Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Holistisch Energetisch Relatietherapeut

Help koppels bij het (weer) laten bloeien van hun relatie

Wil je leren hoe je op een holistische energetische manier koppels begeleidt om hun relatie naar een nieuwe frequentie te brengen?

• Er wordt gewerkt aan een nieuwe datum, meld je alvast aan
• 6-Daagse opleiding
• Sfeervolle leslocatie in Bussum

3.295,- btw vrij

Wat leer je bij deze opleiding?

In deze opleiding geeft Toña Wong Chung de basisbeginselen mee van haar unieke techniek voor relatiehealing. Deze begint met de kijk op jezelf en je eigen manier van verbinden in liefdesrelaties. Hoe beter je de space kan houden in je eigen liefdesleven, des te waardevoller ben je ook als Holistisch Energetisch Relatietherapeut.

Beproefde tools van Toña Wong Chung

Naast je doorlopende practice in je eigen liefdesleven, leer je in deze opleiding de meest beproefde tools uit de praktijk van Toña. Deze tools geven, met de juiste manier van space holden, altijd weer een doorgang in de sessies, hoe vast de energie tussen geliefden ook lijkt te zitten bij aanvang.

Contact met het hart

Tijdens de opleiding krijg je diverse oefeningen aangeboden en leer je koppels daarin te begeleiden. Je leert hoe koppels kan helpen om hun verbale en non-verbale communicatie te verbeteren en hoe ze hun emoties kunnen delen. Ook help je ze hoe ze contact kunnen maken met hun hart en hoe ze van daaruit weer diepe verbinding kunnen voelen, zodat hun relatie (weer) kan stromen.

Live cases

Verder werken we in de opleiding met twee live cases: dit zijn koppels die zich hebben opgegeven om live in therapie te gaan onder begeleiding van Toña, tijdens de les. Zo krijg jij als student inzicht in hoe dit er in de praktijk echt uitziet.

Stage tijdens een retreat

Mocht er sprake zijn van een koppelsretreat in de tijd dat de opleiding loopt, dan kan dit als een stageonderdeel gevolgd worden en krijg je de mogelijkheid om mee te kijken in de sessies die de koppels privé ondergaan bij Toña.

Toña Wong Chung over relatietherapie:

“Ieder mens en iedere relatie is natuurlijk anders, maar veel relaties belanden vroeg of laat in een ‘fase van ontevredenheid.’ De essentie van alle verhalen uit mijn praktijk is dat we geen tijd maken om nog (met elkaar) te voelen. Als gevolg daarvan weten we niet meer hoe we contact kunnen maken. Met mijn werk wil ik mijn cliënten helpen te ontdekken wat er aan de hand is als ze voelen dat hun natuurlijke vermogen tot geluk – ook in de slaapkamer! – ondermijnd wordt. Wat mensen tijdens hun traject in mijn praktijk ontdekken, is dat de sleutel tot een oplossing bij hen zelf ligt. Dat klinkt misschien frustrerend, maar het is uiteindelijk juist hun grootste zegen. Het moment dat ze voelen dat de reis naar binnen hun wereld vrediger maakt, houden conflicten namelijk op te bestaan. En als ze leren van zichzelf en van een ander te houden, dan ligt de beste minnaar van de wereld worden voor iedereen binnen handbereik.”

De succesformule

1) Toña is altijd op zoek naar de plek waar de geliefden elkaar dienen met het huidige patroon, hoe veel pijn dat ook gedaan heeft. Als daar eenmaal begrip voor is van beide zijden, dan kan het patroon transformeren naar een meer inspirerende en levendige verbinding waar beiden meer geluk in beleven. Dit begrip wordt ook altijd gevonden, waardoor er zachtheid ontstaat.

2) Toña pleegt haar interventies op een energetische manier. Ze maakt gebruik van lichaamswerk en uitsluitend gevoelsmatige oefeningen, om de geliefden uit te nodigen naar deze plek waar een liefdesrelatie het beste in gedijt. De geliefden leren een eigen taal te maken, waardoor ze elkaar op deze plek ook kunnen blijven ontmoeten en elkaar weer verstaan, voorbij de woorden(wisselingen).

Ervaring van een ander

“Voor ons waren de sessies bij Toña als tovenarij. Binnen 10 minuten waren mijn partner en ik bij de kern van onze liefde, iets wat we al zo lang kwijt waren. Voordat we aan de sessie begonnen was er nog weinig uitzicht in onze relatie. Iets waar wij, en onze kinderen, zwaar onder leden. Maar we vonden elkaar terug, gewoon door elkaar weer echt te kunnen zien en vanuit volledige kwetsbaarheid opnieuw voor elkaar te kiezen. Het heeft alles in beweging gebracht, hoe we met elkaar zijn en hoe we omgaan met onze kinderen. Ook al is het soms weer even moeilijk, we hebben nu altijd iets om op terug te vallen… en wat zijn we Toña daar dankbaar voor.”

