Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Healing Retreat met Toña Wong Chung

Focus 7 dagen lang onder intensieve begeleiding op jouw eigen vision quest

Ervaar wat het met je doet als je elke dag een healing van o.a. Toña Wong Chung krijgt

• Zondag 15 t/m zaterdag 21 september 2024
• Een stiltereis met een compleet programma begeleid door Toña Wong Chung
• Met slechts 5 deelnemers in een sfeervolle, privé gelegen locatie in Griekenland

Vanaf 2.795,-

Prijs per persoon

Een unieke stiltereis met een dagelijkse healing

Wil je ervaren wat het met je doet als je elke dag een healing op maat van o.a. Toña Wong Chung krijgt? Zou je een week lang willen focussen op je Vision Quest, een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben? En zou je het zo stil willen laten worden in je hoofd, dat je je hart rechtstreeks kunt horen? Ga dan mee op onze stiltereis (met slechts 4 andere deelnemers!) onder leiding van Toña Wong Chung.

Een intense en helende ervaring

Het maken van een stiltereis – ook wel stilte retraite – met daarin elke dag een persoonlijke healing, is een ervaring die de rest van je leven bij je zal blijven. Met de zon op je huid, vind je innerlijke rust zoals je die nooit eerder hebt kunnen ervaren. Het zo stil laten worden in je hoofd dat je je hart rechtstreeks kunt horen, is het ultieme doel. De healings en meditaties zijn zodanig afgestemd dat het gemakkelijk voor je wordt om je hart centraal te stellen en zo het pad van je hart weer te bewandelen. Dit maakt deze stiltereis tot een intense en helende ervaring, die de rest van je leven bij je blijft.

Het programma van onze stiltereis

Elke ochtend starten we de dag met een yogasessie en meditatie. Na een heerlijk ontbijt, maken we een wandeling in stilte door de prachtige natuur in de omgeving van de Pinakoti Lodge. Na de lunch is er tijd voor de dagelijkse individuele healingsessies.

Dagelijkse healings als vast onderdeel van het programma

Waar je bij andere organisaties vaak een sessie ter plekke tegen betaling kunt boeken, zijn bij onze stiltereis de persoonlijke healings een vast onderdeel van het programma. Deze healings bestaan uit een complete, persoonlijk afgestemde energetische behandeling van massage, reiki en drukpunten. Tijdens deze healings kunnen we intensief aandacht besteden aan aspecten die voor jou op dat moment spelen en door deze dagelijkse healings heeft deze stilteretreat een diep helend effect; het is uitermate geschikt als je echt aan rust toe bent of in een proces van herstel zit.

Een boodschap uit je hart

De meeste avonden vindt er, na de avondmaaltijd, yoga plaats. Tegen het einde van de week is er een Sharing Circle en dit is het enige moment dat er gesproken kan worden tijdens de stiltedagen. Een Sharing Circle is een traditie van spreken die vooral bekend is van de native Americans. Er is tijdens een Sharing Circle maximaal één iemand aan het woord en ook vallen er regelmatig stiltes. Er wordt gelachen en gehuild. Je deelt een boodschap uit je hart, zonder dat iemand anders je onderbreekt of daarna een mening geeft. Wie niet de behoefte heeft om te praten, kan ook alleen luisteren. Alles is goed.

Zeiltocht in de prachtige omgeving

Op de laatste dag van de retreat maken we een schitterende zeiltocht in de prachtige omgeving van de Pinakoti Lodge.

Eerstvolgende reis: 15 t/m 21 september 2024

Locatie: Pinakoti Lodge, Pinakates village, 37010 Pelion (Griekenland)
Reisduur: 7 dagen
Programma: Bekijk het programma 

Prijs:  Vanaf € 2.795 per persoon o.b.v. een 1-persoonskamer (excl. vliegtickets: zodra je het retreat geboekt hebt, verbinden we je graag met onze travel agent voor je ticket)

Veelgestelde vragen: Bekijk hier vraag en antwoord.

Tijdens deze reis krijg je elke dag een healing, waarvan minimaal 2 van Toña, dus elke dag word je aan alle kanten gevoed en geheeld. Deze healing retreat is dus uitermate geschikt voor het doorwerken van diepe thema’s en/of fysieke klachten. Het programma is zo opgezet dat je je hele leven en alles wat er nog verwerkt mag worden rustig doorwandelt, en door de stilte in de groep heb je alle ruimte om alles op zijn plek te zetten.

Een belangrijk aspect van deze stiltereis is het ondergaan van de ‘Vision Quest’. Voor de start van de retreat formuleer je een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben, om een beslissing over te nemen of om het te kunnen verwerken. Bij de aanmelding van de retraite wordt naar dit thema gevraagd, zodat Toña Wong Chung en haar team zich kan voorbereiden op de begeleiding hier in.

Afstemming op jouw eigen levensvraagstuk

De doorlopende meditaties en individuele healings tijdens de week worden afgestemd op jouw eigen levensvraagstuk. Het kan best zijn dat je thema gedurende de week verandert, maar nadenken over je thema helpt je om richting te geven aan je innerlijke beweging.

