Koppels Retreat Ibiza

Data: zie agenda 6-dagen  Locatie: Ibiza

Verdiep de verbinding tussen jou en je geliefde

Deze Koppels Retreat van Toña Wong Chung en Marcelino Smith is een levensveranderende ervaring voor jou en je geliefde. In 6 dagen, zonder enige afleiding, richt je je op elkaar zodat jullie samen diep in verbinding kunnen zijn.   

Of je je nu gelukkig voelt in de liefde, op zoek bent naar nieuwe inspiratie om je relatie te verdiepen of als je je samen in uitdagende tijden bevindt: voor ieder van jullie zal deze retreat goed doen. Voor veel mensen is de relatie met hun geliefde de meest belangrijke connectie die er is en deze retreat biedt jou de mogelijkheid om de tijd en aandacht te geven die je relatie verdient.

26 t/m 31 maart 2024

Sfeerimpressie Ashram Ibiza

Previous slide
Next slide

Geef je relatie de tijd en aandacht die het verdient!

Binnen elke relatie help je elkaar om te groeien, bewust en onbewust. Voor de relatie met je geliefde telt dit het meest. Zo lang je samen ervaart dat je in ontwikkeling bent, voel je dat het stroomt en is je relatie de moeite waard. Deze manier van kijken naar relaties en manieren om dit hoger doel te vinden vraagt om kennis en ervaring op dit gebied. Wat je daarover geleerd hebt als kind en puber is bepalend voor hoe je omgaat met je relaties en het geluk dat je daarbinnen ervaart. Zowel in veel thuissituaties als op school wordt er geen expliciete aandacht besteed aan het belang van relaties en hoe je deze mooi en intiem kunt maken.

In deze retreat gaan we daar diep op in en nemen we je mee in een veld van kennis en ervaring vanuit een holistische visie van oude geneeswijzen. Zo krijgen jij en je geliefde niet alleen een hele fijne tijd tijdens deze retreat, maar wordt jullie ervaring ook geborgd door de kennis en technieken die jullie aangereikt krijgen. Hierdoor voelen jullie wat het ware geschenk is van jullie relatie: elkaar zien en helen op het diepste niveau. 

In contact met het hart
Als ervaren Reiki Masters weten Toña en Marcelino hoe ze een energetisch veld kunnen neerzetten waarin het natuurlijk aanvoelt om kwetsbaar te zijn. De oefeningen, zowel in de groepssessies als in de privé-sessies, nodigen het hart uit om zich te openen. Het gebeurt heel vaak dat geliefden die al heel lang samen zijn elkaar op een heel andere manier gaan waarnemen. Als je eenmaal op deze manier in contact bent geweest met je eigen hart en het hart van je geliefde begrijp je waarom liefde eeuwig is en altijd jong en fris kan blijven.

Verander de energie met energetische massage
Een belangrijk onderdeel van de gezamenlijke oefeningen is energetische massage. Deze vorm van massage belicht de emotionele en psychologische anatomie van het lichaam en helpt jullie om te onthaasten en volledig op elkaar af te stemmen. Een energetische massage, of je nu geeft of ontvangt, verbindt jullie zielen en verkwikt jullie lichamen. De aandacht die je traint met deze massage komt van pas in alle aspecten van jullie relatie.  Je leert je lichaamstaal congruent te maken met je intentie en dit verhoogt de kwaliteit van de gesprekken die jullie voeren. Als je de energie verandert, verander je alles.

Twee privé relatiesessies met Toña en Marcelino
Naast de groepsactiviteiten omvat de retreat voor elk koppel ook twee exclusieve relatiesessies. Tijdens deze sessies kun je je volledig focussen op jullie eigen situatie en de vragen stellen die je misschien niet met de groep wilt delen. Aangezien Toña en Marcelino gedurende de dagen dichtbij alle stellen zijn, is het gemakkelijk om in korte tijd bij de essentie te komen van wat er op persoonlijk niveau speelt bij de stellen afzonderlijk. Dat maakt dat deze interventies van ongeveer een half uur binnen de context van de retreat  zeer efficiënt zijn gebleken.

Vision Quest
Voor aanvang van de retreat maken jullie afzonderlijk van elkaar je intentie kenbaar. Het mag in één mail verstuurd worden, maar het is belangrijk dat jullie zelfstandig het volgende formuleren: wat heb je nodig? Wat verwacht je van de retreat? Een paar weken voor aanvang van de retreat wordt naar dit thema gevraagd. De privé relatie sessies worden afgestemd op jullie eigen thema en in de diverse activiteiten gedurende de week wordt dit zo veel mogelijk verwerkt.

