Reiki 1 Intensive

Data: zie agenda 1-daagse cursus Vooropleiding: Reiki 1 Locatie: Bussum

Cursus Reiki 1 Intensive

Wil je graag coaching op het gebied van jouw Reiki behandeling? Of heb je je Reiki oefeningen een beetje laten versloffen en heb je behoefte om het “Reiki gevoel” weer terug te krijgen? Doe dan mee met de Reiki 1 Intensive

Wat leer je bij deze cursus?

Tijdens de Reiki 1 Intensive ga je groepsgewijs je eerder geleerde Reiki behandeling verder uitdiepen. Deze Intensive helpt je om de puntjes op de i te zetten, brengt meer diepgang aan in je beoefening en deze dag helpt je bovendien weer in je ritme te komen zodat je je Reiki beoefening weer goed kan gaan oppakken. Doordat je elkaar tijdens deze cursus groepsgewijs behandelt, is de energie sterker dan wanneer je het individueel wordt uitgevoerd, en dat werkt prettig op je Reiki-motivatie.

Je krijgt tips en tricks voor jouw specifieke situatie, dus je kan deze Reiki 1 Intensive zien als een Reiki-coachingsessie in groepsvorm. 

Over de docent

Karan Haagmans is Reiki Master, opgeleid door Toña Wong Chung en Holistisch Energetisch Therapeut.

Reiki is voor Karan de bron van alles wat hij doet; hij ziet Reiki als één van de oudste, meest beproefde methodes om jezelf en anderen te helen en terug te keren naar wie je werkelijk bent. Reiki is voor hem niet alleen een heling methode, maar ook een levenswijze die hij zelf met veel overgave bewandelt. Hij brengt dit met veel aandacht en liefde over op zowel volwassenen als kinderen.

Extra informatie

Van 09:00 tot 14:00 uur

Voor iedereen die Reiki 1 heeft afgerond: zowel bij Healing Space als bij andere opleiders.

Deze dag is een mooi vervolg voor mensen die Reiki 1 hebben gevolgd binnen het Usui Shiki Ryoho systeem. Ook als je twijfelt of je volgens deze traditie bent ingewijd, kan je meedoen met deze Reiki 1 Intensive; het is goed om dat na te gaan bij jouw Reiki Master en dat bij je inschrijving aan ons te laten weten. Mocht het blijken dat je op een heel andere manier les hebt gehad en je wilt doorstromen naar Reiki 2 bij Healing Space, kijken we op deze Reiki 1 Intensive dag of je meteen door kan stromen of nog een keer de Reiki 1 bij ons volgt om een goede aansluiting te hebben op de volgende graad. Als je besluit om bij ons de Reiki 1 cursus te volgen, ontvang je een korting op je Reiki 1 deelname ter waarde van het bedrag van de Reiki 1 intensive.

  • Het herhalen van een Reiki behandeling van jezelf
  • Het herhalen van een Reiki behandeling van een ander
  • Het verdiepen van je Reiki behandeling
  • Tips en tricks van de docent voor jouw specifieke situatie
Totaal:5 uur
Waarvan docent contacturen:5 uur

Na deze cursus is je Reiki weer opgefrist heb je het ‘Reiki-gevoel’ weer terug; je behandeling is verder uitgediept en je bent begeleid in jouw specifieke situatie.

Je oefent tijdens deze cursus op jezelf en op elkaar met handoplegging en focus. Het is belangrijk dat je de avond van de Reiki cursus een rustig programma hebt, zodat je de helende werking optimaal kan benutten.

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Kosten van de cursus

€ 150,- per persoon.

Agenda 2023 - 2024

Zie hier de startdata van deze 1-daagse cursus:

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Reiki 1 Intensive

150,00

Bekijk ook de uitgebreide informatiepagina over Reiki 1 Intensive.

Wil je graag meer diepgang in je Reiki behandeling? Heb je je Reiki oefeningen een beetje laten versloffen? En heb je behoefte om het ‘Reiki gevoel’ weer terug te krijgen? Schrijf je dan nu in voor de cursus Reiki 1 Intensive.

Reiki 1 Intensive – donderdag 29 februari 2024
150,00

Beschikbaarheid: 8 op voorraad