Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Opleidingsinstituut Healing Space

Change the energy, change everything!

Healing Space is het instituut voor iedereen die zich wil ontwikkelen op holistisch energetisch gebied. Het is onze wens, om met al onze verschillende activiteiten je te helpen om beter beter in balans te zijn of je op te leiden tot Holistisch Energetisch Therapeut.

Healing Space is in 2006 opgericht door Toña Wong Chung en Marcelino Smith en is ontstaan vanuit de praktijk die Toña al sinds 1998 runde. Toña heeft bijna 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en koppels bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zowel consumenten als professionals kunnen bij ons terecht om beter in balans te komen, en voor een professionele ontwikkeling tot holistisch energetisch therapeut. Een op maat benadering met persoonlijke aandacht staat bij ons altijd centraal, of het nu gaat om een individuele behandeling, een cursus, een heel opleidingstraject of een retreat.

“Wij geloven dat al onze activiteiten behoren tot de algemene ontwikkeling en voor iedereen bijdragen aan een gezond en gelukkig leven, zijn ze ook geschikt als investering in jezelf. Dus ook zonder dat je als specialist wilt beginnen, kan je als particulier bij ons terecht voor opleidingen en cursussen op het hoogste niveau. Ze zullen je helpen om in balans te komen en leiden je naar een gezond en gelukkig leven. Ook bieden we verschillende retreats en workshops die hieraan zullen bijdragen.”

Alle opleidingen zijn geaccrediteerd en voldoen aan de norm om als zelfstandig therapeut aan de slag te kunnen gaan: ze zijn daarom geschikt voor startende therapeuten, maar ze kunnen ook gevolgd worden als bij- of nascholing voor gevestigde natuurgeneeskundig therapeuten.

Founding Mother
Toña Wong Chung

Founding Father
Marcelino Smith