Naast het complete programma is er gedurende de dagen ook vrije tijd om te genieten van de heerlijke locatie.

Dit zeggen anderen over onze retreat

Cindy
Cindy
Healing Retreat Griekenland
Lees verder
Zo ontzettend blij geweest met deze week. Er is enorm goed voor me gezorgd en ik voelde me gedragen. Ik kon echt even helemaal tijd voor mezelf maken, naar binnen keren en alles wat naar boven mocht komen ook echt laten komen. De healings waren fantastisch, het eten was heerlijk en de locatie is prachtig. Het is lastig om het in woorden uit te drukken maar ik voel enorm veel dankbaarheid. Ik gun iedereen zo'n fijne, intense, mooie, liefdevolle week.
Jeroen
Jeroen
Healing Retreat Griekenland
Lees verder
Ontzettend waardevol, heerlijke setting, geweldige omgeving en liefdevolle healings die mijn energie en kracht volledig terugbracht.

Ervaringen in de media

Diverse media schreven al over de stiltereizen van Healing Space, zoals een artikel in VIVA en een persoonlijke ervaring  in Grazia.

“Mediteren met open ogen, anderhalf uur lang. Zelden ben ik zo relaxed geweest. Ik voel nu al een heimwee naar deze fantastische week; wat een ervaring was dit! Niet alleen heel prettig maar ook nog eens leerzaam. Ik kan het echt goed met mezelf vinden en ik ga absoluut proberen deze rust thuis vast te houden”.

– Freelance journalist Lydia van der Weide in Grazia

Begeleiding door Toña

Toña Wong Chung 

De begeleider van deze reis is Toña Wong Chung en ze wordt bijgestaan door een hulp van de locatie, die zorgt voor de maaltijden en voor het gidsen tijdens de stiltewandelingen in de bergen in de omgeving van de Pinakoti Lodge.

Toña verzorgt het grootste deel van de dagelijkse individuele healingsessies. Deze healings bestaan uit een complete, persoonlijk afgestemde energetische behandeling van massage, reiki en drukpunten. Tijdens deze healings kunnen we intensief aandacht besteden aan aspecten die voor jou op dat moment spelen en mede hierdoor heeft deze stiltereis een diep helend effect.

Praktische informatie

De 7-daagse Healing Retreat Griekenland:

Prijzen

Deze healing retreat is vanaf € 2.795 per persoon. Dit is inclusief:

  • Dagelijkse persoonlijke healings
  • Dagelijkse yoga- en meditatie sessies
  • Zes overnachtingen in een 1-persoonskamer met eigen douche en toilet
  • Alle vegetarische maaltijden
  • De zeilexcursie op de laatste dag
  • Intensieve begeleiding door Toña Wong Chung: de groep bestaat uit slechts 5 deelnemers

De prijs is exclusief vliegtickets naar Griekenland en de transfer van 4 uur naar de Pinakoti Lodge. Zodra je het retreat geboekt hebt, brengen we je in contact met onze travelagent. Zij zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde vlucht zit waardoor de transfer gedeeld kan worden. Dit scheelt een aanzienlijk bedrag ter plekke aan taxi kosten. Ook zorgt zij ervoor dat, bij eventuele calamiteiten met de vlucht, alles gecoördineerd wordt zodat jij je volledig op de retreat kan richten.

Exclusief persoonlijke uitgaven en reis- en annuleringsverzekering.

Accommodatie

De kamers in de Pinakoti Lodge hebben ieder hun eigen sfeer en zijn met aandacht ingericht. Iedere kamer is een 1-persoonskamer met een eigen douche en toilet. Er zijn 3 standaard kamers, 1 kamer met balkon en 1 kamer met balkon en bad.

Data

Het is een 7-daagse retreat van zondag 15 september tot zaterdag 21 september 2024. 

Vegatarische maaltijden

Alle maaltijden zijn vegetarisch en met een minimale aanwezigheid van tarwe. Als ontbijt kan je bijvoorbeeld genieten van geitenyoghurt, fruit en verse sappen, havermout, huisgemaakte jam, honing uit de buurt en eitjes uit het dorp.

Er wordt gewerkt met verse seizoensgroente uit de omgeving van de Lodge en er worden grote salades met gekiemde groenten geserveerd. Traditionele Griekse gerechten, zoals gevulde tomaten en paprika’s, aubergines met geitenkaas en vegetarische moussaka zullen uiteraard niet ontbreken. Voor veganisten kunnen we het menu aanpassen.

Tijdens de retreat wordt er geen alcohol of koffie geserveerd.

Locatie: Vlakbij de kust Egeïsche Zee

Privé gelegen locatie

We verblijven in de prachtige Pinakoti Lodge, een met liefde gerenoveerd gebouw dat door de indeling van de ruimten voldoende mogelijkheid biedt om je terug te trekken. Er is een grote tuin en een terras waar we gezamenlijk zullen eten en waar je van het mooie weer kan genieten.

