Retreats

Stilte retreats
Heb je behoefte aan stilte in je hoofd, zodat je je hart rechtstreeks kunt horen? Wil je ervaren wat het met je doet als je elke dag een healing op maat van o.a. Toña Wong Chung krijgt? En zou je een week lang willen focussen op je Vision Quest, een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben? Healing Space organiseert stilte retraites, inclusief persoonlijke healing sessies, waarin je ruimte creëert voor jezelf en je gevoel. Ook bieden we stiltereizen aan in samenwerking met Natuurlijk Mooi in Mandali.

Koppel retreats
Hebben jij en je partner behoefte aan meer verbinding? Of ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? Healings Space organiseert verschillende retreats voor koppels waarbij je, onder begeleiding van Toña Wong Chung, een intense verbinding met je partner ervaart. Jullie gaan na afloop naar huis gaat met het vertrouwen dat jullie echt bij elkaar horen.

Zweethutceremonie
Wil je onderdeel zijn van een eeuwenoud sjamanistisch ritueel? En wil jij je lichaam en geest reinigen op een mooie plek in de bossen? Op onze locatie in Hoogland (bij Amersfoort) organiseren we bijzondere Zweethutceremonies.

Agenda

Bekijk de data van onze reatreats in het overzicht.

TOÑA HELPT JE VERBINDING TE MAKEN; MET JEZELF, JE GELIEFDE EN DE WERELD OM JE HEEN

Koppels retreat Mandali

Koppels retreat Griekenland

Healing Retreat met Toña

Privé retreat voor koppels

Zweethutceremonie Hoogland

Retreats

In ons dagelijks leven staan en zijn we bijna nooit stil. We worden continu overspoeld door prikkels en we zijn voortdurend bezig met de buitenwereld. Het ervaren van een (stilte)retraite of een zweethutceremonie is een prachtige manier om tegenwicht te bieden aan een druk bestaan; om je geest te kalmeren en je hart te sterken. 

Naast onze vaste retreats, bieden we ook op maat gemaakte retreats voor groepen die zich bezighouden met inspirerend leiderschap; zowel particuliere groepen (ondernemers) als groepen binnen bedrijven zoals managers en CEO’s. Voor meer informatie hierover kan je contact met ons opnemen. 

Alle retreats worden verzorgd door Toña Wong Chung. Toña helpt je verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Stiltereis Griekenland

Cursisten beoordelen Healing Space met een:

‘Het heeft me een hoop energie, moed en mentale kracht gekost om door de rondes heen te komen. Om emoties los te laten, mijn hart te openen en woorden te geven aan diepgewortelde angsten en weggestopte gevoelens. Maar de beloning voor het zo uit mijn comfortzone gaan is groot. Want voorbij het ongemak van de hitte, de rook en het duister ligt wat daadwerkelijk doorvoeld mag worden. ‘Het is goed zoals het nu is’ is geen loze kreet meer, maar een diep weten’. 

– Karlijn Visser in Happinez Zweethut ceremonie

Scroll naar top