Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Privé retreat voor koppels

Data: op aanvraag 3-5-dagen  Locatie: in overleg

Privé retreat voor koppels

Ben je op zoek naar verdieping in je relatie? Willen jullie graag meer levendigheid brengen in jullie intimiteit? Of hebben jullie samen iets te verwerken? Het Privé Retreat voor koppels, begeleid door Toña Wong Chung en Marcelino Smith, is een geheel verzorgde privé retreat voor jou en je partner, waarin jullie centraal staan. Zo kan je samen, volledig in overgave en rust, aandacht geven aan je relatie. Na het retreat ervaren onze deelnemers een intense verbondenheid en hebben ze het vertrouwen dat ze echt bij elkaar horen.

Reviews

“Wij hebben echt een fantastisch weekend gehad bij Toña & Marcelino. Binnen no-time heeft Toña door wat er nodig is in de dynamiek tussen ons; en daarnaast kan ze ook nog genoeg individuele begeleiding bieden voor persoonlijke stukken. Het is niet altijd leuk, omdat er pijnlijke dingen naar boven komen, maar het is even confronterend als liefdevol. Wij kwamen er in het weekend o.a. achter dat we eigenlijk hele praktische dingen uit het oog waren verloren in de tijd dat wij samen zijn. Daar hebben we fijne handvaten voor gekregen en nu – op het moment van schrijven, twee maanden later – lijkt het nog steeds met de dag beter te gaan.  Marcelino & Toña zijn een heerlijk en inspirerend team en de workshops van Marcelino waren een leuke en waardevolle aanvulling. We hebben thuis geprobeerd de salsa-lessen verder op te pakken, maar we moeten nog een beetje oefenen. Het retreat heeft een enorme shift teweeg gebracht in onze relatie en al tijdens het weekend was die voelbaar. “A new frequency”, zei Toña aan het einde, toen ze ons uitzwaaide. We kregen de bos witte rozen die tijdens het retreat in onze slaapkamer stond mee voor thuis, de rozen hebben nog bijna 3,5 week in bloei gestaan”.
– Thijs en Naomi

‘Toña heeft ons weer verbonden zoals we aan het begin van onze relatie verbonden waren. Wij hebben genoten van meditatie, reiki, paardenfluisteren en intense gesprekken met juiste vraagstelling. Het dieetadvies omarm ik, nu na drie jaar nog steeds; het heeft me geholpen fitter en scherper te zijn. Toña je bent een bijzondere topper!’
– Martijn en Marcelien

‘Wow! Waar we dachten dat we samen heel wat op te lossen hadden, wist Toña ons in een klap weer helemaal in harmonie te laten zijn. We hoefden alleen maar herinnerd te worden, aan wie we zelf zijn, en aan wie we samen zijn. Door middel van een mooie ceremonie, oogcontact, healing, aanrakingen, en zonder er teveel woorden aan te geven waren we gelijk weer diep verbonden. We zijn ontzettend dankbaar voor deze mooie en fijne manier waarop Toña ons deze diepe verbinding samen heeft laten herinneren. Dank dank dank!!’
– Linda en Lennart

Wat kan je verwachten?

Dit retreat is ontwikkeld door Holistisch Energetisch (relatie)Therapeut Toña Wong Chung, gebaseerd op haar meer dan 20 jaar ervaring met stellen. Het retreat is bestemd voor alle stellen die verdieping willen aanbrengen in hun relatie of uitdagingen ervaren waar ze samen niet uitkomen. 

Misschien loop je samen tegen problemen aan, maak je vaak ruzie of doe je onaardig tegen elkaar. Misschien ben je juist samen op zoek naar inspiratie om meer diepgang te geven aan je relatie of ben je al te lang niet meer echt aan elkaar toe gekomen. 

