Reiki 1 Intensive

Data: zie agenda 1-daagse cursus Vooropleiding: Reiki 1 Locatie: Bussum

Cursus Reiki 1 Intensive

Wil je graag coaching van Toña op het gebied van jouw Reiki behandeling? Of heb je je Reiki oefeningen een beetje laten versloffen en heb je behoefte om het “Reiki gevoel” weer terug te krijgen? Doe dan mee met de Reiki 1 Intensive.

Wat leer je bij deze cursus?

Tijdens de Reiki 1 Intensive ga je groepsgewijs, onder begeleiding van Toña Wong Chung, je eerder geleerde Reiki behandeling verder uitdiepen. Deze Intensive helpt je om de puntjes op de i te zetten, brengt meer diepgang aan in je beoefening en deze dag helpt je bovendien weer in je ritme te komen zodat je je Reiki beoefening weer goed kan gaan oppakken. Doordat je elkaar tijdens deze cursus groepsgewijs behandelt, is de energie sterker dan wanneer je het individueel wordt uitgevoerd, en dat werkt prettig op je Reiki-motivatie.

Je krijgt tips en tricks van Toña voor jouw specifieke situatie, dus je kan deze Reiki 1 Intensive zien als een Reiki-coachingsessie in groepsvorm. 

Over de docent

Omdat persoonlijke begeleiding voor ons belangrijk is, wordt de cursus door twee Reiki Masters gegeven.

Toña Wong Chung is in 2002 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming. Ze is Holistisch Energetisch Therapeut en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Vanuit haar kennis van de Oosterse Geneeswijzen en Reiki heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld in het begeleiden van mensen en dit draagt ze op een zeer praktische manier over in haar manier van lesgeven.

Marcelino Smith is in 2008 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming. Hij heeft naast Reiki ook ruime ervaring in krijgskunst en gevaarbeheersing. Deze ervaring in combinatie met zijn persoonlijkheid zorgen voor een aangename rust in zijn manier van lesgeven.

Extra informatie

Van 09:00 tot 15:00 uur

Voor iedereen die Reiki 1 heeft afgerond: zowel bij Healing Space als bij andere opleiders.

Heb je Reiki 1 gevolgd en wil je verder met Reiki bij Healing Space? Dan kan je meedoen met deze Reiki 1 intensive. Deze dag is voor mensen die zijn opgeleid binnen de Usui Shiki Ryoho. Mocht je niet bij ons Reiki hebben gedaan en twijfelen of je volgens deze traditie bent ingewijd? Dan is het goed om dat na te gaan bij jouw Reiki Master. Mocht het blijken dat je op een heel andere manier les hebt gehad en je wilt doorstromen naar Reiki 2, kijken we op deze Reiki 1 Intensive dag of je meteen door kan stromen of nog een keer de Reiki 1 bij ons volgt om een goede aansluiting te hebben op de volgende graad.

  • Het herhalen van een Reiki behandeling van jezelf
  • Het herhalen van een Reiki behandeling van een ander
  • Het verdiepen van je Reiki behandeling
  • Tips en tricks van Toña Wong Chung voor jouw specifieke situatie

Totaal: 6 uur

Waarvan docent contacturen:6 uur

Na deze cursus is je Reiki weer opgefrist heb je het ‘Reiki-gevoel’ weer terug; je behandeling is verder uitgediept en je bent door Toña Wong Chung begeleid in jouw specifieke situatie.

Je oefent tijdens deze cursus op jezelf en op elkaar met handoplegging en focus. Het is belangrijk dat je de avond van de Reiki cursus een rustig programma hebt, zodat je de helende werking optimaal kan benutten.

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Kosten van de cursus

€ 150,- per persoon.

Agenda 2021 - 2022

Zie hier de startdata van deze 1-daagse cursus:

Locatie Cursus

Adres heart house

Accreditaties / beroepsverenigingen

Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Loading...

Reiki 1 Intensive

150,00

Wil je graag meer diepgang in je Reiki behandeling? Heb je je Reiki oefeningen een beetje laten versloffen? En heb je behoefte om het ‘Reiki gevoel’ weer terug te krijgen? Schrijf je dan nu in voor de cursus Reiki 1 Intensive.

Reiki 1 Intensive - donderdag 28 oktober 2021
150,00

Beschikbaarheid: 4 op voorraad

Wissen
Loading...

Beschrijving

Ben je geïnteresseerd om via voeding gezond en in balans te zijn, maar zie je door de huidige food-trends door de bomen het bos niet meer? Wist je dat sommige voedingsadviezen heel goed voor een ander kunnen werken, maar niet voor jou? En zou je willen leren welke individuele voeding het beste bij jou past, zodat je gezond en in balans bent

De holistische voedingscursus Eenvoudig Gezond (tevens deel 1 van de opleiding tot Holistisch Voedingscoach) is gebaseerd op de visie van eenheid binnen onszelf en met onze omgeving, en daarnaast op het gegeven dat we allemaal verschillend en uniek zijn. Is een sinaasappel voor je vriendin misschien de perfecte bron van Vitamine C, dan kan het maar net zo zijn dat een sinaasappel jouw constitutie uit balans brengt, waardoor je juist gezondheidsproblemen krijgt. Interessant, vooral in deze tijd waarin we de vele food adviezen vaak klakkeloos opvolgen.

Extra informatie

R1i

donderdag 28 oktober 2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reiki 1 Intensive” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top