Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Koppels Retreat Ibiza

Deze retreat is 6 dagen vanaf 26 maart 2024

Deze Koppels Retreat van Toña Wong Chung & Marcelino Smith is een levensveranderende ervaring voor jou en je geliefde.

• Dinsdag 15 april t/m zondag 20 april 2025
• Een compleet programma samengesteld voor 6 dagen
• Sfeervolle privé gelegen locatie met groot zwembad

Vanaf 3.900,-

Prijzen zijn per koppel

Verdiep de verbinding tussen jou en je geliefde

Deze Koppels Retreat van Toña Wong Chung en Marcelino Smith is een levensveranderende ervaring voor jou en je geliefde. In 6 dagen, zonder enige afleiding, richt je je op elkaar zodat jullie samen diep in verbinding kunnen zijn.

Of je je nu gelukkig voelt in de liefde, op zoek bent naar nieuwe inspiratie om je relatie te verdiepen of als je je samen in uitdagende tijden bevindt: voor ieder van jullie zal deze retreat goed doen. Voor veel mensen is de relatie met hun geliefde de meest belangrijke connectie die er is en deze retreat biedt jou de mogelijkheid om de tijd en aandacht te geven die je relatie verdient.

Sfeerimpressie Ashram Ibiza

Verdiep de verbinding tussen jou en je geliefde

Binnen elke relatie help je elkaar om te groeien, bewust en onbewust. Voor de relatie met je geliefde telt dit het meest. Zo lang je samen ervaart dat je in ontwikkeling bent, voel je dat het stroomt en is je relatie de moeite waard. Deze manier van kijken naar relaties en manieren om dit hoger doel te vinden vraagt om kennis en ervaring op dit gebied. Wat je daarover geleerd hebt als kind en puber is bepalend voor hoe je omgaat met je relaties en het geluk dat je daarbinnen ervaart. Zowel in veel thuissituaties als op school wordt er geen expliciete aandacht besteed aan het belang van relaties en hoe je deze mooi en intiem kunt maken.

Elkaar zien op het diepste niveau

In deze retreat gaan we daar diep op in en nemen we je mee in een veld van kennis en ervaring vanuit een holistische visie van oude geneeswijzen. Zo krijgen jij en je geliefde niet alleen een hele fijne tijd tijdens deze retreat, maar wordt jullie ervaring ook geborgd door de kennis en technieken die jullie aangereikt krijgen. Hierdoor voelen jullie wat het ware geschenk is van jullie relatie: elkaar zien en helen op het diepste niveau.

In contact met het hart

Als ervaren Reiki Masters weten Toña en Marcelino hoe ze een energetisch veld kunnen neerzetten waarin het natuurlijk aanvoelt om kwetsbaar te zijn. De oefeningen, zowel in de groepssessies als in de privé-sessies, nodigen het hart uit om zich te openen. Het gebeurt heel vaak dat geliefden die al heel lang samen zijn elkaar op een heel andere manier gaan waarnemen. Als je eenmaal op deze manier in contact bent geweest met je eigen hart en het hart van je geliefde begrijp je waarom liefde eeuwig is en altijd jong en fris kan blijven.

Een belangrijk onderdeel van het programma is energetische massage, waarbij jij en je geliefde elkaar leren masseren. Een energetische massage belicht de emotionele en psychologische anatomie van het lichaam en helpt jullie om te onthaasten en volledig op elkaar af te stemmen.

Een energetische massage, of je nu geeft of ontvangt, verbindt jullie zielen en verkwikt jullie lichamen. De aandacht die je traint met deze massage komt van pas in alle aspecten van jullie relatie.  Je leert je lichaamstaal congruent te maken met je intentie en dit verhoogt de kwaliteit van de gesprekken die jullie voeren. Als je de energie verandert, verander je alles.

Naast de groepsactiviteiten omvat de retreat voor elk koppel ook twee exclusieve relatiesessies. Tijdens deze sessies kun je je volledig focussen op jullie eigen situatie en de vragen stellen die je misschien niet met de groep wilt delen.

