Healing Retreat met Toña Wong Chung

Data: zie agenda 7-daagse reis Locatie: Griekenland

Healing Retreat met Toña Wong Chung

Wil je ervaren wat het met je doet als je elke dag een healing op maat van o.a. Toña Wong Chung krijgt? Zou je een week lang willen focussen op je Vision Quest, een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben? En zou je het zo stil willen laten worden in je hoofd, dat je je hart rechtstreeks kunt horen? Ga dan mee op onze stiltereis (met slechts 4 andere deelnemers!) onder leiding van Toña Wong Chung.

Het maken van een stiltereis – ook wel stilte retraite – met daarin elke dag een persoonlijke healing, is een ervaring die de rest van je leven bij je zal blijven. Met de zon op je huid, vind je innerlijke rust zoals je die nooit eerder hebt kunnen ervaren. Het zo stil laten worden in je hoofd dat je je hart rechtstreeks kunt horen, is het ultieme doel. De healings en meditaties zijn zodanig afgestemd dat het gemakkelijk voor je wordt om je hart centraal te stellen en zo het pad van je hart weer te bewandelen. Dit maakt deze stiltereis tot een intense en helende ervaring, die de rest van je leven bij je blijft.

Het programma van onze stiltereis

Elke ochtend starten we de dag met een yogasessie en meditatie bij zonsopkomst. Na een heerlijk ontbijt, maken we een wandeling in stilte door de prachtige natuur in de omgeving van de Pinakoti Lodge. Na de lunch is er tijd voor de dagelijkse individuele healingsessies. Waar je bij andere organisaties vaak een sessie ter plekke tegen betaling kan boeken, zijn bij onze stiltereis de persoonlijke healings een vast onderdeel van het programma. Deze healings bestaan uit een complete, persoonlijk afgestemde energetische behandeling van massage, reiki en drukpunten. Tijdens deze healings kunnen we intensief aandacht besteden aan aspecten die voor jou op dat moment spelen en door deze dagelijkse healings heeft deze stiltereis een diep helend effect; het is uitermate geschikt als je echt aan rust toe bent of in een proces van herstel zit.

Elke avond vindt er, na de avondmaaltijd, yoga of een Talking Circle plaats, en dit is het enige moment dat er gesproken kan worden tijdens de stiltedagen. Een Talking Circle is een traditie van spreken die vooral bekend is van de native Americans. Er is tijdens een Talking Circle maximaal één iemand aan het woord en ook vallen er regelmatig stiltes. Er wordt gelachen en gehuild. Je deelt een boodschap uit je hart, zonder dat iemand anders je onderbreekt of daarna een mening geeft. Wie niet de behoefte heeft om te praten, kan ook alleen luisteren. Alles is goed.

Op de laatste dag van de retreat maken we een schitterende zeiltocht in de prachtige omgeving van de Pinakoti Lodge.

Extra informatie

We verblijven in de prachtige Pinakoti Lodge, een met liefde gerenoveerd gebouw dat door de indeling van de ruimten voldoende mogelijkheid biedt om je terug te trekken. Er is een grote tuin en een terras waar we gezamenlijk zullen eten en waar je van het mooie weer kan genieten.

De Pinakoti Lodge ligt op een betoverende, stille plek, boven op een berg. Het bevindt zich dicht bij de kust van de Egeïsche Zee, op 27 kilometer ten Noordwesten van de plaats Volos, op het schiereiland Pilion aan de oostzijde van het Griekse vaste land. Pilion is gezegend met prachtige natuur; beuken, esdoorns, tamme kastanjes, vijgen, pijnbomen, platanen en cipressen groeien hier in zeer grote getale. Ook de diversiteit aan kruiden en bloemen is groot. Deze weelderige flora is te danken aan het feit dat Pilion zo waterrijk is met talloze stroompjes en bronnen. Onze bijzondere locatie is omringd door bossen met prachtige wandelroutes, die we gedurende de week in stilte gaan verkennen

Alle maaltijden zijn vegetarisch en met een minimale aanwezigheid van tarwe. Als ontbijt kan je bijvoorbeeld genieten van geitenyoghurt, fruit en verse sappen, havermout, huisgemaakte jam, honing uit de buurt en eitjes uit het dorp. Er wordt gewerkt met verse seizoensgroente uit de omgeving van de Lodge en er worden grote salades met gekiemde groenten geserveerd. Traditionele Griekse gerechten, zoals gevulde tomaten en paprika’s, aubergines met geitenkaas en vegetarische moussaka zullen uiteraard niet ontbreken. Voor veganisten kunnen we het menu aanpassen. Tijdens de retreat wordt er geen alcohol of koffie geserveerd.

