Reiki 2 Intensive

Data: zie agenda 1-daagse cursus Vooropleiding: Reiki 2 Locatie: Bussum

Reiki 2 Intensive

Wil je graag coaching door Toña in jouw persoonlijke Reiki situatie behandeling? Heb je behoefte aan een reminder voor de Reiki symbolen? En wil je graag meer diepgang in je Reiki behandeling? Doe dan mee met de Reiki 2 Intensive.

Wat leer je bij deze cursus?

Tijdens de Reiki 2 Intensive ga je groepsgewijs je eerder geleerde Reiki behandelingen uitdiepen, op jezelf en/of op elkaar. We oefenen de symbolen en zetten de puntjes op de i voor je behandeling op afstand en voor je situatie behandeling. Ook delen we ervaringen met elkaar en is er tijd om jouw eigen case in te brengen: onder begeleiding van Toña ga je jouw specifieke situatiebehandeling verder uitdiepen, dus je kan deze dag zien als een Reiki coachingsessie in groepsvorm.

Doordat we tijdens de cursus groepsgewijs werken, is de energie sterker dan wanneer je het alleen doet en dat werkt prettig op je Reiki-motivatie.

Over de docent

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming. Ze is Holistisch Energetisch Therapeut en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

Extra informatie

Van 09:00 tot 15:00 uur

Voor iedereen die Reiki 2 binnen Healing Space heeft afgerond

  • Het herhalen van de Reiki symbolen
  • Het behandelen van jezelf en/of van elkaar met behulp van de symbolen
  • Herhalen van afstandsbehandeling 
  • Herhalen en uitdiepen van jouw specifieke situatiebehandeling
  • Coaching door Toña Wong Chung voor jouw persoonlijke case 
Totaal:6 uur
Waarvan docent contacturen:6 uur

Na deze cursus zijn alle symbolen weer top-of-mind. Ook is je Reiki behandeling van jezelf en/of een ander, en je afstandsbehandeling uitgediept. Daarnaast heb je onder begeleiding van Toña meer inzicht gekregen in jouw specifieke case en situatie behandeling.

Je oefent tijdens deze cursus op jezelf en op elkaar met handoplegging en focus.

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Kosten van de cursus

€ 150 per persoon.

Agenda 2023 - 2024

Zie hier de startdata van deze 1-daagse cursus:

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Reiki 2 Intensive

150,00

Bekijk ook de uitgebreide informatiepagina over Reiki 2 Intensive.

Heb je Reiki 2 bij Healing Space gevolgd en behoefte aan een reminder voor de Reiki symbolen? Wil je graag meer diepgang in je Reiki behandeling? En heb je het gevoel dat je nog wat hulp kan gebruiken hebt bij je afstands- en situatie behandeling? Schrijf je dan nu in voor de cursus Reiki 2 Intensive.

Reiki 2 Intensive – donderdag 29 februari 2024
150,00

Beschikbaarheid: 8 op voorraad