Aangezien Toña en Marcelino gedurende de dagen dichtbij alle stellen zijn, is het gemakkelijk om in korte tijd bij de essentie te komen van wat er op persoonlijk niveau speelt bij de stellen afzonderlijk. Dat maakt dat deze interventies van ongeveer een half uur binnen de context van de retreat zeer efficiënt zijn gebleken.

Voor aanvang van de retreat maken jullie afzonderlijk van elkaar je intentie kenbaar. Het is belangrijk dat jullie zelfstandig formuleren wat je nodig hebt en wat je van de retreat verwacht.

De privé relatie sessies worden afgestemd op jullie eigen thema en in de diverse activiteiten gedurende de week wordt dit zo veel mogelijk verwerkt.

Naast het complete programma is er gedurende de dagen ook vrije tijd om te genieten van de heerlijke locatie.

Dit zeggen anderen over onze retreats

Jamila
Jamila
Couples retreat Mandali
Lees verder
Na al 33 jaar samen een mooi leven te leiden, kunnen we zeggen dat in deze week maar ook nu in de weken erna onze relatie op een nog dieper level verbonden is. De energetische massage cursus gaf een boost in hoe te geven maar ook, hoe te ontvangen. In verbinding met elkaar maakt zo’n wezenlijk verschil in de beleving, het mogen geven en ontvangen in overgave. Een fantastische week op een fantastische plek met natuurlijk de fijne liefdevolle begeleiding van Toña en Marcelino & crew. En niet te vergeten de andere couples! De veiligheid gewaarborgd hier heeft impact op het durven en mogen zijn wie je bent, in alles. In overgave. En daarmee zijn we allen een, ieder op zijn/haar eigen stuk. Dankbaar dat we deze retreat hebben mogen beleven.
Jeen en Monika
Jeen en Monika
Couple Retreat @ Mandali
Lees verder
We hebben enorm genoten van elke dag Couples retreat @ Mandali. Healing space crew heeft gezorgd voor een onvergetelijke ervaring. Veel intimiteit ondanks grotere group. Veel persoonlijke aandacht. Energetische massage cursus was opbouwend, rustgevend, en aan veel onverwerkte traumas en emoties konden in een veilige omgeving worden gewerkt. We hebben genoten van Mandali als lokatie. Prachtige plek op de berg. Fantastisch uitzicht. Heerlijk gezond eten en relaxing spa. Het is zeker een aanrader als je de verbinding met je partner wilt verdiepen, maar ook ook goed voor persoonlijke en emotionele groei.
Jeroen en Jakomijn
Jeroen en Jakomijn
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het was in één woord fantastisch! Zoveel nieuwe inzichten, veel leuke en nuttige opdrachten. De crew van Healing Space was super lief en betrokken. Iedere ochtend werden we gewekt door het prachtige vioolspel van Estrella, de dochter van Toña en Marcelino. Met uitzicht op een mooi Italiaans dorpje werden we wakker tijdens de yoga en meditatie van Toña. We hebben samen een geweldige week gehad en heel veel geleerd! Wij hadden nog nooit een retreat gedaan, maar we kunnen het ieder koppel aanraden. Het gaat je zoveel brengen!
Lisa
Lisa
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het maakt niet zo veel uit wat je volgt bij Healing Space, het is altijd bijzonder, treffend en verrijkend. Maar de koppelsretreat spant toch wel de kroon; een ‘once in a lifetime experience’ die je elk koppel gunt. De begeleiding van Toña, ondersteund door haar partner en crew, is zo inspirerend, ontwapenend en zorgt voor echte verdieping in jezelf en in je relatie. Wij gingen met zo veel liefde voor elkaar, onszelf en de wereld weer naar huis. Een herinnering en ervaring voor het leven.
Paul en Maaike
Paul en Maaike
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Deze retraite heeft ons samen nog dichter naar elkaar gebracht. Overtuigingen losgelaten en meer liefde toegevoegd aan ons zelf. De omgeving in en rondom Mandali is zo mooi dat je eeuwig in deze sferen wilt blijven De lieve Tõna, Marcellino en de gehele crew staan je de hele retraite bij. Tijdens de lessen energetisch massage en er buiten. De kennis, ervaring, liefde en ook de duidelijk gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ook ik (Maaike) na jaren van niet geknuffeld te willen worden, volop aan het knuffelen ben. Deze retraite is aan alle koppels aan te raden, die graag een verdieping willen in hun relatie. Warme groet, Paul en Maaike de Gans
Lieke
Lieke
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Een prachtig zuiver en professioneel retreat. Vervuld met humor en wijsheid. Toegankelijk en met de open uitnodiging zelf zo ver of diep te gaan als je zelf kan dragen. Integere begeleiding en facilitates. Speelsheid en geborgenheid. Waarachtigheid in haar pure versie. Ik heb een heel veilige bedding ervaren om mezelf helemaal te ontspannen om vanuit daar te kijken en voelen wat kwam en daar liefdevol mee te zijn. Het zingen was als Cupido! Recht het hart in. Wat een lief en creatief team! Ik heb alle kunde omarmd. Mijn dank is groot.
Daisy & Peter
Daisy & Peter
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
De reis begon vorig jaar met het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld’ van Toña. Een eyeopener over relaties en hoe je meer verdieping kunt creëren in je relatie. Van oefenen op papier naar het echte werk tijdens de Couples retreat Mandali in Italië. Een bijzonder intense week op een prachtige locatie bovenop een berg met uitzicht over Lago d’Orta. De dag vroeg beginnen met yoga en meditatie door Toña in de Tempel. Genoten en plezier gehad tijdens de energetische massage cursus. Het avondprogramma met leuke, spannende en emotionele oefeningen, Q&A’s en salsa leren dansen met Marcelino. Door dit allemaal (en nog veel meer) met liefdevolle begeleiding van Toña, Marcelino & crew zijn we meer naar elkaar gegroeid op een diepere laag die voor nog meer verbinding zorgt. Een verrijking voor onze relatie waarbij ons fundament steeds dieper geworteld raakt en we nieuwe tools hebben om gestaag door te groeien.

