Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Reiki 2

Versterk en verdiep je Reiki behandeling en breid je kennis verder uit

Wil je leren hoe je een Reiki behandeling op afstand geeft? En wil je leren hoe je Reiki naar een bepaalde situatie kan sturen? Doe dan mee met Reiki 2

• 2-Daagse cursus, gegeven door Toña Wong Chung
• Sfeervolle leslocatie in Bussum
• Keuze uit meerdere data

689,- btw vrij

Vooropleiding nodig? Ja, Reiki 1

Wat leer je bij deze Reiki 2 cursus?

De tweede graad Reiki heet Oku Den en dit betekent “het diepere weten”. Tijdens de 2 achtereenvolgende dagen van de cursus ga je de diepte in en breid je je kennis verder uit.

Een krachtigere behandeling

Je leert de Reiki symbolen met hun betekenis en hiermee maak je je huidige Reiki behandeling krachtiger. Ook leer je in deze cursus hoe je een Reiki behandeling op afstand geeft. Een belangrijk aspect van Reiki 2 zijn de Reiki beginselen, die je tijdens de Reiki 1 cursus hebt geleerd. Misschien zijn deze beginselen niet elke dag even gemakkelijk te leven voor jou. Misschien zijn er nog onverwerkte situaties die dat verhinderen, of ervaar je uitdagingen die een dusdanige chaos creëren waardoor je niet meer helder het pad van je hart kunt zien. Tijdens Reiki 2 gaan we hier verder op in.

Situaties transformeren

Met behulp van de Reiki symbolen, leer je Reiki naar een bepaalde situatie te sturen; dit kan een situatie uit het verleden zijn die nog pijn doet, of een situatie die nog gaat komen en waar je tegenop ziet. Met Reiki 2 ben je in staat om deze situaties liefdevol, effectief en eenvoudig te transformeren.

Reiki op afstand geven

Ook leer je tijdens de Reiki 2 cursus Reiki op afstand te geven.

De Reiki Usui traditie

Deze cursus is alleen geschikt voor mensen die Reiki 1 (binnen de Reiki Usui traditie) hebben afgerond. Ook dienen er minstens 90 dagen te zitten tussen je afronding van Reiki 1 en de startdatum van Reiki 2. Daarnaast is het belangrijk dat je in de tussenliggende periode regelmatig hebt geoefend met zelfbehandelingen. Mocht je ergens anders Reiki 1 hebben gevolgd dan bij ons, dan kan je contact met ons opnemen om te bekijken of je bij onze Reiki 2 kan instromen. Heb je ergens anders een Reiki 1 cursus gevolgd buiten de Reiki Usui traditie, dan raden wij je aan om eerst de Reiki 1 cursus opnieuw bij ons te volgen. 

Dit zeggen anderen over Reiki

Rosa
Rosa
Reiki 2
Lees verder
Zeer waardevol, de cursus bracht rust en inzicht en bovendien de tools om zelfstandig met verdieping aan mezelf te werken.
Marielle
Marielle
Reiki 2
Lees verder
Twee mooie dagen gehad en wederom genoten van de professionele, indrukwekkende en liefdevolle begeleiding van Toña en Marcelino. Puzzelstukjes vallen op hun plek hierdoor. Daardoor kan je zelf weer opgeruimder en opener verder. De kracht van Reiki blijft iets super bijzonders om samen bij Healing Space te ervaren.
Trudy
Trudy
Reiki 2
Lees verder
Heel positief, bijzonder hoe je met een groep mensen op afstand energetisch kunt bereiken. Heb het zelf nog niet geprobeerd wel de zelfhealing.
Joyce K
Joyce K
Reiki 2
Lees verder
Het was voor mij een geweldige ervaring rondom waarin ik veel leerde en met wezenlijke delen van mezelf in beweging kwam.

Onze Reiki docenten

Toña Wong Chung 

Persoonlijke begeleiding door Toña zelf, samen met 1 van de andere Reiki Masters.

Marcelino Smith 

Marcelino Smith is in 2008 ingewijd tot Reiki Master binnen de traditionele Usui stroming.

Karan Haagmans

Karan Haagmans is Reiki Master, opgeleid door Toña en Holistisch Energetisch Therapeut.

Praktische informatie

De cursus Reiki 2:

Data cursus

Je kunt je inschrijven voor de volgende data:

De inhoud van de cursus

De volgende onderdelen komen tijdens de cursus aan bod:

  • De Reiki symbolen
  • Integratie van de symbolen in je huidige Reiki behandeling
  • Reiki behandeling op afstand
  • De Reiki situatie behandeling, zodat je (je eigen) situaties eenvoudig en effectief kan transformeren
Voor wie?

Voor iedereen die Reiki 1 (binnen de Reiki Usui traditie) minimaal 90 dagen voor startdatum van de Reiki 2 cursus heeft afgerond en in de tussenliggende tijd regelmatig heeft geoefend met zelfbehandelingen.

Heb je Reiki 1 gevolgd en wil je verder met Reiki bij Healing Space? Dan kan je eerst meedoen met de Reiki 1 intensive. Deze dag is voor mensen die zijn opgeleid binnen de Usui Shiki Ryoho. Mocht je niet bij ons Reiki 1 hebben gedaan en twijfelen of je volgens deze traditie bent ingewijd? Dan is het goed om dat na te gaan bij jouw Reiki Master. Mocht het blijken dat je op een heel andere manier les hebt gehad en je wilt doorstromen naar Reiki 2, kijken we op de Reiki 1 Intensive dag of je meteen door kan stromen of nog een keer de Reiki 1 bij ons volgt om een goede aansluiting te hebben op de volgende graad.

Locatie Heart House

Doelstelling van de cursus

Na deze cursus zijn de mogelijkheden om met Reiki te werken onbegrensd. Je kent de werking van de Reiki symbolen waarmee je Reiki kracht is toegenomen. Ook kan je een Reiki behandeling op afstand geven en kan je Reiki naar een situatie sturen zodat je je eigen obstakels eenvoudig en effectief kan transformeren.

Erkend certificaat

Je volgt een geaccrediteerde cursus en ontvangt aan het einde van de cursus een erkend certificaat.


Extra informatie

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Reiki 2 cursus

Versterk en verdiep je Reiki behandeling en breid je kennis verder uit

Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Anderen bekeken ook

Reiki 1 Intensive

Fris je Reiki beoefening op en krijg coaching voor jouw Reiki behandeling.

Holistische Voeding

Leer en ervaar welke holistische voeding en leefstijl het beste bij jou past.

Energetische Massage 1

Leer hoe je een volledige energetische massage geeft.

Acupressuur Opleiding

Leer hoe je via acupressuur klachten vermindert en de gezondheid bevordert.

★★★★★ 1.469 reviews
689,- btw vrij