Afhankelijk van de intentie duurt het retreat 3 tot 5 dagen. Dit wordt in overleg met jullie gepland. Een 3-daags retreat ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

Dag 1
16.00: aankomst
16.00 -18.00: programma op maat
18.00: avondmaaltijd
19.00 – 21.00: programma op maat

Dag 2
Zonsopgang: yoga en meditatie (als dat haalbaar is met de conditie en anders iets later)
07.30 : ontbijt
08.30 – 11.30: wandeling met oefeningen
12.00 – 13.00: lunch
13.00 – 16.00: programma op maat
16.00 – 17.00: individuele healing (de ander heeft tijd voor zichzelf)
17.00 – 18.00: individuele healing (de ander heeft tijd voor zichzelf)
18.00 – 19.00: avondmaaltijd
19.00 – 20.00: tijd voor jezelf
20.00 – 22.00: chakra healing en massage bij elkaar

Dag 3
Zonsopgang: yoga en meditatie (als dat haalbaar is met de conditie en anders iets later)
07.30: ontbijt
08.30 – 10.00: wandeling met oefening
10.00 – 11.30: rust voor beiden
11.30 – 12.30: lunch
13.00 – 17.00: programma op maat
17.00 – 18.00: rust
18.00 – 19.00: avondmaaltijd
19.00 – 21.00: yin yoga en afsluiting

Het programma op maat wordt speciaal voor jullie wensen, intentie en doelstelling ontwikkeld en dit blijft vooraf een verrassing. Dit draagt bij aan ‘overgave’ en ‘zachter worden naar elkaar’; het helpt als je met de flow van het programma mee gaat, zonder er vooraf al te veel over na te denken.

Locatie 
Afhankelijk van het programma wordt er een passende locatie gekozen. Zo zijn er bijvoorbeeld retreats op de Healing Space locatie in Hoogland (bij Amersfoort), maar het kan ook op een zelf- of in overleg gekozen locatie zijn in Nederland of in het buitenland.

Begeleiding

Toña Wong Chung is founder van Healing Space. Al meer dan 20 jaar werkt ze in het Healing Space behandelcentrum als holistisch (relatie) healer met Reiki, voeding, verschillende massage vormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching.

In 2015 schreef ze het boek “Hoe word ik de beste minnaar van de wereld”, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels op een holistische, energetische manier. Toña is in staat om de energie zacht te maken en daarmee klaart ze de lucht tussen koppels die ongezonde patronen naar elkaar hebben ontwikkeld. Dit is vooral belangrijk als woorden niet meer toereikend zijn. Na haar sessies en retreats kunnen koppels een frisse start maken. Toña helpt je verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Afhankelijk van de hulpvraag en de locatie werkt Toña samen in deze retreats met haar echtgenoot Marcelino, tevens Reiki Master en Hypnotherapeut. Op de locatie in Hoogland wordt daarnaast vaak samengewerkt met een paardencoach. De paardencoachsessie is een prachtig instrument om de dynamiek tussen koppels helder te krijgen.

Extra informatie

3-5 Dagen

Voor koppels die, onder begeleiding van Toña Wong Chung en Marcelino Smith, verdieping willen aanbrengen in hun relatie

  • Een op maat gemaakt programma, volledig afgestemd op jullie specifieke situatie
  • Individuele programma’s
  • Chakra healing 
  • Energetische Massage bij elkaar
  • Wandelingen met gerichte oefeningen
  • Yoga en meditaties 
  • Paardencoachsessie 
  • Maaltijden worden verzorgd

Na het retreat ervaar je een intense verbinding met je partner en heb je het vertrouwen dat jullie echt bij elkaar horen.

Het programma op maat wordt speciaal voor jullie wensen ontwikkeld en dit blijft vooraf een verrassing. Dit draagt bij aan ‘overgave’ en ‘zachter worden naar elkaar’; het helpt als je met de flow van het programma mee gaat, zonder er vooraf al te veel over na te denken.

Kosten

De privé retreat is op maat gemaakt, waardoor de prijs afhankelijk is van het aantal dagen dat de retreat duurt en de onderdelen waar eventueel extra begeleiding bij gegeven wordt. Dat betekent dat we alleen informatie kunnen verstrekken over exacte inhoud, duur en kosten als we weten wat de hulpvraag is. Een privé retreat heeft een prijsindicatie vanaf € 6.500.

Aanvraag retreat

Vanwege de beperkte beschikbaarheid worden de aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en enkel als deze volledig zijn ingevuld. Toña bekijkt per aanvraag wat de mogelijkheden zijn en wanneer er beschikbaarheid is. 

Details retreat

Locatie: Hoogland of plek naar keuze 
Aantal dagen: 3-5 dagen 
Prijs: Deze privé retreat is op maat gemaakt, prijsindicatie vanaf € 6.500.