Begeleiding door Toña Wong Chung

Ben je geïnteresseerd in begeleiding door Toña?​

Er zijn verschillende opties om bij Toña terecht te kunnen, individueel of als koppel

image00136

Individuele begeleiding door Toña

Een Reiki cursus

Je kan bij Toña terecht in een Reiki cursus die ze samen met Marcelino geeft. Daar leer je groepsgewijs, onder intensieve begeleiding van Toña en Marcelino, hoe je jezelf en anderen Reiki kan geven. Reiki heeft verschillende graden, waarbij je steeds verder samenwerkt met, en getraind wordt door Toña om Reiki een plek in je leven te geven. Zo ben je beter beschermd tegen alle prikkels, leer je het zelfhelende vermogen van je lichaam te activeren en leer je (in Reiki 2) hoe je in staat bent om de situaties die dat nodig hebben liefdevol, effectief en eenvoudig te transformeren.

Retreats

Toña organiseert verschillende retreats per jaar, waarin je intensief door haar begeleid wordt. Per retreat is de insteek anders (kijk op de retreat pagina voor meer informatie) maar het volgen van het pad van je hart staat altijd centraal. 

Individuele sessies

Als je op zoek bent naar individuele sessies, dan verwijzen we je graag naar een van onze therapeuten. Onze therapeuten zijn allround door Toña opgeleid, met Reiki, Energetische (drukpunt)Massage en Voeding. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, laat het dan even weten, dan kunnen we je aan een van onze therapeuten koppelen. Toña heeft helaas zelf geen ruimte om cliënten aan te nemen, aangezien haar agenda dat niet meer toelaat.

Toña-en-Marcelino-samen-open-vlakte

Begeleiding door Toña als koppel

Energetische Massage

Jullie kunnen samen terecht in een cursus Energetische Massage. 
Deze cursus wordt gegeven door onze docente Liona Marchena maar is mede ontwikkeld door Toña Wong Chung. Het oefenen met diep energetisch contact maken, kan precies het aangename verschil zijn om je dieper met elkaar te kunnen verbinden. Je leert hoe je met aandacht en intentie masseert; hoe je echt aanwezig bent bij je partner zodat de ander voelt dat je er bent. Je leert en ervaart in deze cursus hoe je de energie tussen jou en je geliefde nog beter kan laten stromen.

Retreats

Toña organiseert verschillende retreats per jaar, waarvan het Koppels Retreat Mandali speciaal voor koppels wordt georganiseerd. Dit retreat bevat een privérelatiesessie met Toña voor jou en je partner, interactieve talks met Toña over relaties en een complete holistische energetische massagecursus (inclusief officieel certificaat). Het zal jullie helpen om de verbinding te verdiepen, in de stroom van liefde te komen en je relatie te laten bloeien.

Een privé retreat voor jou en je partner is ook mogelijk. Deze retreats worden altijd op maat gemaakt, waardoor de prijs afhankelijk is van het aantal dagen dat de retreat duurt en de onderdelen waar eventueel extra begeleiding bij gegeven wordt. 

Over Toña

Toña Wong Chung is founder van Healing Space. Al meer dan 20 jaar werkt ze in het Healing Space behandelcentrum als holistisch (relatie) healer met Reiki, voeding, verschillende massage vormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching.

In 2015 schreef ze het boek “Hoe word ik de beste minnaar van de wereld”, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels op een holistische, energetische manier. Toña is in staat om de energie zacht te maken en daarmee klaart ze de lucht tussen koppels die ongezonde patronen naar elkaar hebben ontwikkeld. Dit is vooral belangrijk als woorden niet meer toereikend zijn. Na haar sessies en retreats kunnen koppels een frisse start maken. Toña helpt je verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Contact opnemen

Agenda

Bekijk al onze cursussen en opleidingen

Scroll naar top