Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Reiki Master

Een intensief, persoonlijk traject van minimaal 1 jaar bij Toña Wong Chung

Is Reiki volledig geïntegreerd in je manier van leven? En wil je zelf Reiki cursussen gaan geven en mensen inwijden? Word dan Reiki Master.

11.500,- btw vrij

• Deze 1-jarige opleiding is op aanvraag
• Een persoonlijk traject waarbij verdieping gebracht wordt in alle therapeutische vaardigheden van Reiki 1, Reiki 2 en de Reiki Therapeut Opleiding

Vooropleiding nodig? Ja, Reiki Therapeut

Opleiding tot Reiki Master

Is Reiki volledig geïntegreerd in je manier van leven? Heb je vertrouwen in jouw eigen levensproces zodat je daarmee anderen vertrouwen aan anderen kan geven? En wil je zelf Reiki cursussen gaan geven en mensen inwijden? Volg dan de opleiding tot Reiki Master.

In deze opleiding, die minimaal 1 jaar duurt, ontwikkel je je in een persoonlijk traject bij Toña Wong Chung tot Reiki Master. Tijdens deze intensieve opleiding staan de onderstaande aspecten centraal.

Als Reiki Master is het essentieel om vertrouwen te hebben in jouw eigen levensproces en daarmee anderen vertrouwen te kunnen geven. Het is belangrijk dat je betrouwbaar bent, door een stabiele persoonlijkheid te zijn en dat uit te stralen. Mensen kunnen vertrouwen op de afspraken die ze met je maken en ze ervaren continuïteit in je karakter.

Je durft je over te geven aan dat wat je bent aangegaan, ook op momenten dat het je uit je comfortzone haalt en het (nog) ongemakkelijk aanvoelt. Herkennen wanneer iets echt niet goed is om te doen of wanneer je puur weerstand ervaart omdat je bang bent voor verandering, is een belangrijk aspect als Reiki Master.

Om een praktische spiritualiteit te realiseren in je dagelijks leven, is het belangrijk dat je je eigen denkprocessen goed kunt verwoorden. Zowel om je eigen groei te kunnen reflecteren als om begeleiding te bieden bij de groei van anderen. Iets doen of laten, alleen omdat het zo ‘voelt’ is niet voldoende; de vraag is ‘waarom het zo voelt’. De afstemming met jezelf die je hierdoor bereikt is ook de afstemming die je kunt bereiken met je cliënten en cursisten.

Je vermogen tot vreugde is een belangrijke factor om een goede Reiki Master te zijn, omdat zowel mensen als energie zich aangetrokken voelen tot de vibratie van vreugde. Het is belangrijk dat dit in je uitstraling zichtbaar is. Deze vreugde staat los van het ervaren van succes of plezier op dat moment; het is meer een keuze in een ‘staat van zijn’.

In het traject word je opgeleid door Toña Wong Chung en focus je op persoonlijke doelstellingen en kwaliteiten die bij een Reiki Master horen, zoals bovenstaande aspecten. Om aan je persoonlijke doelstellingen te werken, wordt er maandelijks minimaal 1 intervisie gehouden. Deze intervisie duurt ongeveer 2 uur en zal zowel elementen van coaching als healing bevatten.

Naast het werken aan de boven genoemde aspecten, is het behandelen van proefpersonen ook een onderdeel van de Reiki Master opleiding. In de evaluaties van deze behandelingen wordt er vooral gekeken naar de diepgang in de sessies en of je in staat bent om voor langere tijd (minimaal 6 maanden) mensen mee te nemen in jouw healings/coachings.

Reiki cursus 1 handen op gezicht

Onze docent

Toña Wong Chung 

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming. Ze is Holistisch Energetisch Therapeut en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

Praktische informatie

De opleiding tot Reiki Master:

De inhoud van de opleiding

De volgende onderdelen komen tijdens de opleiding aan bod:

  • Een persoonlijk traject waarbij verdieping gebracht wordt in alle therapeutische vaardigheden van Reiki 1, Reiki 2 en de Reiki Therapeut Opleiding
  • Coaching op persoonlijke doelstellingen en kwaliteiten die bij een Reiki Master horen
  • Behandelen van proefpersonen: met minimaal 2 personen uit je praktijk werken we aan de diepgang in je behandelingen
  • De rituelen om andere mensen in te wijden
Werkwijze

De opleiding is een traject op maat bij Toña Wong Chung. Gedurende de opleiding kijkt Toña samen met jou of je voelt dat je sterker wordt, vooral op de punten die voor jou van belang zijn. Toña coacht je en helpt je met specifieke opdrachten die jouw proces bevorderen. De opleiding start bij het bijwonen van de eerste Reiki cursus van de opleiding en eindigt op de dag dat je wordt ingewijd tot Reiki Master en de rituelen krijgt overgedragen om andere mensen in te wijden. Daarnaast ziet de werkwijze er als volgt uit:

  • Maandelijks minimaal 1 intervisie
  • Het volgen van alle aangeboden activiteiten van Healing Space om je algemene kennis en ervaring als healer zo compleet mogelijk te maken
  • Om aan je skills als Reiki Master te werken assisteer je bij:

Diverse Reiki I cursussen + een verslag en evaluatie
Diverse Reiki II cursussen + een verslag en evaluatie

Locatie Heart House

Doelstelling
Na deze opleiding ben je Reiki Master binnen de Reiki Usui lijn, met alle aspecten die daarbij horen. Je kan zelf Reiki cursussen geven en anderen inwijden.
Prijs & Betaling

De prijs van de opleiding is 11.500,- per persoon, vrij van btw.

Bij aanvang van de opleiding wordt een bedrag van 2.000,- betaald. Om de 3 maanden wordt minimaal hetzelfde bedrag betaald en op de dag van de inwijding is het totaal aan 11.500,- voldaan.

Erkend diploma

Je volgt een geaccrediteerde opleiding en ontvangt aan het einde van de opleiding een erkend diploma.

Extra informatie
Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.
Vergoeding van je opleiding
Wil je als therapeut vergoed worden door zorgverzekeraars? Dat kan! Zodra je onze opleiding Medische- en Psychosociale Basiskennis hebt afgerond kom je hier voor in aanmerking.

Meer weten?

We zijn benieuwd naar jou en je ervaring. Heb je interesse? Vraag dan meer informatie aan via office@healingspace.nl of via het aanvraagformulier. Na ontvangst van jouw aanvraag nemen we contact met je op.

Reiki Master Opleiding

Een intensief, persoonlijk traject van minimaal 1 jaar bij Toña Wong Chung

Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Anderen bekeken ook

Medische & Psychosociale Basiskennis

Deze opleiding is fundamenteel voor therapeuten en coaches.

Holistisch
Voedingscoach

Leer hoe je een holistisch voedingsadvies op maat geeft.

Acupressuur
Opleiding

Leer hoe je via acupressuur klachten vermindert en de gezondheid bevordert.

Holistisch Energetisch
Therapeut

Complete opleiding waarin je leert hoe je op holistische wijze cliënten begeleidt.

★★★★★ 1.469 reviews
11.500,- btw vrij