Retreats

Stilte retreats
Heb je behoefte aan stilte in je hoofd, zodat je je hart rechtstreeks kunt horen? Wil je ervaren wat het met je doet als je elke dag een healing op maat van o.a. Toña Wong Chung krijgt? En zou je een week lang willen focussen op je Vision Quest, een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben? Healing Space organiseert stilte retraites, inclusief persoonlijke healing sessies, waarin je ruimte creëert voor jezelf en je gevoel. Ook bieden we stiltereizen aan in samenwerking met Natuurlijk Mooi in Mandali.

Koppel retreats
Hebben jij en je partner behoefte aan meer verbinding? Of ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? Healings Space organiseert verschillende retreats voor koppels waarbij je, onder begeleiding van Toña Wong Chung, een intense verbinding met je partner ervaart. Jullie gaan na afloop naar huis gaat met het vertrouwen dat jullie echt bij elkaar horen.

Zweethutceremonie
Wil je onderdeel zijn van een eeuwenoud sjamanistisch ritueel? En wil jij je lichaam en geest reinigen op een mooie plek in de bossen? Op onze locatie in Hoogland (bij Amersfoort) organiseren we bijzondere Zweethutceremonies.

Reviews

Jamila
Jamila
Couples retreat Mandali
Lees verder
Na al 33 jaar samen een mooi leven te leiden, kunnen we zeggen dat in deze week maar ook nu in de weken erna onze relatie op een nog dieper level verbonden is. De energetische massage cursus gaf een boost in hoe te geven maar ook, hoe te ontvangen. In verbinding met elkaar maakt zo’n wezenlijk verschil in de beleving, het mogen geven en ontvangen in overgave. Een fantastische week op een fantastische plek met natuurlijk de fijne liefdevolle begeleiding van Toña en Marcelino & crew. En niet te vergeten de andere couples! De veiligheid gewaarborgd hier heeft impact op het durven en mogen zijn wie je bent, in alles. In overgave. En daarmee zijn we allen een, ieder op zijn/haar eigen stuk. Dankbaar dat we deze retreat hebben mogen beleven.
Jeen en Monika
Jeen en Monika
Couple Retreat @ Mandali
Lees verder
We hebben enorm genoten van elke dag Couples retreat @ Mandali. Healing space crew heeft gezorgd voor een onvergetelijke ervaring. Veel intimiteit ondanks grotere group. Veel persoonlijke aandacht. Energetische massage cursus was opbouwend, rustgevend, en aan veel onverwerkte traumas en emoties konden in een veilige omgeving worden gewerkt. We hebben genoten van Mandali als lokatie. Prachtige plek op de berg. Fantastisch uitzicht. Heerlijk gezond eten en relaxing spa. Het is zeker een aanrader als je de verbinding met je partner wilt verdiepen, maar ook ook goed voor persoonlijke en emotionele groei.
Mandy
Mandy
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het was een geweldige ervaring. De locatie, het team en het programma; alles was helemaal TOP!
Kaji
Kaji
Couples retreat Mandali
Lees verder
Zeer goede ervaring. Voldeed ruimschoots aan de verwachtingen.
Jeroen en Jakomijn
Jeroen en Jakomijn
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het was in één woord fantastisch! Zoveel nieuwe inzichten, veel leuke en nuttige opdrachten. De crew van Healing Space was super lief en betrokken. Iedere ochtend werden we gewekt door het prachtige vioolspel van Estrella, de dochter van Toña en Marcelino. Met uitzicht op een mooi Italiaans dorpje werden we wakker tijdens de yoga en meditatie van Toña. We hebben samen een geweldige week gehad en heel veel geleerd! Wij hadden nog nooit een retreat gedaan, maar we kunnen het ieder koppel aanraden. Het gaat je zoveel brengen!
Lisa
Lisa
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het maakt niet zo veel uit wat je volgt bij Healing Space, het is altijd bijzonder, treffend en verrijkend. Maar de koppelsretreat spant toch wel de kroon; een ‘once in a lifetime experience’ die je elk koppel gunt. De begeleiding van Toña, ondersteund door haar partner en crew, is zo inspirerend, ontwapenend en zorgt voor echte verdieping in jezelf en in je relatie. Wij gingen met zo veel liefde voor elkaar, onszelf en de wereld weer naar huis. Een herinnering en ervaring voor het leven.
Previous
Next

Agenda

Bekijk de data van onze reatreats in het overzicht.

TOÑA HELPT JE VERBINDING TE MAKEN; MET JEZELF, JE GELIEFDE EN DE WERELD OM JE HEEN

Koppels retreat Mandali

Koppels retreat Griekenland

Healing Retreat met Toña

Stilte Retreat Mandali

Privé retreat voor koppels

Zweethutceremonie

Retreats

In ons dagelijks leven staan en zijn we bijna nooit stil. We worden continu overspoeld door prikkels en we zijn voortdurend bezig met de buitenwereld. Het ervaren van een (stilte)retraite of een zweethutceremonie is een prachtige manier om tegenwicht te bieden aan een druk bestaan; om je geest te kalmeren en je hart te sterken. 

Naast onze vaste retreats, bieden we ook op maat gemaakte retreats voor groepen die zich bezighouden met inspirerend leiderschap; zowel particuliere groepen (ondernemers) als groepen binnen bedrijven zoals managers en CEO’s. Voor meer informatie hierover kan je contact met ons opnemen. 

Alle retreats worden verzorgd door Toña Wong Chung. Toña helpt je verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Stiltereis Griekenland

Cursisten beoordelen Healing Space met een:

‘Het heeft me een hoop energie, moed en mentale kracht gekost om door de rondes heen te komen. Om emoties los te laten, mijn hart te openen en woorden te geven aan diepgewortelde angsten en weggestopte gevoelens. Maar de beloning voor het zo uit mijn comfortzone gaan is groot. Want voorbij het ongemak van de hitte, de rook en het duister ligt wat daadwerkelijk doorvoeld mag worden. ‘Het is goed zoals het nu is’ is geen loze kreet meer, maar een diep weten’. 

– Karlijn Visser in Happinez Zweethut ceremonie