Het programma

Het programma van de retreat is dusdanig samengesteld dat jullie volledig in het moment kunnen zijn en kunnen focussen op de verdieping van jullie relatie.

Ochtend: We beginnen de dagen met toegankelijke oefeningen, o.a. geïnspireerd door yoga. Na het ontbijt is de ochtend bestemd voor energetische massage, waarin jij en je partner leren en ervaren hoe verbindend deze manier van masseren werkt.

Middag: Rond 13.00 uur is het tijd voor een heerlijke vegetarische lunch. De middagen zijn gereserveerd voor jullie privé relatie sessies en er is vrije tijd waarin je kan genieten van onze prachtige locatie.

Avond: Na het diner, dat rond 18.00 uur plaatsvindt, komen we rond 20.00 uur samen voor een bijzonder avondprogramma, dat volledig is afgestemd op wat er speelt binnen de groep.
Het retreat programma biedt een prachtige balans tussen vaste activiteiten en vrije tijd, waardoor jij en je partner de ruimte krijgen om elkaar te zien op het diepste niveau.

Jullie begeleiding

Healing Space Tona Wong Chung

Toña Wong Chung

Toña Wong Chung is founder van Healing Space. Al meer dan 20 jaar werkt ze in het Healing Space behandelcentrum als holistisch (relatie) healer met Reiki, voeding, verschillende massage vormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching.

In 2015 schreef ze het boek “Hoe word ik de beste minnaar van de wereld”, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels op een holistische, energetische manier. Toña is in staat om de energie zacht te maken en daarmee klaart ze de lucht tussen koppels die ongezonde patronen naar elkaar hebben ontwikkeld. Dit is vooral belangrijk als woorden niet meer toereikend zijn. Na haar sessies en retreats kunnen koppels een frisse start maken. Toña helpt je verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Healing Space Marcelino Smith

Marcelino Smith

Tijdens deze 6 daagse koppels retreat werkt Toña samen met haar echtgenoot Marcelino, tevens founder van Healing Space, Reiki Master en Hypnotherapeut. 

