Holistisch Voedingscoach Intensive

Data: zie agenda 1-daagse cursus Vooropleiding: Holistisch Voedingscoach Locatie: Bussum

Holistisch Voedingscoach Intensive

Heb je behoefte aan praktijkoefening onder leiding van Anna Kruyswijk en Toña Wong Chung? En wil je je energetische technieken, zoals spiertesten, pendelen en EFT verder uitdiepen? Doe dan mee met de Holistisch Voedingscoach Intensive.

Holistisch Voedingscoach Intensive

Wat leer je bij deze cursus?

Perfectioneer de behandeling van je cliënten

Deze Intensive is een praktijk dag als aanvulling op je opleiding tot Holistisch Voedingscoach, zodat je de behandeling van je cliënten kan perfectioneren. Samen met de andere deelnemers oefen je de praktische, energetische onderdelen die je tijdens de opleiding tot Holistisch Voedingscoach hebt geleerd.

Oefenen met spiertesten

Een van de onderdelen is kinesiologie, het spiertesten: hoe werkt dit ook alweer? Welke opties kan je gebruiken? Hoe kan je herkennen of iemands klacht lichamelijk of psychisch is? Al deze aspecten ga je samen met de andere deelnemers, onder leiding van Anna Kruyswijk, oefenen en verder uitdiepen.

Oefenen met pendelen met Toña Wong Chung

Toña Wong Chung geeft tijdens deze dag het praktijkgedeelte over pendelen. Ze begeleidt je in de praktische aspecten van het pendelen en vervolgens ga je met elkaar oefenen: hoe kan je de pendel gebruiken? Welke aspecten kan je uitvragen? Maar ook de basisvraag: hoe zorg je dat de pendel überhaupt ‘werkt’? Toña geeft alle tips en tricks die je nodig hebt.

Oefenen met EFT: het herstellen van de energetische verstoring

Tot slot komt ook EFT aan bod tijdens deze dag. EFT, Emotional Freedom Technique, gaat er van uit dat negatieve emoties veroorzaakt worden door een verstoring van het energiesysteem. Deze verstoring ontstaat op zijn beurt door de herinnering aan een nare gebeurtenis. Bij EFT werk je niet aan het ‘behandelen’ van de nare herinnering, maar aan het herstellen van de energetische verstoring. Tijdens deze Intensive gaan we concreet met EFT aan de slag: hoe kan je energie herstellen? Welke acupunctuurpunten tik je daarvoor aan? Hoe kan je de juiste formulering voor het onderwerp vinden, zodat EFT zijn werk kan doen?

Intensieve begeleiding door Anna Kruyswijk en Toña Wong Chung

Naast deze energetische technieken kan je ook je eigen vragen voorbereiden, zodat ze tijdens deze dag, onder begeleiding van Anna Kruyswijk – van der Heijden en Toña Wong Chung met elkaar geoefend worden. 

Over de docenten

Anna Kruyswijk – van der Heijden is een bekendheid in de wereld van gezonde voeding en auteur van het boek ‘Eenvoudig Gezond’. Anna is een veelgevraagd spreekster op het gebied van voeding, zowel als arts n.p. (niet meer praktiserend) als expert op het gebied van complementaire zorg. Zij slaagt er in haar kennis op een duidelijke manier over te brengen op zowel consumenten als specialisten en ze zet zich in om gezonde voeding te integreren als belangrijke ‘missing link’ in de reguliere gezondheidszorg.

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming. Ze is Holistisch Energetisch Therapeut en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

Extra informatie

Van 11:00 tot 17:00 uur.

Voor deelnemers die de opleiding tot Holistisch Voedingscoach hebben afgerond.

  • Het opdoen van (meer) praktische ervaring met spiertesten
  • Het opdoen van (meer) praktische ervaring met pendelen
  • Het opdoen van (meer) praktische ervaring met EFT
  • Het leren uitvragen en afstemmen van je test techniek
  • Het oefenen van jouw specifieke vraagstukken in je behandeling en advies
Totaal:6 uur
Waarvan docent contacturen:6 uur

Na deze Intensive heb je ervaring opgedaan over de praktische aspecten van je werk als Holistisch Voedingscoach.

Voorafgaand kan je je eigen vragen voorbereiden die je in de Intensive aan bod wilt laten komen. In de les gaan we met elkaar de verschillende energetische (test)technieken oefenen.

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Kosten van de opleiding

€ 150,- per persoon

Agenda 2023 - 2024

Staan er geen data gepland? Achter de schermen zijn we hiermee bezig. Via ons contactformulier kan je je interesse doorgeven

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Holistisch Voedingscoach Intensive

Heb je behoefte aan praktijkoefening onder leiding van Anna Kruyswijk en Toña Wong Chung? En wil je je energetische technieken, zoals spiertesten, pendelen en EFT verder uitdiepen? Doe dan mee met de Holistisch Voedingscoach Intensive.

Dit product is momenteel niet op voorraad.