Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

B2B

Wil je graag met jouw afdeling leren hoe je anders om kan gaan met stresssituaties? Ben je op zoek naar een unieke manier voor teambuilding? Of wil je Toña Wong Chung inhuren voor een inspirerende en interactieve talk over liefde en relaties op jouw (bedrijfs)event? Bij Healing Space zijn meerder mogelijkheden voor trainingen en talks die je als bedrijf of als ondernemer kan inzetten.

Aanvragen

Vraag via ons contactformulier naar de mogelijkheden:

Je persoonlijke ontwikkeling speelt zich ook af in de werkomgeving of binnen je (werk)relaties.

Ki-training (Aikido)

Talk Toña Wong Chung

Zakelijke mogelijkheden

Wij geven verschillende trainingen die uitermate geschikt zijn voor groepen die zich bezighouden met inspirerend leiderschap, zowel voor particuliere groepen (ondernemers) als groepen binnen bedrijven. Bij al onze trainingen staat energie centraal en alle trainingen zijn afgestemd op de wensen en thema’s van de groep.

Bij onze Ki-trainingen worden aan de hand van de thema’s van de groep specifieke oefeningen uitgevoerd die mentale problemen fysiek zichtbaar maken. Op die manier wordt er geleerd op een juiste manier te reageren in stresssituaties, en wordt er vertrouwen opgebouwd om met het “vermeende probleem” anders om te kunnen gaan. De training bestaat uit 2 dagen: de eerste dag is de kennismaking met het begrip Ki zoals dit wordt gebruikt in de krijgskunst Aikido, en het ontdekken van je eigen Ki punt. Tussen de 1e en de 2e dag zit 2 a 3 weken ruimte, waarbij de deelnemers de geleerde kennis kunnen implementeren in hun leven. Tijdens de 2e trainingsdag gaan we verder in op de specifieke situaties waarbij de deelnemers hebben gemerkt dat ze hun Ki hebben verloren en leren ze vervolgens hoe te handelen in deze situaties.

Healing Space Founder Toña Wong Chung is auteur van het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)’. Ze schreef dit boek op basis van haar jarenlange ervaring als Holistisch Energetisch (Relatie)Therapeut. Haar unieke kennis deelt zij graag in de vorm van een interactieve talk, waarbij ook praktijkcases besproken worden, oefeningen worden gedaan en er mogelijkheid is tot vragen. 

Het is een zeer inspirerende talk die voor iedereen geschikt is. Koppels, singles en alles eromheen. De aanwezigen zullen gegarandeerd met een open hart en een nieuwe kijk op liefde en relaties naar huis gaan!

Daarnaast bieden wij ook op maat gemaakte retreats voor groepen die zich bezighouden met inspirerend leiderschap, zoals managers en CEO’s. De duur van de retreat en het programma worden afgestemd op de wensen en thema’s van de desbetreffende groep. De opzet en de uitvoering van deze retreats wordt gedaan door de Healing Space Founders Toña en Marcelino

Cursisten beoordelen Healing Space met een:

‘Het is voor mij een behoorlijke zoektocht geweest om een instituut te vinden waarbij ik een goed gevoel kreeg. Ik ben ontzettend blij verrast met wat ik hier heb gezien, gevoeld, geleerd en heb mogen ervaren. Healing Space voelde als thuiskomen.’

– Britt –

Informatie aanvragen

Gebruik het contactformulier of neem contact op.