Deze retreat is gebaseerd op Toña’s boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)‘ dat inmiddels ook in het Engels is vertaald

Reviews

Jamila
Jamila
Couples retreat Mandali
Lees verder
Na al 33 jaar samen een mooi leven te leiden, kunnen we zeggen dat in deze week maar ook nu in de weken erna onze relatie op een nog dieper level verbonden is. De energetische massage cursus gaf een boost in hoe te geven maar ook, hoe te ontvangen. In verbinding met elkaar maakt zo’n wezenlijk verschil in de beleving, het mogen geven en ontvangen in overgave. Een fantastische week op een fantastische plek met natuurlijk de fijne liefdevolle begeleiding van Toña en Marcelino & crew. En niet te vergeten de andere couples! De veiligheid gewaarborgd hier heeft impact op het durven en mogen zijn wie je bent, in alles. In overgave. En daarmee zijn we allen een, ieder op zijn/haar eigen stuk. Dankbaar dat we deze retreat hebben mogen beleven.
Jeen en Monika
Jeen en Monika
Couple Retreat @ Mandali
Lees verder
We hebben enorm genoten van elke dag Couples retreat @ Mandali. Healing space crew heeft gezorgd voor een onvergetelijke ervaring. Veel intimiteit ondanks grotere group. Veel persoonlijke aandacht. Energetische massage cursus was opbouwend, rustgevend, en aan veel onverwerkte traumas en emoties konden in een veilige omgeving worden gewerkt. We hebben genoten van Mandali als lokatie. Prachtige plek op de berg. Fantastisch uitzicht. Heerlijk gezond eten en relaxing spa. Het is zeker een aanrader als je de verbinding met je partner wilt verdiepen, maar ook ook goed voor persoonlijke en emotionele groei.
Jeroen en Jakomijn
Jeroen en Jakomijn
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het was in één woord fantastisch! Zoveel nieuwe inzichten, veel leuke en nuttige opdrachten. De crew van Healing Space was super lief en betrokken. Iedere ochtend werden we gewekt door het prachtige vioolspel van Estrella, de dochter van Toña en Marcelino. Met uitzicht op een mooi Italiaans dorpje werden we wakker tijdens de yoga en meditatie van Toña. We hebben samen een geweldige week gehad en heel veel geleerd! Wij hadden nog nooit een retreat gedaan, maar we kunnen het ieder koppel aanraden. Het gaat je zoveel brengen!
Lisa
Lisa
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het maakt niet zo veel uit wat je volgt bij Healing Space, het is altijd bijzonder, treffend en verrijkend. Maar de koppelsretreat spant toch wel de kroon; een ‘once in a lifetime experience’ die je elk koppel gunt. De begeleiding van Toña, ondersteund door haar partner en crew, is zo inspirerend, ontwapenend en zorgt voor echte verdieping in jezelf en in je relatie. Wij gingen met zo veel liefde voor elkaar, onszelf en de wereld weer naar huis. Een herinnering en ervaring voor het leven.
Paul en Maaike
Paul en Maaike
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Deze retraite heeft ons samen nog dichter naar elkaar gebracht. Overtuigingen losgelaten en meer liefde toegevoegd aan ons zelf. De omgeving in en rondom Mandali is zo mooi dat je eeuwig in deze sferen wilt blijven De lieve Tõna, Marcellino en de gehele crew staan je de hele retraite bij. Tijdens de lessen energetisch massage en er buiten. De kennis, ervaring, liefde en ook de duidelijk gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ook ik (Maaike) na jaren van niet geknuffeld te willen worden, volop aan het knuffelen ben. Deze retraite is aan alle koppels aan te raden, die graag een verdieping willen in hun relatie. Warme groet, Paul en Maaike de Gans
Lieke
Lieke
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Een prachtig zuiver en professioneel retreat. Vervuld met humor en wijsheid. Toegankelijk en met de open uitnodiging zelf zo ver of diep te gaan als je zelf kan dragen. Integere begeleiding en facilitates. Speelsheid en geborgenheid. Waarachtigheid in haar pure versie. Ik heb een heel veilige bedding ervaren om mezelf helemaal te ontspannen om vanuit daar te kijken en voelen wat kwam en daar liefdevol mee te zijn. Het zingen was als Cupido! Recht het hart in. Wat een lief en creatief team! Ik heb alle kunde omarmd. Mijn dank is groot.
Daisy & Peter
Daisy & Peter
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
De reis begon vorig jaar met het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld’ van Toña. Een eyeopener over relaties en hoe je meer verdieping kunt creëren in je relatie. Van oefenen op papier naar het echte werk tijdens de Couples retreat Mandali in Italië. Een bijzonder intense week op een prachtige locatie bovenop een berg met uitzicht over Lago d’Orta. De dag vroeg beginnen met yoga en meditatie door Toña in de Tempel. Genoten en plezier gehad tijdens de energetische massage cursus. Het avondprogramma met leuke, spannende en emotionele oefeningen, Q&A’s en salsa leren dansen met Marcelino. Door dit allemaal (en nog veel meer) met liefdevolle begeleiding van Toña, Marcelino & crew zijn we meer naar elkaar gegroeid op een diepere laag die voor nog meer verbinding zorgt. Een verrijking voor onze relatie waarbij ons fundament steeds dieper geworteld raakt en we nieuwe tools hebben om gestaag door te groeien.
Previous
Next

