Reiki Master

Data: zie agenda 1-jarige opleiding Vooropleiding: Reiki Practitioner Locatie: Bussum

Opleiding Reiki Master

Is Reiki volledig geïntegreerd in je manier van leven? Heb je vertrouwen in jouw eigen levensproces zodat je daarmee anderen vertrouwen aan anderen kan geven? En wil je zelf Reiki cursussen gaan geven en mensen inwijden? Volg dan de opleiding tot Reiki Master.

Wat leer je bij deze opleiding?

In deze opleiding, die minimaal 1 jaar duurt, ontwikkel je je in een persoonlijk traject bij Toña Wong Chung tot Reiki Master. Tijdens deze intensieve opleiding staat een aantal aspecten centraal:

Vertrouwen
Als Reiki Master is het essentieel om vertrouwen te hebben in jouw eigen levensproces en daarmee anderen vertrouwen te kunnen geven. Het is belangrijk dat je betrouwbaar bent, door een stabiele persoonlijkheid te zijn en dat uit te stralen. Mensen kunnen vertrouwen op de afspraken die ze met je maken en ze ervaren continuïteit in je karakter.

Overgave en loslaten
Je durft je over te geven aan dat wat je bent aangegaan, ook op momenten dat het je uit je comfortzone haalt en het (nog) ongemakkelijk aanvoelt. Herkennen wanneer iets echt niet goed is om te doen of wanneer je puur weerstand ervaart omdat je bang bent voor verandering, is een belangrijk aspect als Reiki Master.

Communicatie en praktische spiritualiteit
Om een praktische spiritualiteit te realiseren in je dagelijks leven, is het belangrijk dat je je eigen denkprocessen goed kunt verwoorden. Zowel om je eigen groei te kunnen reflecteren als om begeleiding te bieden bij de groei van anderen. Iets doen of laten, alleen omdat het zo ‘voelt’ is niet voldoende; de vraag is ‘waarom het zo voelt’. De afstemming met jezelf die je hierdoor bereikt is ook de afstemming die je kunt bereiken met je cliënten en cursisten.

Vreugde
Je vermogen tot vreugde is een belangrijke factor om een goede Reiki Master te zijn, omdat zowel mensen als energie zich aangetrokken voelen tot de vibratie van vreugde. Het is belangrijk dat dit in je uitstraling zichtbaar is. Deze vreugde staat los van het ervaren van succes of plezier op dat moment; het is meer een keuze in een ‘staat van zijn’.

In het traject word je opgeleid door Toña Wong Chung en focus je op persoonlijke doelstellingen en kwaliteiten die bij een Reiki Master horen, zoals bovenstaande aspecten. Om aan je persoonlijke doelstellingen te werken, wordt er maandelijks minimaal 1 intervisie gehouden. Deze intervisie duurt ongeveer 2 uur en zal zowel elementen van coaching als healing bevatten.

Naast het werken aan de boven genoemde aspecten, is het behandelen van proefpersonen ook een onderdeel van de Reiki Master opleiding. In de evaluaties van deze behandelingen wordt er vooral gekeken naar de diepgang in de sessies en of je in staat bent om voor langere tijd (minimaal 6 maanden) mensen mee te nemen in jouw healings/coachings.

Over de docent

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming. Ze is Holistisch Energetisch Therapeut en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

Extra informatie

Deze opleiding wordt, in overleg, op maat gemaakt

Voor iedereen die Reiki Practitioner heeft afgerond en waarbij Reiki, met de Reiki principes, volledig geïntegreerd is in de manier van leven

  • Een persoonlijk traject waarbij verdieping gebracht wordt in alle therapeutische vaardigheden van Reiki 1, Reiki 2 en de Reiki Practitioner Opleiding
  • Coaching op persoonlijke doelstellingen en kwaliteiten die bij een Reiki Master horen
  • Behandelen van proefpersonen: met minimaal 2 personen uit je praktijk werken we aan de diepgang in je behandelingen
  • De rituelen om andere mensen in te wijden
ECTS:30,6
Totaal:857 uur
Waarvan docent contacturen:170 uur
Na deze opleiding ben je Reiki Master binnen de Reiki Usui lijn, met alle aspecten die daarbij horen. Je kan zelf Reiki cursussen geven en anderen inwijden.

De opleiding is een traject op maat bij Toña Wong Chung. Gedurende de opleiding kijkt Toña samen met jou of je voelt dat je sterker wordt, vooral op de punten die voor jou van belang zijn. Toña coacht je en helpt je met specifieke opdrachten die jouw proces bevorderen. De opleiding start bij het bijwonen van de eerste Reiki cursus van de opleiding en eindigt op de dag dat je wordt ingewijd tot Reiki Master en de rituelen krijgt overgedragen om andere mensen in te wijden. Daarnaast ziet de werkwijze er als volgt uit:

  • Maandelijks minimaal 1 intervisie
  • Het volgen van alle aangeboden activiteiten van Healing Space om je algemene kennis en ervaring als healer zo compleet mogelijk te maken
  • Om aan je skills als Reiki Master te werken assisteer je bij:

Reiki I weekenden (7) + een verslag en evaluatie
Reiki II weekenden (4) + een verslag en evaluatie

Kosten van de cursus

€ 10.000,-
Bij aanvang van de opleiding wordt een bedrag van € 2.000,- betaald. Om de 3 maanden wordt minimaal hetzelfde bedrag betaald en op de dag van de inwijding is het totaal aan € 10.000 voldaan.

Agenda 2021 - 2022

Zie hier de startdata van deze opleiding:

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Reiki Master

10.000,00

Bekijk ook de uitgebreide informatiepagina over Reiki Master.

Is Reiki volledig geïntegreerd in je manier van leven? Heb je vertrouwen in jouw eigen levensproces zodat je daarmee anderen vertrouwen aan anderen kan geven? En wil je zelf Reiki cursussen gaan geven en mensen inwijden? Volg dan de opleiding tot Reiki Master.

blank
Reiki Master
10.000,00

Uitverkocht

Ontvang een mail wanneer er een plek vrijkomt.

Loading...

Beschrijving

Ben je geïnteresseerd om via voeding gezond en in balans te zijn, maar zie je door de huidige food-trends door de bomen het bos niet meer? Wist je dat sommige voedingsadviezen heel goed voor een ander kunnen werken, maar niet voor jou? En zou je willen leren welke individuele voeding het beste bij jou past, zodat je gezond en in balans bent

De holistische voedingscursus Eenvoudig Gezond (tevens deel 1 van de opleiding tot Holistisch Voedingscoach) is gebaseerd op de visie van eenheid binnen onszelf en met onze omgeving, en daarnaast op het gegeven dat we allemaal verschillend en uniek zijn. Is een sinaasappel voor je vriendin misschien de perfecte bron van Vitamine C, dan kan het maar net zo zijn dat een sinaasappel jouw constitutie uit balans brengt, waardoor je juist gezondheidsproblemen krijgt. Interessant, vooral in deze tijd waarin we de vele food adviezen vaak klakkeloos opvolgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reiki Master” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top