Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Reiki Grid Workshop

De Reiki Grid helpt om je verlangens af te stemmen op het pad van je hart

Wil je leren hoe je met behulp van een formatie bergkristallen Reiki energie naar bepaalde doelen kunt sturen? Doe dan mee met de Reiki Grid Workshop.

• Workshop van 1,5 uur
• Begeleid door Toña Wong Chung
• Sfeervolle leslocatie in Bussum

235,- btw vrij (incl. Reiki Grid materiaal t.w.v. 160,-)
Vooropleiding nodig? Ja, Reiki 2 Intensive voorafgaand aan deze workshop

Wat leer je bij deze workshop?

De Reiki Grid is een formatie bergkristallen waarmee je Reiki energie heel gefocust naar bepaalde doelen, mensen, situaties of wensen kunt sturen. Werken met de Reiki Grid past in een actieve levensstijl, waarin je aandacht voortdurend verspreid wordt over zaken die allemaal belangrijk voor je zijn. Het helpt je om overzicht te houden over de grote lijn van je leven.

Verlangens manifesteren

De Reiki Grid is een krachtig hulpmiddel om je verlangens af te stemmen op het pad van je hart en je verlangens te manifesteren. Dingen die de bedoeling zijn, worden met de Reiki Grid razendsnel gemanifesteerd, terwijl andere aspecten, die juist niet de bedoeling zijn, afvallen. Je hebt hier snel vrede mee, omdat je leert te onderscheiden welke doelstellingen wel en niet passen bij je het pad van je hart.

Reiki energie blijft 24 uur doorstromen

Het vraagt om commitment om op gezette tijden in de week, liefst dagelijks, met je Grid bezig te zijn. Door een half uur met je Reiki Grid te werken, blijft de Reiki energie minimaal 24 uur doorstromen naar jouw doelen, terwijl je zelf verder gaat met de bezigheden van de dag.

Dit zeggen anderen over Reiki

Juliëtte
Juliëtte
Reiki 1
Lees verder
Heel positief, Tona is zeer kundig, geeft een duidelijke uitleg en zit boordevol kennis die ze graag deelt. De behandelingen hadden meer impact op mij persoonlijk dan ik had verwacht, erg bijzonder om te ervaren.
Peter
Peter
Reiki 1
Lees verder
Reiki is vooral ook zelfliefde, dit is voor mij een mooie onverwachte bijkomstigheid. En wat een prachtige groep deelnemers met allen een eigen verhaal, de rust van Marcelino en de verhelderende oprechte woorden van Toña maakte alles tot één geheel, zo dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren!
Jill
Jill
Reiki 1
Lees verder
Heel bijzondere ervaring. Er was rust en ruimte voor elk individu, maar ook verbondenheid met de groep. Ik heb een hoop mogen leren. Al tijdens de cursus (en zeker ook daarna) voel ik meer vrolijkheid, rust en veiligheid in mijzelf. Ik ben zeker van plan Reiki 2 te gaan volgen, maar eerst ga ik aan de slag met alles wat ik nu heb mogen leren en ervaren.
Rosa Boute
Rosa Boute
Reiki 1
Lees verder
De cursus bracht een groter bewustzijn van mijn gevoelsleven teweeg. Veilige sfeer om kwetsbaar te kunnen zijn. Wijze reiki masters Toña en Karan die ruimte bieden voor je emoties en proces en je hierbij ondersteunen. Ik oefen enthousiast de handopleggingen en heb reiki 2 net geboekt! Ik ben benieuwd. Ik ben dankbaar dat Toña en Marcelino op mijn pad zijn gekomen en ook heel blij dat ik de stap heb gezet om mij voor deze cursus aan te melden.
workshop-reiki-grid-vuur-element. Aansteken van een kaars.

Onze Reiki Grid docent

Toña Wong Chung

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming. Ze is Holistisch Energetisch Therapeut en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.volwassenen als kinderen.

Praktische informatie

De Workshop Reiki Grid:

Datum cursus

Je kunt je inschrijven voor de volgende datum:

Voor wie

Let op: Om aan deze Reiki Grid Workshop deel te nemen is het belangrijk dat je Reiki 2 Intensive voorafgaand aan de Reiki Grid Workshop volgt. Als je al bent aangemeld voor de Reiki Therapeut opleiding of deze al hebt afgerond hoef je je niet aan te melden voor de Grid workshop.

Prijs & Lesmateriaal

De prijs is 235,- per persoon inclusief Reiki Grid materiaal  t.w.v. 160,- (kristallen en tafeltje). Je ontvangt de kristallen en het tafeltje bij aanvang van de workshop.

Het Reiki Grid materiaal is onderdeel van het lesmateriaal. Je kunt deze eventueel ook los bestellen zonder deel te nemen aan de workshop.

De inhoud van de curcus

De volgende onderdelen komen tijdens de workshop aan bod:

  • Het samenstellen van je Reiki Grid
  • Het opladen van je Reiki Grid
  • Het concreet werken met je Reiki Grid

Locatie Heart House

Doelstelling van cursus
Na deze workshop kan je werken met een Reiki Grid om de energie heel gefocust naar bepaalde doelen, mensen, situaties of wensen te sturen.
Extra informatie
Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Reiki Grid Workshop

De Reiki Grid helpt om je verlangens af te stemmen op het pad van je hart

Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Anderen bekeken ook

Reiki
Therapeut

Leer hoe je hoe je op een holistische manier cliënten begeleidt.

Holistisch Energetisch Therapeut

Complete opleiding waarin je leert hoe je op holistische wijze cliënten begeleidt.

Holistische
Voeding

Leer en ervaar welke holistische voeding en leefstijl het beste bij jou past.

Energetische
Massage 1

Leer hoe je een volledige energetische massage geeft.

★★★★★ 1.469 reviews
235,- btw vrij