De Pinakoti Lodge ligt op een betoverende, stille plek, boven op een berg. Het bevindt zich dicht bij de kust van de Egeïsche Zee, op 27 kilometer ten Noordwesten van de plaats Volos, op het schiereiland Pilion aan de oostzijde van het Griekse vaste land. Pilion is gezegend met prachtige natuur; beuken, esdoorns, tamme kastanjes, vijgen, pijnbomen, platanen en cipressen groeien hier in zeer grote getale. Ook de diversiteit aan kruiden en bloemen is groot. Deze weelderige flora is te danken aan het feit dat Pilion zo waterrijk is met talloze stroompjes en bronnen. Onze bijzondere locatie is omringd door bossen met prachtige wandelroutes, die we gedurende de week in stilte gaan verkennen

Vision Quest

Een belangrijk aspect van deze stiltereis is het ondergaan van de ‘Vision Quest’. Voor de start van de stiltereis formuleer je een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben, om een beslissing over te nemen of om het te kunnen verwerken. Bij de aanmelding van de stiltereis wordt naar dit thema gevraagd, zodat Toña Wong Chung en haar team zich kan voorbereiden op de begeleiding hier in.

De doorlopende meditaties en individuele healings worden afgestemd op jouw eigen levensvraagstuk. Het kan best zijn dat je thema gedurende de week verandert, maar nadenken over je thema helpt je om richting te geven aan je innerlijke beweging.

Extra informatie

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Healing Retreat met Toña Wong Chung

Focus onder intensieve begeleiding op jouw eigen vision quest

Bij Healing Space zijn alle cursussen en opleidingen geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Vraag & Antwoord

Lees hier de meest gestelde vragen over deze retreat.

Wat maakt het programma van deze stiltereis anders dan van andere organisaties?

Bij veel reizen ligt de focus op 1 of 2 aspecten: vaak zijn reizen opgebouwd rondom yoga of meditatie. Of er is een stilte reis waarbij je een week lang stil bent, zonder dat je hierin begeleid wordt. De reis van Healing Space onderscheidt zich van andere reizen omdat er een combinatie plaats vindt van verschillende activiteiten. Tijdens de week doe je aan yoga, je mediteert, je ervaart wat stilte voor je kan doen, wandelt in de natuur, wordt begeleid in een Vision Quest en door middel van persoonlijke healings werk je aan jezelf. Vooral de intensieve begeleiding, met name door de dagelijkse healings door o.a. Toña Wong Chung, zijn onderscheidend.

Wat houden de dagelijkse healings precies in?

De dagelijkse healings, die standaard in het programma zitten, bestaan uit een complete, persoonlijk afgestemde energetische behandeling van massage, reiki en drukpunten. Door deze dagelijkse healings heeft de reis een diep helend effect; het is bijvoorbeeld uitermate geschikt als je echt aan rust toe bent of in een proces van herstel zit.

Wat is de rol van Toña Wong Chung tijdens deze reis?

Aangezien een retreat veel los kan maken, is het belangrijk om goed te kijken wie de reis begeleidt. Is er voldoende aandacht, word je begeleid op moeilijke momenten, heeft de begeleiding ervaring met retreats etc. De reizen van Healing Space worden altijd begeleid door Toña Wong Chung; zij is Reiki Master en heeft meer dan 20 jaar ervaring als healer. Zij begeleidt je bijvoorbeeld heel intensief bij je Vision Quest, een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben. Ook geeft zij het grootste deel van de dagelijkse healings.

Wat houdt de persoonlijke afstemming tijdens deze reis precies in?

De doorlopende meditaties en individuele healings worden afgestemd op jouw eigen levensvraagstuk. Het kan best zijn dat je thema gedurende de week verandert, maar nadenken over je thema helpt je om richting te geven aan je innerlijke beweging. Zo is een retreat bij Healing Space veel meer dan zomaar een reis; het is echt een investering in jezelf en staat gelijk aan een jaar lang therapie!

Waarom is de prijs van deze retreat hoger dat van andere retreats?

De prijzen van retraite vakanties liggen enorm uit elkaar. Hoe uitgebreider het programma en hoe intenser de begeleiding, hoe hoger de prijs. Ook de groepsgrootte speelt een belangrijke rol: bij onze retreats in Griekenland bestaat de groep altijd uit maximaal 5 personen. Vaak kun je bij retraites een massage bij boeken op de locatie en hier betaal je dan ter plekke flink voor. Bij Healing Space vinden we dat helende behandelingen standaard onderdeel zijn van een retraite vakantie, vandaar dat ze al in het programma zijn opgenomen. Deze retraite vakantie, met daarin elke dag een healing, is qua prijs een stuk interessanter dan wanneer je een week lang elke dag een uitgebreide healing zou boeken. 

Anderen bekeken ook

Stilte Retreat Mandali

Een 6-daagse retreat en stiltereis naar Mandali in Italië.

Koppels Retreat Griekenland

Een 6-daagse retreat ook voor koppels in Griekenland.

Koppels Retreat Ibiza

Een 6-retreat naar een prachtige privé locatie op Ibiza.

One Day Retreat

Wil jij onderdeel zijn van een eeuwenoud sjamanistisch ritueel?

★★★★★ 1.469 reviews
vanaf 2.795,-