In de opleiding besteed je tijd aan:

Onze docent

Toña Wong Chung 

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming. Ze is Holistisch Energetisch Therapeut en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

“Het is mijn wens dat er heel veel goede relatiehealers opstaan. Zelfs al zou je het niet praktiseren in je praktijk, dan zal je de wereld om je heen er een groot genoegen mee doen.”

Praktische informatie

De 6-daagse opleiding tot Holistisch Energetisch Relatietherapeut:
Voor wie

Voor afgestudeerde Reiki Therapeuten die koppels op een holistische energetische manier willen begeleiden. 

Het is niet toegestaan om tijdens deze opleiding andere healings/coachingssessies of opleidingen op spiritueel gebied te volgen.

Doelstelling

Na deze opleiding kan je op een holistische energetische manier koppels begeleiden om hun relatie naar een nieuwe frequentie te brengen.

De inhoud van de opleiding
 1. Relatie Check Up
  Wat haal je eruit?
  Waar ga je op in?
  Oefenen met notes maken tijdens de sessie
 2. Holding the space for gazing
  Wat zeg je tijdens hun gazing?
  Oefenen in buddies
  Oefenen met channelen
 3. Techniek ‘Wie ben jij?’
 4. Techniek ‘Hartfocus’
 5. Uitvragen love-story
  Wat haal je eruit?
  Wat koppel je terug?
 6. Journey in tweetal
 7. Scheidingsritueel
 8. Omgaan met het onderwerp vreemdgaan
  We gaan dieper in op hoe je er zelf in staat, voordat je met koppels aan het werk gaat
 9. Tantrische omhelzing begeleiden

Verder zullen de live cases een licht werpen op het improviseren: zowel met bovenstaande technieken als het ter plekke kunnen bedenken en aanbieden van oefeningen die passen bij het moment.

Prijs & Lesmateriaal

De prijs van de opleiding is 3.295,- per persoon, inclusief opleidingsmap.

Lesmateriaal: Hoe word ik de beste minnaar van de wereld van Toña Wong Chung

Locatie Heart House

Werkwijze

De opleiding bestaat uit 6 klassikale lessen waarbij je op een interactieve manier met de lesstof aan de slag gaat.

 • Het boek: Hoe word ik de beste minnaar van de wereld geldt als leidraad tijdens de opleiding en tijdens de lessen worden er handouts uitgedeeld van de gebruikte oefeningen.
 • De thuisstudie bestaat uit oefenen met je studiegenoten wat er in de les is aangereikt aan oefeningen
 • Verder begeleid je zelf 2 koppels 3 x tijdens de opleiding en daarvan lever je een verslag in.

Je verslagen dienen met een voldoende beoordeeld te zijn en je hebt twee positieve reviews nodig van je koppels om je diploma te halen.

Een voldoende betekent dat de stellen die je begeleidt tevreden zijn met hun sessies bij jou en dat ze verder zijn gekomen met hun hulpvraag. Dat is het gedeelte dat Toña beoordeelt via jouw eigen verslaglegging. Toña bekijkt de reviews om te zien of jouw idee over de sessies overeenkomt met hoe de koppels het hebben ervaren.

Belangrijk om te weten: om het maximale uit je opleiding te halen, verwachten wij dat je alle lessen bijwoont. Helaas kunnen gemiste lessen niet worden ingehaald vanwege het groepsproces

Erkend diploma

Je volgt een gecertificeerde opleiding en ontvangt aan het einde van de opleiding een erkend diploma.

Extra informatie
Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Aanmelden cursus

Er wordt gewerkt aan een nieuwe datum. Je kunt je interesse aan ons doorgeven. Meld je aan via office@healingspace.nl of via het aanmeldformulier.

Holistisch Energetisch Relatietherapeut

Help koppels bij het (weer) laten bloeien van hun relatie

Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Anderen bekeken ook

Reiki
Therapeut

Leer hoe je hoe je op een holistische manier cliënten begeleidt.

Acupressuur
Opleiding

Leer hoe je via acupressuur klachten vermindert en de gezondheid bevordert.

Medische & Psychosociale Basiskennis

Deze opleiding is fundamenteel voor therapeuten en coaches.

Holistisch Energetisch
Therapeut

Complete opleiding waarin je leert hoe je op holistische wijze cliënten begeleidt.

★★★★★ 1.469 reviews
3.295,- btw vrij