De slaapkamers in de Pinakoti Lodge hebben ieder hun eigen sfeer en zijn met aandacht ingericht. Iedere kamer is een 1-persoonskamer met een eigen douche en toilet.

Een belangrijk aspect van deze stiltereis is het ondergaan van de ‘Vision Quest’. Voor de start van de stiltereis formuleer je een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben, om een beslissing over te nemen of om het te kunnen verwerken. Bij de aanmelding van de stiltereis wordt naar dit thema gevraagd, zodat Toña Wong Chung en haar team zich kan voorbereiden op de begeleiding hier in. De doorlopende meditaties en individuele healings worden afgestemd op jouw eigen levensvraagstuk. Het kan best zijn dat je thema gedurende de week verandert, maar nadenken over je thema helpt je om richting te geven aan je innerlijke beweging.

Omdat persoonlijke aandacht van Toña Wong Chung tijdens deze reis centraal staat, is de groep nooit groter dan 5 deelnemers. Zo kunnen we iedereen de optimale aandacht geven die bij een stiltereis hoort.

Begeleiding door Toña Wong Chung

De begeleider van deze reis is Toña Wong Chung en zij verzorgt het grootste deel van de dagelijkse healing sessies. Ze wordt bijgestaan door een hulp van de locatie, die zorgt voor de maaltijden en voor het gidsen tijdens de stiltewandelingen in de bergen in de omgeving van de Pinakoti Lodge.
Dagelijkse healings Toña verzorgt het grootste deel van de dagelijkse individuele healingsessies. Deze healings bestaan uit een complete, persoonlijk afgestemde energetische behandeling van massage, reiki en drukpunten. Tijdens deze healings kunnen we intensief aandacht besteden aan aspecten die voor jou op dat moment spelen en mede hierdoor heeft deze stiltereis een diep helend effect.

Kosten

De kosten van deze stiltereis bedragen € 2.350 per persoon. Dit is inclusief:

  • Dagelijkse persoonlijke healings
  • Dagelijkse yoga- en meditatie sessies
  • Zes overnachtingen in een 1-persoonskamer met eigen douche en toilet
  • Alle vegetarische maaltijden
  • De zeilexcursie op de laatste dag
  • Intensieve begeleiding door Toña Wong Chung: de groep bestaat uit slechts 5 deelnemers

De prijs is exclusief vliegtickets naar Thessaloniki en de transfer van 4u naar de Pinakoti Lodge. Voor je ticket neem je contact op met travelagent Bianca Soolsma (travelcounsellors.nl). Zij zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde vlucht zit waardoor de transfer gedeeld kan worden. Dit scheelt een aanzienlijk bedrag ter plekke aan taxi kosten.

Veelgestelde vragen: Bekijk hier vraag en antwoord.

Details reis

Locatie: Pinakoti Lodge, Pinakates village, 37010 Pelion (Griekenland)
Reisduur: 7 dagen
Data: Bekijk de data »
Programma: Bekijk het programma 

Prijs: € 2.350 per persoon o.b.v. een 1-persoonskamer (excl. vliegtickets, hiervoor kun je contact opnemen met travelagent Bianca Soolsma)

Veelgestelde vragen: Bekijk hier vraag en antwoord.

Jouw verblijf

Ervaringen & Media

Diverse media schreven al over de stiltereizen van Healing Space, zoals een artikel in VIVA, een artikel van het Financieel Dagblad en een persoonlijke ervaring  in Grazia.
Ook blogger Jolijn Pelgrum schreef over haar ervaring met onze stiltereis. 

“Mediteren met open ogen, anderhalf uur lang. Zelden ben ik zo relaxed geweest. Ik voel nu al een heimwee naar deze fantastische week; wat een ervaring was dit! Niet alleen heel prettig maar ook nog eens leerzaam. Ik kan het echt goed met mezelf vinden en ik ga absoluut proberen deze rust thuis vast te houden”. 

– Freelance journalist Lydia van der Weide in Grazia

Grazia schreef een prachtig artikel over deze stiltereis naar Griekenland.

Loading...

Healing Retreat met Toña Wong Chung

2.350,00

Wil je ervaren wat het met je doet als je elke dag een healing op maat van o.a. Toña Wong Chung krijgt? Zou je een week lang willen focussen op je Vision Quest, een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben? En zou je het zo stil willen laten worden in je hoofd, dat je je hart rechtstreeks kunt horen? Ga dan mee op onze stiltereis onder leiding van Toña Wong Chung.

