Begeleiding door Toña Wong Chung

Ben je geïnteresseerd in begeleiding door Toña?​

Het is goed om te weten dat Toña zelf helaas geen ruimte meer heeft om cliënten aan te nemen, aangezien haar agenda dat niet meer toelaat. Ze heeft wel zo nu en dan nog plek om stellen te ontvangen, houd wel rekening met een wachttijd van gemiddeld 3 maanden.

Als je op zoek bent naar een individuele behandeling, dan verwijzen we je graag naar één van onze therapeuten. Onze therapeuten zijn allround door Toña opgeleid, met Reiki, Energetische (drukpunt)Massage en Voeding.

Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op zodat we je aan één van onze therapeuten koppelen. 

Wil je toch graag bij Toña zelf terecht, dan zijn er verschillende opties buiten haar praktijk, zowel  individueel of als koppel

image00136

Individuele begeleiding door Toña

Een Reiki cursus

Je kan bij Toña terecht in een Reiki cursus die ze samen met Marcelino geeft. Daar leer je groepsgewijs, onder intensieve begeleiding van Toña en Marcelino, hoe je jezelf en anderen Reiki kan geven. Reiki heeft verschillende graden, waarbij je steeds verder samenwerkt met, en getraind wordt door Toña om Reiki een plek in je leven te geven. Zo ben je beter beschermd tegen alle prikkels, leer je het zelfhelende vermogen van je lichaam te activeren en leer je (in Reiki 2) hoe je in staat bent om de situaties die dat nodig hebben liefdevol, effectief en eenvoudig te transformeren.

Retreats

Toña organiseert verschillende retreats per jaar, waarin je intensief door haar begeleid wordt. Per retreat is de insteek anders (kijk op de retreat pagina voor meer informatie) maar het volgen van het pad van je hart staat altijd centraal. 

Toña-en-Marcelino-samen-open-vlakte

Begeleiding door Toña als koppel

Relatietherapie

Toña heeft haar eigen therapie ontwikkeld speciaal voor stellen. In het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld?’ vind je hier veel uitleg over. Haar therapie is geschikt om beter met elkaar in verbinding te komen, zelfs als je niet direct voelt dat er een probleem is of dat je relatie ‘slecht’ is. De therapie helpt je steeds met nieuwe ogen naar elkaar te kunnen kijken en je passie voor elkaar te (her)vinden.

Kosten relatiesessie:
€ 175 incl. btw per uur, waarbij een relatiesessie gemiddeld twee uur duurt. Indien jullie hier interesse in hebben, kun je contact met ons opnemen. Nadat de aanvraag is ontvangen en er een datum in optie is gezet, is het heel belangrijk dat beide partners allebei een korte motivatie per email aanleveren waarin jullie aangeven wat jullie graag zouden willen bereiken tijdens de
sessie.

Energetische Massage

Jullie kunnen samen terecht in een cursus Energetische Massage. Het oefenen met diep energetisch contact maken, kan precies het aangename verschil zijn om je dieper met elkaar te kunnen verbinden. Je leert hoe je met aandacht en intentie masseert; hoe je echt aanwezig bent bij je partner zodat de ander voelt dat je er bent. Je leert en ervaart in deze cursus hoe je de energie tussen jou en je geliefde nog beter kan laten stromen.

Retreats

Toña organiseert verschillende retreats per jaar, waarvan het Koppels Retreat Mandali speciaal voor koppels wordt georganiseerd. Dit retreat bevat een privérelatiesessie met Toña voor jou en je partner, interactieve talks met Toña over relaties en een complete holistische energetische massagecursus (inclusief officieel certificaat). Het zal jullie helpen om de verbinding te verdiepen, in de stroom van liefde te komen en je relatie te laten bloeien.

Een privé retreat voor jou en je partner is ook mogelijk. Deze retreats worden altijd op maat gemaakt, waardoor de prijs afhankelijk is van het aantal dagen dat de retreat duurt en de onderdelen waar eventueel extra begeleiding bij gegeven wordt. 

Overig

Moijoy app

Wil je weten hoe je je relatie naar een hoger niveau tilt? Toña vertelt je hoe je dit doet in de app Moijoy! Moijoy is een nieuwe audio app voor persoonlijke ontwikkeling. Je kan er prachtige content vinden van verschillende creators en Toña is dankbaar dat ze een bijdrage mocht leveren aan deze vernieuwende app. In haar Moijoy programma vertelt ze oa hoe je het pad van je hart ontdekt, wat de seks leuk maakt en hoe je zorgt voor meer verbinding tussen jou en je partner.

Toña's boek: 'Hoe word ik de beste minnaar van de wereld?'

In 2015 schreef Toña Wong Chung het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)’, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels op een holistische, energetische manier. 

Over Toña

Toña Wong Chung is founder van Healing Space. Al meer dan 20 jaar werkt ze in het Healing Space behandelcentrum als holistisch (relatie) healer met Reiki, voeding, verschillende massage vormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching.

In 2015 schreef ze het boek “Hoe word ik de beste minnaar van de wereld”, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels op een holistische, energetische manier. Toña is in staat om de energie zacht te maken en daarmee klaart ze de lucht tussen koppels die ongezonde patronen naar elkaar hebben ontwikkeld. Dit is vooral belangrijk als woorden niet meer toereikend zijn. Na haar sessies en retreats kunnen koppels een frisse start maken. Toña helpt je verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Contact opnemen

Behandelingen

Geïnteresseerd in een sessie bij één van onze behandelaars?