Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Begeleiding door Toña Wong Chung

Ben je geïnteresseerd in begeleiding door Toña?​

Wil je graag bij Toña terecht, dan zijn er verschillende opties buiten haar praktijk, zowel individueel of als koppel

Begeleiding door Toña tijdens Retreat of Relatie Therapie

Toña organiseert elk jaar verschillende activiteiten en retreats waarin je intensief door haar begeleid wordt. Het volgen van het pad van je hart staat altijd centraal.

Koppels Retreat Ibiza

3-Daagse Relatie Therapie Nederland

Healing Retreat met Toña

Individuele begeleiding door Toña

Het is goed om te weten dat Toña zelf helaas geen ruimte meer heeft om individuele cliënten aan te nemen, aangezien haar agenda dat niet meer toelaat. Voor stellen kunnen we wel aanvragen in behandeling nemen.

Als je op zoek bent naar een individuele behandeling, dan verwijzen we je graag naar één van onze holistisch energetisch therapeuten. Onze therapeuten zijn allround door Toña opgeleid, met Reiki, Energetische (drukpunt)Massage en Voeding.

Een Reiki cursus

Je kan bij Toña terecht in een Reiki cursus die ze samen met Marcelino of Karan geeft. Daar leer je groepsgewijs, onder intensieve begeleiding van Toña, hoe je jezelf en anderen Reiki kan geven. Reiki heeft verschillende graden, waarbij je steeds verder samenwerkt met, en getraind wordt door Toña om Reiki een plek in je leven te geven. Zo ben je beter beschermd tegen alle prikkels, leer je het zelfhelende vermogen van je lichaam te activeren en leer je (in Reiki 2) hoe je in staat bent om de situaties die dat nodig hebben liefdevol, effectief en eenvoudig te transformeren.

Retreats

Toña organiseert verschillende retreats per jaar, waarin je intensief door haar begeleid wordt. Per retreat is de insteek anders (kijk op de retreat pagina voor meer informatie) maar het volgen van het pad van je hart staat altijd centraal. 

Begeleiding door Toña als koppel

Een Reiki cursus

Je kan samen met je partner bij Toña terecht in een Reiki cursus. Daar leer je groepsgewijs hoe je jezelf en anderen (dus ook elkaar) Reiki kan geven. Reiki heeft verschillende graden, waarbij je steeds dieper uitgenodigd wordt om Reiki een plek in je leven te geven. Ook dit heeft al veel stellen geholpen door op een eenvoudige manier weer energie en aandacht in de relatie te brengen.

Relatietherapie

Toña heeft haar eigen therapie ontwikkeld speciaal voor stellen. In het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld?’ vind je hier veel uitleg over. Haar therapie is geschikt om beter met elkaar in verbinding te komen, zelfs als je niet direct voelt dat er een probleem is of dat je relatie ‘slecht’ is. De therapie helpt je steeds met nieuwe ogen naar elkaar te kunnen kijken en je passie voor elkaar te (her)vinden.

Kosten relatiesessie:
€ 180 incl. btw per uur, waarbij een relatiesessie gemiddeld twee uur duurt nadat de aanvraag is ontvangen en er een datum in optie is gezet, is het heel belangrijk dat beide partners allebei een korte motivatie per email aanleveren waarin jullie aangeven wat jullie graag zouden willen bereiken tijdens de sessie.
Let op: op dit moment zit de agenda vol maar zullen wij hier gauw aangeven wanneer er weer ruimte is voor een aanvraag.

Energetische Massage

Jullie kunnen samen terecht in een cursus Energetische Massage; deze wordt gegeven voor therapeuten die door Toña zijn opgeleid. Het oefenen met energetisch contact maken, kan precies het aangename verschil zijn om je dieper met elkaar te kunnen verbinden. Je leert hoe je met aandacht en intentie masseert; hoe je echt aanwezig bent bij je partner zodat de ander voelt dat je er bent. Je leert en ervaart in deze cursus hoe je de energie tussen jou en je geliefde nog beter kan laten stromen.

Retreats

Toña organiseert verschillende retreats per jaar, waarvan het Koppels Retreat speciaal voor koppels wordt georganiseerd. Dit retreat bevat een privérelatiesessie met Toña voor jou en je partner, interactieve talks met Toña over relaties en een complete holistische energetische massagecursus (inclusief officieel certificaat). Het zal jullie helpen om de verbinding te verdiepen, in de stroom van liefde te komen en je relatie te laten bloeien.

Een privé retreat voor jou en je partner is ook mogelijk. Deze retreats worden altijd op maat gemaakt, waardoor de prijs afhankelijk is van het aantal dagen dat de retreat duurt en de onderdelen waar eventueel extra begeleiding bij gegeven wordt. 

Overig

Toña's boek: 'Hoe word ik de beste minnaar van de wereld?'

In haar boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)’, geeft Toña veel tips en oefeningen, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels. Met deze oefeningen kunnen jullie samen aan de slag om dichter bij elkaar te komen. Veel stellen lezen dit boeken samen en markeren datgene wat ze raakt. Dit is een heel toegankelijke manier om het gesprek op gang te brengen en te houden, zeker als het delicate onderwerpen betreft. Het boek is beschikbaar als soft cover en als e-book.

Reiki behandeling Dojo In

Bij Healing Space zijn we al sinds 2017 bezig met een onderzoek om de effecten van Reikibehandelingen te meten. Een paar keer per jaar nodigen we een groep mensen uit om 4 Reikibehandelingen in 4 achtereenvolgende weken te ontvangen en met cijfers aan te geven hoe het verloop van hun klachten is en hun algehele welbevinden. Dit behandeltraject wordt volledig geleid door Toña.

Talks door Toña

Daarnaast geeft Toña geregeld talks op verschillende plekken in het land. Via ons Instagram account  of via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de talks die Toña geeft.

Talks bij bedrijven:

Ook bij bedrijven geeft Toña talks over diverse thema’s, zoals bijvoorbeeld ‘Hoe word ik de beste collega van de wereld’.

“Dank je wel Toña, voor jouw begeleiding tijdens een sessie die voor iedere collega waardevol zou zijn geweest! Je laat ons in onze werkomgeving toch diep naar binnen kijken, waar kwetsbaarheid leidde naar zelfinzicht en groei. Mooi om te merken dat jij als holistisch relatietherapeut zo snel en doortastend tot de kern kon komen! Dank hiervoor!” – Sanne Durieux, coach wendbaarheid bij Zorg en Zekerheid

Over Toña

Healing Space Tona Wong Chung

Toña Wong Chung is founder van Healing Space. Al meer dan 20 jaar werkt ze in het Healing Space behandelcentrum als holistisch (relatie) healer met Reiki, voeding, verschillende massage vormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching.

In 2015 schreef ze het boek “Hoe word ik de beste minnaar van de wereld”, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels op een holistische, energetische manier. Toña is in staat om de energie zacht te maken en daarmee klaart ze de lucht tussen koppels die ongezonde patronen naar elkaar hebben ontwikkeld. Dit is vooral belangrijk als woorden niet meer toereikend zijn. Na haar sessies en retreats kunnen koppels een frisse start maken. Toña helpt je verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.