Reiki Grid

Data: zie agenda workshop 2u Vooropleiding: Reiki 2 Locatie: Bussum

Workshop Reiki Grid

Wil je leren hoe je met behulp van een formatie bergkristallen Reiki energie naar bepaalde doelen kunt sturen? Ben je benieuwd hoe een Reiki Grid helpt om je verlangens af te stemmen op het pad van je hart? Doe dan mee met de Reiki Grid cursus.

Wat leer je bij deze workshop?

De Reiki Grid is een formatie bergkristallen waarmee je Reiki energie heel gefocust naar bepaalde doelen, mensen, situaties of wensen kunt sturen. Werken met de Reiki Grid past in een actieve levensstijl, waarin je aandacht voortdurend verspreid wordt over zaken die allemaal belangrijk voor je zijn. Het helpt je om overzicht te houden over de grote lijn van je leven.

De Reiki Grid is een krachtig hulpmiddel om je verlangens af te stemmen op het pad van je hart en je verlangens te manifesteren. Dingen die de bedoeling zijn, worden met de Reiki Grid razendsnel gemanifesteerd, terwijl andere aspecten, die juist niet de bedoeling zijn, afvallen. Je hebt hier snel vrede mee, omdat je leert te onderscheiden welke doelstellingen wel en niet passen bij je het pad van je hart. 

Het vraagt om commitment om op gezette tijden in de week, liefst dagelijks, met je Grid bezig te zijn. Door een half uur met je Reiki Grid te werken, blijft de Reiki energie minimaal 24 uur doorstromen naar jouw doelen, terwijl je zelf verder gaat met de bezigheden van de dag.

Over de docent

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming. Ze is Holistisch Energetisch Therapeut en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

Extra informatie

De Grid workshop is aansluitend aan de Reiki 2 Intensive en zal plaatsvinden van 16:00 – 17:00u.

Voor iedereen die Reiki 2 heeft afgerond en goed met de Reiki symbolen kan werken. 
Let op: Om aan deze Reiki Grid Workshop deel te nemen is het belangrijk dat je Reiki 2 Intensive voorafgaand aan de Reiki Grid Workshop volgt. Als je reeds aangemeld bent voor de Reiki Practitioner opleiding of deze al hebt afgerond hoef je je niet aan te melden voor de Grid workshop.

  • Het samenstellen van je Reiki Grid
  • Het opladen van je Reiki Grid
  • Het concreet werken met je Reiki Grid 

Totaal:2 uur

Waarvan docent contacturen:2 uur

Na deze cursus kan je werken met een Reiki Grid om de energie heel gefocust naar bepaalde doelen, mensen, situaties of wensen te sturen

Bij aanvang van de cursus kies je zelf de Reiki Grid die bij jou past. In de cursus ga je met je eigen Reiki Grid aan de slag en oefen je het samenstellen, het opladen en het werken met de Grid.

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Tijden en kosten van de cursus

€ 205 per persoon inclusief Reiki Grid materiaal  t.w.v. € 130 (kristallen en tafeltje). Je ontvangt de kristallen en het tafeltje bij aanvang van de workshop.

Het Reiki Grid materiaal is onderdeel van het lesmateriaal. Je kunt deze eventueel ook los bestellen zonder deel te nemen aan de workshop. 

Agenda 2021 - 2022

Zie hier de startdata van deze 0,5-daagse cursus:

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Reiki Grid Workshop

205,00

Wil je leren hoe je met behulp van een formatie bergkristallen je Reiki energie naar bepaalde doelen kunt sturen? Ben je benieuwd hoe een Reiki Grid helpt om je verlangens af te stemmen op het pad van je hart? Schrijf je dan nu in voor de Reiki Grid workshop.

Let op: Om aan deze Reiki Grid Workshop deel te nemen is het belangrijk dat je Reiki 2 Intensive voorafgaand aan de Reiki Grid Workshop volgt. Als je reeds aangemeld bent voor de Reiki Practitioner opleiding of deze al hebt afgerond hoef je je niet aan te melden voor de Grid workshop.

Inclusief Reiki Grid materiaal (kristallen en tafeltje) t.w.v. € 130.

Reiki Grid Workshop - vrijdag 29 oktober 2021
205,00

Uitverkocht

Ontvang een mail wanneer er een plek vrijkomt.

Wissen

Loading...

Beschrijving

Ben je geïnteresseerd om via voeding gezond en in balans te zijn, maar zie je door de huidige food-trends door de bomen het bos niet meer? Wist je dat sommige voedingsadviezen heel goed voor een ander kunnen werken, maar niet voor jou? En zou je willen leren welke individuele voeding het beste bij jou past, zodat je gezond en in balans bent

De holistische voedingscursus Eenvoudig Gezond (tevens deel 1 van de opleiding tot Holistisch Voedingscoach) is gebaseerd op de visie van eenheid binnen onszelf en met onze omgeving, en daarnaast op het gegeven dat we allemaal verschillend en uniek zijn. Is een sinaasappel voor je vriendin misschien de perfecte bron van Vitamine C, dan kan het maar net zo zijn dat een sinaasappel jouw constitutie uit balans brengt, waardoor je juist gezondheidsproblemen krijgt. Interessant, vooral in deze tijd waarin we de vele food adviezen vaak klakkeloos opvolgen.

Extra informatie

RG

vrijdag 29 oktober 2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reiki Grid Workshop” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top