Programma

Dinsdag 26 maart 2024
+/- 15:30: openingsceremonie
Welkom en vaststellen intenties
17.00-18.00: vrije tijd voor de groep / privé relatie sessie
18.00-19.00: diner
19.00-20.00: vrije tijd voor de groep / privé relatie sessie
20.00-21.30: avondprogramma

Woensdag 27 maart, donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart 2024
6.00-7.00: yoga + meditatie
7.30-8.30: ontbijt
8.30-13.00: energetische massage
13.00-14.00: lunch
14.00-18.00: vrije tijd voor de groep / privé relatie sessie
18.00-19.00: diner
20.00-21.30: avondprogramma

Zaterdag 30 maart 2024
6.00-7.00: yoga + meditatie
7.30-8.30: ontbijt
8.30-12.30: energetische massage
12.30-13.30: lunch
13.30-18.00: vrije tijd voor de groep / privé relatie sessie
18.00-19.00: diner
20.00: avondprogramma

Zondag 31 maart 2024
6.00 – 7.00: yoga+ meditatie
7.30 – 8.30: ontbijt
voor 10.00 uur: inpakken + check out
10.30 – 12.30: afsluitende ceremonie
13.00: lunch (to go) en vertrek

Avondprogramma:
De inhoud van het avondprogramma is elke avond een verrassing en zal inspelen op de behoefte die er dan leeft in de groep. Er zijn vaste elementen die dans en bewegingsoefeningen inhouden. Het is fijn als de dames hoge hakken en een zwierig rokje meenemen en de heren schoenen met een gladde zool (dit mogen ook sneakers zijn). Op zeker 1 van de avonden zal dit van pas komen. Naast bovengenoemde items is het handig als jullie een comfortabele sportoutfit meenemen.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen

Previous slide
Next slide

Weer

Onze retreat vindt plaats net voor het toeristische seizoen in Ibiza en we gaan ervan uit dat het overdag zeer aangenaam is met temperaturen rond de 20 graden. Het is verstandig om rekening te houden met de mogelijkheid dat het ‘s ochtends tijdens de yoga en ‘s avonds wat koeler kan worden, dus vergeet niet om wat warmere kleding mee te nemen.

Maaltijden

Kleurrijk en smaakvol: tijdens de retreat voed je lichaam en geest met de heerlijke vegetarische gerechten die door het keukenteam worden bereid. Eet je veganistisch, glutenvrij of zuivelvrij? Geef dit dan door bij je boeking in het notitieveld, zodat het keukenteam hier rekening mee kan houden.

Locatie

We verblijven op een heerlijke retreat locatie genaamd Ashram te Ibiza. De locatie is privé gelegen in het noorden van Ibiza in San Miguel. Ideaal voor een retreat om je alleen bezig te hoeven houden met je zelf en jouw doel van de retreat. Ashram Ibiza biedt ruime accommodaties aan met privé faciliteiten. Daarnaast beschikt de locatie over een verwarmd zwembad, een jacuzzi en sauna. 

Prijzen

Alle ruimtes zijn verschillend qua grootte en indeling.

MAIN HOUSE 
2-persoonskamer met en-suite badkamer in het mainhouse. 
€ 3900,- per koppel
Beschikbaarheid: 1

RONDOM ZWEMBAD
2-persoonskamer met en-suite badkamer gelegen rondom het zwembad
€ 4200,- per koppel
Beschikbaarheid: 2

RONDOM ZWEMBAD (groot)
Grote 2-persoonskamer met en-suite badkamer gelegen rondom het zwembad
€ 4300,- per koppel
Beschikbaarheid: 4

Inclusief

  • 5 nachten te Ashram Ibiza
  • Alle vegetarische maaltijden
  • Fruit, thee en gefilterd water
  • Alle workshops en sessies zoals beschreven in het programma, waaronder 2 privé relatie sessies bij Toña en Marcelino voor jou en je geliefde

Exclusief

  • Vluchten van/naar Ibiza
  • Transfers van/naar Casa Sukha
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en annuleringsverzekering

Details retreat

26 maart 2024 t/m 31 maart 2024

Loading...

Koppels Retreat Ibiza

3.900,004.300,00

Deze koppels retreat op Ibiza is een levensveranderende ervaring voor jou en je partner om samen diep in verbinding te zijn. Prijs is per stel, vul ook de naam van je partner in

Koppels Retreat Ibiza – Grote kamer rondom zwembad - dinsdag 26 maart t/m zondag 31 maart 2024
4.300,00

Beschikbaarheid: 4 op voorraad

Koppels Retreat Ibiza – Rondom zwembad - dinsdag 26 maart t/m zondag 31 maart 2024
4.200,00

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Koppels Retreat Ibiza – Main house - dinsdag 26 maart t/m zondag 31 maart 2024
3.900,00

Beschikbaarheid: 1 op voorraad