Healing Retreat met Toña Wong Chung - Donderdag 2 juni t/m woensdag 8 juni 2022
2.350,00

Beschikbaarheid: 5 op voorraad

Wissen
Loading...

Beschrijving

Ben je geïnteresseerd om via voeding gezond en in balans te zijn, maar zie je door de huidige food-trends door de bomen het bos niet meer? Wist je dat sommige voedingsadviezen heel goed voor een ander kunnen werken, maar niet voor jou? En zou je willen leren welke individuele voeding het beste bij jou past, zodat je gezond en in balans bent

De holistische voedingscursus Eenvoudig Gezond (tevens deel 1 van de opleiding tot Holistisch Voedingscoach) is gebaseerd op de visie van eenheid binnen onszelf en met onze omgeving, en daarnaast op het gegeven dat we allemaal verschillend en uniek zijn. Is een sinaasappel voor je vriendin misschien de perfecte bron van Vitamine C, dan kan het maar net zo zijn dat een sinaasappel jouw constitutie uit balans brengt, waardoor je juist gezondheidsproblemen krijgt. Interessant, vooral in deze tijd waarin we de vele food adviezen vaak klakkeloos opvolgen.

Extra informatie

HRT

Donderdag 2 juni t/m woensdag 8 juni 2022, Week 1: zaterdag 22 mei 2021 – vrijdag 28 mei 2021, Week 2: maandag 31 mei 2021 – zondag 6 juni 2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Healing Retreat met Toña Wong Chung” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat maakt het programma van deze stiltereis anders dan van andere organisaties?
Bij veel reizen ligt de focus op 1 of 2 aspecten: vaak zijn reizen opgebouwd rondom yoga of meditatie. Of er is een stilte reis waarbij je een week lang stil bent, zonder dat je hierin begeleid wordt. De reis van Healing Space onderscheidt zich van andere reizen omdat er een combinatie plaats vindt van verschillende activiteiten. Tijdens de week doe je aan yoga, je mediteert, je ervaart wat stilte voor je kan doen, wandelt in de natuur, wordt begeleid in een Vision Quest en door middel van persoonlijke healings werk je aan jezelf. Vooral de intensieve begeleiding, met name door de dagelijkse healings door o.a. Toña Wong Chung, zijn onderscheidend.

Wat houden de dagelijkse healings precies in?
De dagelijkse healings, die standaard in het programma zitten, bestaan uit een complete, persoonlijk afgestemde energetische behandeling van massage, reiki en drukpunten. Door deze dagelijkse healings heeft de reis een diep helend effect; het is bijvoorbeeld uitermate geschikt als je echt aan rust toe bent of in een proces van herstel zit.

Wat is de rol van Toña Wong Chung tijdens deze reis?
Aangezien een retreat veel los kan maken, is het belangrijk om goed te kijken wie de reis begeleidt. Is er voldoende aandacht, word je begeleid op moeilijke momenten, heeft de begeleiding ervaring met retreats etc. De reizen van Healing Space worden altijd begeleid door Toña Wong Chung; zij is Reiki Master en heeft meer dan 20 jaar ervaring als healer. Zij begeleidt je bijvoorbeeld heel intensief bij je Vision Quest, een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben. Ook geeft zij het grootste deel van de dagelijkse healings.

Wat houdt de persoonlijke afstemming tijdens deze reis precies in?
De doorlopende meditaties en individuele healings worden afgestemd op jouw eigen levensvraagstuk. Het kan best zijn dat je thema gedurende de week verandert, maar nadenken over je thema helpt je om richting te geven aan je innerlijke beweging. Zo is een retreat bij Healing Space veel meer dan zomaar een reis; het is echt een investering in jezelf en staat gelijk aan een jaar lang therapie!

Waarom is de prijs van deze retreat hoger dat van andere retreats?
De prijzen van retraite vakanties liggen enorm uit elkaar. Hoe uitgebreider het programma en hoe intenser de begeleiding, hoe hoger de prijs. Ook de groepsgrootte speelt een belangrijke rol: bij onze retreats in Griekenland bestaat de groep altijd uit maximaal 5 personen. Vaak kun je bij retraites een massage bij boeken op de locatie en hier betaal je dan ter plekke flink voor. Bij Healing Space vinden we dat helende behandelingen standaard onderdeel zijn van een retraite vakantie, vandaar dat ze al in het programma zijn opgenomen. Deze retraite vakantie, met daarin elke dag een healing, is qua prijs een stuk interessanter dan wanneer je een week lang elke dag een uitgebreide healing zou boeken. 

Scroll naar top