Energetische Massage Advanced

Data: zie agenda 2-daagse cursus Vooropleiding: Energetische Massage 1 Locatie: Bussum

Cursus Energetische Massage Advanced

Wil je de technieken uit de Energetische Massage 1 cursus verder uitbreiden? Wil je leren hoe je een anamnese afneemt en hoe je hierdoor jouw massage volledig kan afstemmen op de ander? Doe dan mee met de Energetische Massage Advanced.

Wat leer je bij deze cursus?

Tijdens Energetische Massage Advanced gaan we dieper in op eerder geleerde stof uit de Energetische Massage 1 cursus. We oefenen met het maken van contact en je ontwikkelt je waarnemingsvermogen om werkelijk te begrijpen waar de ander behoefte aan heeft in jouw behandeling.

Je leert verschillende aspecten om die afstemming op de ander te verbeteren: wat zie je, verbaal en non-verbaal? Welke signalen krijg je door? Welke vragen kan je stellen om daadwerkelijk een beeld te krijgen bij de klachten die iemand heeft? Ook gaan we werken met het afnemen van een anamnese en leer je hoe je deze informatie kan inzetten tot een geheel afgestemde energetische massage.

In deze cursus wordt een bepaalde volwassenheid van je gevraagd om jezelf te kunnen dragen. Het is belangrijk dat je gegrond en geaard bent en zichtbaar de massage-therapeut kan zijn. En dat je daadwerkelijk het veld van liefdevolle aanwezigheid, dat je tijdens Energetische Massage 1 hebt geoefend, kan creëren.

Over de docent

Alle cursussen Energetische Massage worden gegeven voor onze docente Liona Marchena. “Ik haal er enorm veel voldoening en plezier uit om mensen te helpen bij hun helings- en bewustwordingsprocessen. Ik ervaar elke dag weer dat de inzet van energetisch lichaamswerk hier enorm veel effect op heeft. Het kunnen geven en ontvangen van een Energetische Massage is een prachtige manier om weer in verbinding te komen met jezelf en vandaaruit ook weer te kunnen verbinden met de ander. Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage bovendien een preventief middel om jezelf in balans te houden. Dus eigenlijk een must voor iedereen!”

Extra informatie

Van 9:30 toto 16:00 uur

Voor iedereen die de cursus Energetische Massage 1 heeft gevolgd

  • Uitbreiding van verschillende massagetechnieken
  • Het afnemen van een anamnese
  • Het volledig afstemmen van je massage op de ontvanger
ECTS:1,1
Totaal:31 uur
Waarvan docent contacturen:14 uur

Na deze cursus heb je aanvullende technieken geleerd en kan je een afgestemde Energetische Massage geven.

In de les oefen je op elkaar in een kleine groep. Door tijdens de cursus een energetische massage te geven én te ontvangen ervaar je verschillende technieken, waardoor je je eigen behandeling onder begeleiding van de docent verder kan verfijnen. Daarnaast oefen je met het afnemen van een anamnese zodat je op basis daarvan een geheel afgestemde energetische massage kan geven. 

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Kosten van de cursus

€ 379 per persoon.

Agenda 2021 - 2022

Zie hier de data van deze 2 daagse cursus:

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Energetische Massage Advanced

299,00379,00

Bekijk ook de uitgebreide informatiepagina over Energetische Massage Advanced.

Wil je je technieken van Energetische Massage 1 cursus verder uitbreiden? Wil je leren hoe je een anamnese afneemt? En wil je leren hoe je door middel van die anamnese jouw massage volledig afstemt op de ander? Doe dan mee met de Energetische Massage Advanced.

blank
Energetische Massage Advanced - vrijdag 1 oktober & zaterdag 2 oktober
299,00

Uitverkocht

Ontvang een mail wanneer er een plek vrijkomt.

blank
Energetische Massage Advanced - vrijdag 4 februari en zaterdag 5 februari 2022
379,00

Uitverkocht

Ontvang een mail wanneer er een plek vrijkomt.

Wissen
Loading...

Beschrijving

Ben je geïnteresseerd om via voeding gezond en in balans te zijn, maar zie je door de huidige food-trends door de bomen het bos niet meer? Wist je dat sommige voedingsadviezen heel goed voor een ander kunnen werken, maar niet voor jou? En zou je willen leren welke individuele voeding het beste bij jou past, zodat je gezond en in balans bent

De holistische voedingscursus Eenvoudig Gezond (tevens deel 1 van de opleiding tot Holistisch Voedingscoach) is gebaseerd op de visie van eenheid binnen onszelf en met onze omgeving, en daarnaast op het gegeven dat we allemaal verschillend en uniek zijn. Is een sinaasappel voor je vriendin misschien de perfecte bron van Vitamine C, dan kan het maar net zo zijn dat een sinaasappel jouw constitutie uit balans brengt, waardoor je juist gezondheidsproblemen krijgt. Interessant, vooral in deze tijd waarin we de vele food adviezen vaak klakkeloos opvolgen.

Extra informatie

EMA

vrijdag 1 juli 2022 en zaterdag 2 juli 2022, vrijdag 1 oktober & zaterdag 2 oktober, vrijdag 25 november 2022 en zaterdag 26 november 2022, vrijdag 4 februari en zaterdag 5 februari 2022

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Energetische Massage Advanced” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top