Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Reiki 2 Intensive

Coaching door Toña in jouw persoonlijke Reiki behandeling

Wil je onder begeleiding van Toña jouw specifieke situatiebehandeling verder uitdiepen? En heb je behoefte aan een Reiki coachingsessie in groepsvorm? Doe dan mee met de Reiki 2 Intensive.

• 1-Daagse intensieve cursus
• Sfeervolle leslocatie in Bussum
• Begeleiding door Toña Wong Chung

165,- btw vrij

Vooropleiding nodig? Ja, Reiki 2

Wat leer je bij de Reiki 2 Intensive?

Tijdens de Reiki 2 Intensive ga je groepsgewijs je eerder geleerde Reiki behandelingen uitdiepen, op jezelf en/of op elkaar. We oefenen de symbolen en zetten de puntjes op de i voor je behandeling op afstand en voor je situatie behandeling. Ook delen we ervaringen met elkaar en is er tijd om jouw eigen case in te brengen: onder begeleiding van Toña ga je jouw specifieke situatiebehandeling verder uitdiepen, dus je kan deze dag zien als een Reiki coachingsessie in groepsvorm.

Doordat we tijdens de cursus groepsgewijs werken, is de energie sterker dan wanneer je het alleen doet en dat werkt prettig op je Reiki-motivatie.

Dit zeggen anderen over Reiki

Juliëtte
Juliëtte
Reiki 1
Lees verder
Heel positief, Tona is zeer kundig, geeft een duidelijke uitleg en zit boordevol kennis die ze graag deelt. De behandelingen hadden meer impact op mij persoonlijk dan ik had verwacht, erg bijzonder om te ervaren.
Peter
Peter
Reiki 1
Lees verder
Reiki is vooral ook zelfliefde, dit is voor mij een mooie onverwachte bijkomstigheid. En wat een prachtige groep deelnemers met allen een eigen verhaal, de rust van Marcelino en de verhelderende oprechte woorden van Toña maakte alles tot één geheel, zo dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren!
Jill
Jill
Reiki 1
Lees verder
Heel bijzondere ervaring. Er was rust en ruimte voor elk individu, maar ook verbondenheid met de groep. Ik heb een hoop mogen leren. Al tijdens de cursus (en zeker ook daarna) voel ik meer vrolijkheid, rust en veiligheid in mijzelf. Ik ben zeker van plan Reiki 2 te gaan volgen, maar eerst ga ik aan de slag met alles wat ik nu heb mogen leren en ervaren.
Rosa Boute
Rosa Boute
Reiki 1
Lees verder
De cursus bracht een groter bewustzijn van mijn gevoelsleven teweeg. Veilige sfeer om kwetsbaar te kunnen zijn. Wijze reiki masters Toña en Karan die ruimte bieden voor je emoties en proces en je hierbij ondersteunen. Ik oefen enthousiast de handopleggingen en heb reiki 2 net geboekt! Ik ben benieuwd. Ik ben dankbaar dat Toña en Marcelino op mijn pad zijn gekomen en ook heel blij dat ik de stap heb gezet om mij voor deze cursus aan te melden.

Onze Reiki 2 Intensive docent

Toña Wong Chung

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming. Ze is Holistisch Energetisch Therapeut en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

Praktische informatie

De Reiki 2 Intensive:

Datum cursus

Je kunt je inschrijven voor de volgende datum:

De inhoud van de curcus

De volgende onderdelen komen tijdens de cursus aan bod:

  • Het herhalen van de Reiki symbolen
  • Het behandelen van jezelf en/of van elkaar met behulp van de symbolen
  • Herhalen van de afstandsbehandeling
  • Herhalen en uitdiepen van jouw specifieke situatiebehandeling
  • Coaching door Toña Wong Chung voor jouw persoonlijke case

Locatie Heart House

Doelstelling van cursus
Na deze cursus zijn alle symbolen weer top-of-mind. Ook is je Reiki behandeling van jezelf en/of een ander, en je afstandsbehandeling uitgediept. Daarnaast heb je onder begeleiding van Toña meer inzicht gekregen in jouw specifieke case en situatie behandeling.
Extra informatie
Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Reiki 2 Intensive

Coaching door Toña in jouw persoonlijke Reiki behandeling

Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Anderen bekeken ook

Reiki Therapeut

Leer hoe je hoe je op een holistische manier cliënten begeleidt.

Holistische Voeding

Leer en ervaar welke holistische voeding en leefstijl het beste bij jou past.

Ayurvedische Massage

Verdiep je in de helende kracht van Ayurvedische massage.

Oosterse Vijf Elementenleer

Leer hoe je via acupressuur klachten vermindert en de gezondheid bevordert.

★★★★★ 1.469
165,- btw vrij