Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Energetische Massage

Wil je leren hoe je door middel van een massage energie beter kan laten stromen? Leer tegelijk hoe je mogelijke blokkades met een energetische massage op kan lossen. 

Ontdek de helende kracht

Energetische Massage

Leer met een holistische benadering te masseren, waarmee je mogelijke blokkades oplost. Start met de cursus Energetische Massage 1.

Energetische Massage Advanced

Breid je technieken verder uit en leer hoe je via een anamnese jouw massage volledig afstemt op de ander.

Ayurvedische Massage

Deze cursus is een onmisbare ervaring voor iedereen die zich wil verdiepen in de helende kracht van Ayurvedische massage.

Energetische Massage cursussen

De Chinese Geneeskunde is erop gericht om de gezondheid in stand te houden. Emoties, gedachten en overtuigingen worden, naast allerlei praktische zaken, als veroorzaker van ziekten gezien. Om de invloed van gedachten en overtuigingen positief te beïnvloeden, kan energie via meridianen (energiebanen) bewogen worden door middel van een massage. Een goede kennis van de meridianen en de acupunctuurpunten is daarbij noodzakelijk.

In onze Energetische Massage cursussen leer je een volledige lichaamsmassage te geven en massages vanuit een holistische perspectief te bekijken. Je leert een massage dusdanig af te stemmen zodat alles in het lichaam beter gaat stromen, ook emoties en gedachten, waardoor een genezingsproces bespoedigd wordt.

Cursisten beoordelen Healing Space met een:

‘Echt contact maken zijn we behoorlijk verleerd in onze haastige maatschappij. Het liefst laten we een lege stoel tussen ons en de ander die we niet kennen. Deze paar dagen brachten mij terug naar de essentie van de ander werkelijk zien in kwetsbaarheid’
– Karlijn Visser • Holistik.nl