Keto-Detox Coach

Leer hoe je een verantwoord keto-detox voedingsschema maakt.

★★★★★ 1.469
165,- btw vrij