Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Reiki 1 Intensive

Fris je Reiki beoefening op en krijg coaching voor jouw Reiki behandeling

Wil je graag meer diepgang aanbrengen in je Reiki beoefening? Doe dan mee met de Reiki 1 Intensive.

• 1-Daagse intensieve cursus
• Sfeervolle leslocatie in Bussum
• Begeleiding door Karan Haagmans

165,- btw vrij

Vooropleiding nodig? Ja, Reiki 1

Wat leer je bij de Reiki 1 Intensive?

Tijdens de Reiki 1 Intensive ga je groepsgewijs je eerder geleerde Reiki behandeling verder uitdiepen. Deze Intensive helpt je om de puntjes op de i te zetten, brengt meer diepgang aan in je beoefening en deze dag helpt je bovendien weer in je ritme te komen zodat je je Reiki beoefening weer goed kan gaan oppakken. Doordat je elkaar tijdens deze cursus groepsgewijs behandelt, is de energie sterker dan wanneer het individueel wordt uitgevoerd, en dat werkt prettig op je Reiki-motivatie.

Je krijgt tips en tricks voor jouw specifieke situatie, dus je kan deze Reiki 1 Intensive zien als een Reiki-coachingsessie in groepsvorm.

Dit zeggen anderen over Reiki

Juliëtte
Juliëtte
Reiki 1
Lees verder
Heel positief, Tona is zeer kundig, geeft een duidelijke uitleg en zit boordevol kennis die ze graag deelt. De behandelingen hadden meer impact op mij persoonlijk dan ik had verwacht, erg bijzonder om te ervaren.
Peter
Peter
Reiki 1
Lees verder
Reiki is vooral ook zelfliefde, dit is voor mij een mooie onverwachte bijkomstigheid. En wat een prachtige groep deelnemers met allen een eigen verhaal, de rust van Marcelino en de verhelderende oprechte woorden van Toña maakte alles tot één geheel, zo dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren!
Jill
Jill
Reiki 1
Lees verder
Heel bijzondere ervaring. Er was rust en ruimte voor elk individu, maar ook verbondenheid met de groep. Ik heb een hoop mogen leren. Al tijdens de cursus (en zeker ook daarna) voel ik meer vrolijkheid, rust en veiligheid in mijzelf. Ik ben zeker van plan Reiki 2 te gaan volgen, maar eerst ga ik aan de slag met alles wat ik nu heb mogen leren en ervaren.
Rosa Boute
Rosa Boute
Reiki 1
Lees verder
De cursus bracht een groter bewustzijn van mijn gevoelsleven teweeg. Veilige sfeer om kwetsbaar te kunnen zijn. Wijze reiki masters Toña en Karan die ruimte bieden voor je emoties en proces en je hierbij ondersteunen. Ik oefen enthousiast de handopleggingen en heb reiki 2 net geboekt! Ik ben benieuwd. Ik ben dankbaar dat Toña en Marcelino op mijn pad zijn gekomen en ook heel blij dat ik de stap heb gezet om mij voor deze cursus aan te melden.

Onze Reiki Intensive docent

Karan Haagmans

Karan Haagmans is Reiki Master, opgeleid door Toña en Holistisch Energetisch Therapeut.

Reiki is voor Karan de bron van alles wat hij doet; hij ziet Reiki als één van de oudste, meest beproefde methodes om jezelf en anderen te helen en terug te keren naar wie je werkelijk bent. Reiki is voor hem niet alleen een heling methode, maar ook een levenswijze die hij zelf met veel overgave bewandelt. Hij brengt dit met veel aandacht en liefde over op zowel volwassenen als kinderen.

Praktische informatie

De Reiki 1 Intensive:

Datum cursus

Je kunt je inschrijven voor de volgende data:

De inhoud van de Reiki 1 Intensive

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Het herhalen van een Reiki behandeling van jezelf
  • Het herhalen van een Reiki behandeling van een ander
  • Het verdiepen van je Reiki behandeling
  • Tips en tricks van de docent voor jouw specifieke situatie
Doelstelling van de Intensive

Na deze cursus is je Reiki weer opgefrist heb je het ‘Reiki-gevoel’ weer terug; je behandeling is verder uitgediept en je bent begeleid in jouw specifieke situatie.

Locatie Heart House

Reiki 1 elders gevolgd?

Deze dag is een mooi vervolg als je Reiki 1 hebt gevolgd binnen het Usui Shiki Ryoho systeem. Ook als je twijfelt of je volgens deze traditie bent ingewijd, kan je meedoen met deze Reiki 1 Intensive; je kan dit nagaan bij jouw Reiki Master en dit bij je inschrijving aan ons te laten weten. Mocht het blijken dat je op een andere manier les hebt gehad en je wilt doorstromen naar Reiki 2 bij Healing Space, dan kijken we op deze Reiki 1 Intensive dag of je meteen door kan stromen of nog een keer Reiki 1 bij ons volgt om een goede aansluiting te hebben op de volgende graad. Als je besluit om bij ons de Reiki 1 cursus te volgen, ontvang je een korting op je Reiki 1 deelname ter waarde van het bedrag van de Reiki 1 intensive.

Extra informatie
Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Reiki 1 Intensive

Krijg coaching voor jouw Reiki behandeling

Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Anderen bekeken ook

Reiki 1

Leer hoe je op een toegankelijke manier het lichaam activeert.

Reiki 2

Leer hoe je een Reiki behandeling op afstand geeft.

Holistische Voeding

Leer en ervaar welke holistische voeding en leefstijl het beste bij jou past.

Energetische Massage 1

Leer hoe je een volledige energetische massage geeft.

★★★★★ 1.469
165,- btw vrij