Veelgestelde vragen aan Healing Space

Algemeen

Er zijn verschillende hotels in de omgeving van onze locaties in Bussum en Hoogland. Aangezien iedereen andere wensen heeft, adviseren we een hotel naar wens te zoeken via Booking of AirBnb.

Reiki

Als je de cursus Reiki 2 wilt volgen, dan is het belangrijk dat er minstens 90 dagen zijn verstreken na je Reiki 1 cursus (binnen de Usui traditie). Meer informatie vind je bij het kopje ‘voor wie’ op de pagina van Reiki 2.

Hoeveel tijd na het volgen van Reiki 2 kan ik terecht bij de opleiding tot Reiki Practitioner?

Officieel is het niet nodig om je opnieuw te laten inwijden, maar het is wel fijn als je nog een keer een reiki 1 cursus doet om alles op te frissen. Je bent nu in een andere fase van je leven en dan sla je de dingen op een andere manier op dan 20 jaar geleden. Het kan ook geen kwaad om je nog een keer in te laten wijden. Dat doet ook nergens afbreuk aan wat je eerder geleerd hebt en aan je eerdere initiaties.

Dit is het beste om te doen als je echt een reiki reset wil.
Als het korter geleden zou zijn, dan zouden we je aanraden om de reiki 1 Intensive bij ons te volgen. Deze is voor mensen die traditioneel zijn ingewijd en dieper in hun beoefening verder willen. Deze mensen hebben wel hun behandelvormen allemaal nog redelijk vers in het geheugen.

Ja. Er staat je niks in de weg om dan gewoon Reiki te geven. Wel vinden we het altijd belangrijk, dat als je behandelingen geeft, dat je jezelf blijft ontwikkelen. Zo kan je je bijvoorbeeld ook vanaf Reiki 2 aansluiten bij een beroepsorganisatie, zoals bijvoorbeeld de BATC (waar wij zelf mee werken).

Ja. Er staat je niks in de weg om dan gewoon Reiki te geven. De ervaring leert dat reiki vanzelf gaat stromen als je je behandelingen geeft.

Overige opleidingen

Het is niet mogelijk om meteen met Holistisch Voedingscoach te starten zonder eerste Eenvoudig Gezond te volgen. In Eenvoudig Gezond leer je welke individuele voeding het meest geschikt is voor je eigen constitutie en hiermee bouw je kennis en ervaring op over de invloed van voeding op je eigen gezondheid. Wij geloven namelijk dat je een ander pas goed kan adviseren als je hebt ervaren wat voeding op basis van constitutie voor jou zelf betekent.

Opleidingen Algemeen

Bij de meeste van onze cursussen en opleidingen staat interactie centraal. Bovendien ligt het tempo en het niveau hoog. Als je een dag niet aanwezig bent, mis je een te groot deel van de stof waardoor je niet meer kan aanhaken bij de les erna. Als je niet aanwezig kan zijn in een van de lessen, dan kan je dus niet verder mee doen met de cursus / opleiding.

Heb je nog vragen?
Mocht jouw vraag en antwoord er niet tussen staan, laat het ons dan weten!

Vragen uitgelicht

Scroll naar top