Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Energetische Massage Advanced

Leer jouw massage volledig af te stemmen op de ander

Wil je jouw waarnemingsvermogen verder ontwikkelen? En wil je leren hoe je een anamnese afneemt en hoe je hierdoor jouw energetische massage volledig kan afstemmen op de ander?

• 2-Daagse intensieve cursus van 9.30 tot 16.00 uur
• Sfeervolle leslocatie in Bussum
• Keuze uit meerdere data

395,- btw vrij

Vooropleiding nodig? Ja, Energetische Massage 1

Wat leer je bij deze cursus?

Tijdens Energetische Massage Advanced gaan we dieper in op de eerder geleerde stof uit de Energetische Massage 1 cursus. We oefenen met het maken van contact en je ontwikkelt je waarnemingsvermogen om werkelijk te begrijpen waar de ander behoefte aan heeft in jouw behandeling.

Verbeter de afstemming op de ander

Je leert verschillende aspecten om die afstemming op de ander te verbeteren: wat zie je, verbaal en non-verbaal? Welke signalen krijg je door? Welke vragen kan je stellen om daadwerkelijk een beeld te krijgen bij de klachten die iemand heeft? Ook gaan we werken met het afnemen van een anamnese en leer je hoe je deze informatie kan inzetten tot een geheel afgestemde energetische massage.

Belangrijk om de massage-therapeut te zijn

In deze cursus wordt een bepaalde volwassenheid van je gevraagd om jezelf te kunnen dragen. Het is belangrijk dat je gegrond en geaard bent en zichtbaar de massage-therapeut kan zijn. En dat je daadwerkelijk het veld van liefdevolle aanwezigheid, dat je tijdens Energetische Massage 1 hebt geoefend, kan creëren.

Dit zeggen anderen over de cursus

Claire
Claire
Energetische Massage Advanced
Lees verder
Een méér veilige, open plek om te leren dan Healing Space ken ik niet. Een zuivere balans tussen nieuwe dingen leren én leren vertrouwen op je intuïtie, op wat je zelf al weet. Ik gun dit iedereen!
Willemijn
Willemijn
Energetische Massage Advanced
Lees verder
Ik heb twee ontzettend fijne en waardevolle dagen gehad! We hadden het geluk dat er in deze training extra veel cursusleidsters waren waardoor er veel aandacht was voor elke deelnemer. Ik voelde me erg gezien, ook in mijn onzekerheid en onrust. Dit verdween daardoor steeds meer naar de achtergrond en kon het plaats maken voor een groeiend zelfvertrouwen bij het masseren. Hele warme, liefdevolle en fijne dames die echt verbinding maken!
Jara
Jara
Energetische Massage Advanced
Lees verder
Weer een onwijs fijne cursus, waarbij alles er mocht zijn en je echt leert om te werken met lichaam & energie!
Kelly
Kelly
o.a. Energetische Massage Advanced
Lees verder
Heel fijn en prettig! Alle begeleiding en vooral alle wijsheid die Toña deelt maakt het extra bijzonder, ik hang altijd aan haar lippen! Je voelt je echt gedragen deze dagen.

Onze docenten

Lilian Dibbets

Lilian Dibbets is Reiki therapeut, energetisch masseur, en daarnaast opgeleid NLP master en systemisch coach. Ze runt met haar jarenlange ervaring haar praktijk vanuit Amstelveen. Met haar achtergrond als NLP master is ze getraind om via de non-verbale communicatie micro signalen op te pikken.

Janneke Schuurman

Janneke Schuurman is Reiki therapeut, energetisch masseur en ayurvedisch therapeut en runt haar praktijk vanuit Utrecht. De afgelopen jaren heeft Janneke haar eigen unieke weg gevonden als therapeut, waarbij ze haar diepgewortelde basis in ayurveda combineert met krachtig energetisch werk.

Monika de Boer

Monika de Boer is geaccrediteerd holistisch natuurgeneeskundig therapeut. In haar praktijk in IJsselstein helpt ze anderen door holistische natuurgeneeskundige concepten praktisch en efficiënt te maken, zodat iedereen ze gemakkelijk kan begrijpen en er elke dag naar kan leven.

Praktische informatie

De cursus Energetische Massage Advanced:

Data cursus

Je kunt je inschrijven voor de volgende data:

De inhoud van de cursus

De volgende onderdelen komen tijdens de cursus aan bod.

  • Uitbreiding van verschillende massagetechnieken
  • Het afnemen van een anamnese
  • Het volledig afstemmen van je massage op de ontvanger

Belangrijk om te weten: om het maximale uit je cursus te halen, verwachten wij dat je alle lessen bijwoont. Helaas kunnen gemiste lessen niet worden ingehaald vanwege het groepsproces.

Werkwijze

In de les oefen je op elkaar. Door tijdens de cursus een energetische massage te geven én te ontvangen ervaar je verschillende technieken, waardoor je je eigen behandeling onder begeleiding van de docent verder kan verfijnen. Daarnaast oefen je met het afnemen van een anamnese zodat je op basis daarvan een geheel afgestemde energetische massage kan geven.

Locatie Heart House

Doelstelling van de cursus

Na deze cursus heb je aanvullende technieken geleerd en kan je een afgestemde energetische massage geven.

Erkend certificaat

Je volgt een geaccrediteerde cursus en ontvangt aan het einde van de cursus een erkend certificaat.

Extra informatie
Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Energetische Massage Advanced

Leer jouw massage volledig af te stemmen op de ander

Energetische massage vrouw op behandeltafel door Tona Wong Chung
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Anderen bekeken ook

Holistische
Voeding

Leer en ervaar welke holistische voeding en leefstijl het beste bij jou past.

Ayurvedische
Massage

Verdiep je in de helende kracht van Ayurvedische massage.

Holistisch
Voedingscoach

Leer hoe je een holistisch voedingsadvies op maat geeft.

Reiki 1
Cursus

Leer hoe je op een toegankelijke manier het lichaam activeert.

★★★★★ 1.469 reviews
395,- btw vrij