Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Voeding

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke holistische voeding, maar raak je helemaal verstrikt in de huidige food-trends? Healing Space biedt verschillende holistische opleidingen en cursussen waar personalised healing food aan bod komt.

De helende kracht van voeding op maat

Holistische Voeding

Leer en ervaar welke holistische voeding en leefstijl het beste bij jouw persoonlijke constitutie past.

Holistisch Voedingscoach

Leer hoe je een holistisch voedingsadvies op maat geeft, waarmee je mensen kan helpen met het in balans brengen van hun gezondheid.

Detox Coach

Leer hoe je een detox kuur op een verantwoorde manier opzet, afgestemd op iemands persoonlijke constitutie.

Keto-Detox Coach

Leer hoe je een verantwoord keto-detox voedingsschema maakt, afgestemd op iemands persoonlijke constitutie.

Holistisch Voedingscoach Intensive

Krijg coaching in je praktijkoefening en diep je energetische technieken, zoals spiertesten, pendelen en EFT verder uit.

Hormoonbalans & Ayurveda

Wil je leren hoe je hormonale klachten op een natuurlijke wijze kunt aanpakken en voorkomen? Leer meer over je hormoonbalans.

Holistische voedingsopleidingen

Onze holistische voedingsopleidingen zijn gebaseerd op het gegeven dat we allemaal verschillend en uniek zijn. Is een sinaasappel voor je vriendin misschien de perfecte bron van Vitamine C, dan kan het maar net zo zijn dat een sinaasappel jouw constitutie uit balans brengt, waardoor je juist mínder weerstand krijgt. Interessant, vooral in deze tijd waarin we de vele voedingsadviezen vaak klakkeloos opvolgen.

Healing Space biedt verschillende holistische voedingsopleidingen waarbij er, naast wetenschappelijke inzichten, gewerkt wordt met een combinatie van Ayurveda, Chinese geneeskunde en Westerse natuurgeneeskunde. Je leert welke voeding het beste past bij iemands (of jouw eigen) constitutie en bloedgroep, waardoor je balans kan creëren met een persoonlijk voedingspatroon.

Onze voedingsopleidingen zijn geschikt voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, maar ze sluiten ook perfect aan bij professionals (in opleiding) in de voedingsbranche. 

Bijna alle voedingsopleidingen worden gegeven voor voedingsarts n.p. (niet meer praktiserend) Anna Kruyswijk, een autoriteit op het gebied van complementaire zorg. Anna werkte 30 jaar als (voedings-)arts en is betrokken bij tal van onderwijsprogramma’s voor artsen en therapeuten. Ze zet zich al jaren in om gezonde en persoonlijke voeding te integreren als belangrijke ‘missing link’ in de reguliere gezondheidszorg.

“Drs. Anna Kruyswijk doet onderzoek naar voeding en gezondheid. Een super interessante dame die zich niet laat meeslepen in hypes maar enkel iets zal beweren op basis van gedegen onderzoek in combinatie met gezond verstand. Eindelijk een rots in de branding in de wirwar aan informatie”. Evelyn van Hasselt, Holistik.

 

Cursisten beoordelen Healing Space met een:

‘Anna, de lerares, is een soort van levende encyclopedie. Ze is voormalig arts, maar heeft zich ook altijd bezig gehouden met natuurgeneeskunde. Het mooie is dat ze onwijs veel weet over de holistische kant van voeding, maar altijd op zoek gaat naar wetenschappelijk bewijs. Dus ook voor sceptici is het veilig terrein ;)’
– Jolijn Pelgrum • Vegadutchie.nl