Als ervaren Reiki Masters zetten Toña en Marcelino een energetisch veld neer waarin het natuurlijk aanvoelt om kwetsbaar te zijn. De oefeningen, zowel in de groepssessies als in de privé-sessie, nodigen het hart uit om zich te openen. Het gebeurt heel vaak dat geliefden die al lang samen zijn elkaar op een heel andere manier gaan waarnemen. Als je eenmaal op deze manier in contact bent geweest met je eigen hart en met het hart van je geliefde, begrijp je waarom liefde eeuwig is en altijd jong en fris kan blijven. 

Praktische informatie

De 6-daagse Koppels Retreat Ibiza:

Prijzen & Accommodaties

Alle ruimtes zijn verschillend qua grootte en indeling.

Main house
2-Persoonskamer met en-suite badkamer in het mainhouse.
3.900,- per koppel
Beschikbaarheid: 1 x 2-persoonskamer

Rondom zwembad
2-persoonskamer met en-suite badkamer gelegen rondom het zwembad.
4.200,- per koppel
Beschikbaarheid: 2 x 2-persoonskamer

Rondom zwembad (groot)
Grote 2-persoonskamer met en-suite badkamer gelegen rondom het zwembad.
4.300,- per koppel
Beschikbaarheid: 3 x 2-persoonskamer

De retreat is inclusief

  • Vijf nachten in Ashram Ibiza
  • Alle dagen vegetarische maaltijden
  • Fruit, thee en gefilterd water
  • Het complete programma, waaronder twee privé relatiesessies bij Toña en Marcelino voor jou en je geliefde

De retreat is exclusief

  • Vluchten en transfers van/naar (Ashram) Ibiza
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven

Data

Het is een 6-daagse retreat van dinsdag 15 april tot zondag 20 april 2025. 

Locatie: Noorden van Ibiza in San Miguel

Privé gelegen locatie

We verblijven op een heerlijke retreat locatie genaamd Ashram Ibiza
De locatie is privé gelegen in het noorden van Ibiza in San Miguel. Ideaal voor een retreat om je alleen bezig te hoeven houden met je zelf en jouw doel van de retreat. Ashram Ibiza biedt ruime accommodaties aan met privé faciliteiten. Daarnaast beschikt de locatie over een verwarmd zwembad, een jacuzzi en een sauna. 

Aangenaam weer

Onze retreat vindt plaats net voor het toeristische seizoen in Ibiza en we gaan ervan uit dat het overdag zeer aangenaam is met temperaturen rond de 20 graden. Het is verstandig om rekening te houden met de mogelijkheid dat het ‘s ochtends tijdens de yoga en ‘s avonds wat koeler kan worden, dus vergeet niet om wat warmere kleding mee te nemen.

Heerlijke maaltijden

Kleurrijk en smaakvol: tijdens de retreat voed je lichaam en geest met de heerlijke vegetarische gerechten die door het keukenteam worden bereid. Eet je veganistisch, glutenvrij of zuivelvrij? Geef dit dan door bij je boeking in het notitieveld, zodat het keukenteam hier rekening mee kan houden.

Extra informatie

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Koppels Retreat Ibiza

Til je relatie naar een hoger niveau en ervaar een diepere verbinding met je geliefde

Bij Healing Space zijn alle cursussen en opleidingen geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Anderen bekeken ook

Koppels Retreat Griekenland

Een 6-daagse retreat ook voor koppels in Griekenland.

Healing Retreat met Toña

Een 7-daagse stiltereis naar een mooi lodge in Griekenland.

Stilte Retreat Mandali

Een 6-daagse retreat en stiltereis naar Mandali in Italië.

3-Daagse Relatie Therapie

Een 3-daagse relatietherapie in Nederland voor koppels.

★★★★★ 1.469 reviews
vanaf 3.900,-