Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Stilte Retreat Mandali

Data: zie agenda 6-daagse retreat Stiltereis Locatie: Mandali Italië

Stilte Retreat Mandali Italië

Wil je ervaren hoe het is om het zo stil laten worden in je hoofd dat je je hart rechtstreeks kunt horen? Wil je naar een retreat waar alle healings en Dr. Hauschka behandelingen inbegrepen zijn? En wil je je omringen door de zinderende omgeving van het prachtige Mandali? Meld je dan aan voor het Stilte Retreat dat we organiseren in samenwerking met Natuurlijk Mooi.

Sfeerimpressie

Previous slide
Next slide

Wat kan je verwachten?

Het Stilte Retreat in Mandali is een retraite in samenwerking met Natuurlijk Mooi. Onze founder Toña Wong Chung is één van de aanwezige begeleiders. Samen met het team van Natuurlijk Mooi neemt ze je mee in de ontdekkingsreis op zoek naar stilte van lichaam en geest in de zinderende omgeving van het prachtige Mandali. Het maken van een stiltereis – ook wel stilte retraite – is een ervaring die de rest van je leven bij je zal blijven. 

Het unieke aan een stiltereis is dat de stilte lang duurt en dat de schitterende omgeving diep inwerkt op je gevoel voor schoonheid. Als je lang en diep genoeg stil bent, bereik je een innerlijke stilte die stil blijft, ook al zijn er geluiden om je heen. Het zo stil laten worden in je hoofd dat je je hart rechtstreeks kunt horen, is het ultieme doel.

Tijdens deze retreat zijn de yogalessen, meditaties, Dr. Hauschka lichaamsbehandelings en persoonlijke healings zodanig afgestemd dat het gemakkelijk voor je wordt om je hart centraal te stellen en zo het pad van je hart weer te bewandelen.

Tijdens deze retreat geniet je van yogalessen, van de Natuurlijk Mooi lichaamsbehandelingen met de natuurlijke producten van Dr. Hauschka én van een individuele healing door Toña Wong Chung. Deze healing bestaat uit een complete, persoonlijk afgestemde energetische behandeling van massage, reiki en drukpunten. Waar je bij andere organisaties vaak een sessie ter plekke tegen betaling kan boeken, zijn bij deze retreat de Natuurlijk Mooi behandeling en de healing bij de prijs inbegrepen. 

Tegen het einde van de week is er een Sharing Circle en dit is het enige moment dat er gesproken kan worden tijdens de stiltedagen. Een Sharing Circle is een traditie van spreken die vooral bekend is van de native Americans. Er is tijdens een Sharing Circle maximaal één iemand aan het woord en ook vallen er regelmatig stiltes. Er wordt gelachen en gehuild. Je deelt een boodschap uit je hart, zonder dat iemand anders je onderbreekt of daarna een mening geeft. Wie niet de behoefte heeft om te praten, kan ook alleen luisteren. Alles is goed.

Mandali Healing Space

Het retreat programma

Mandali Healing Space

Dag 1

14:00  Aankomst in Mandali
14:30  Start programma: introductie en uitleg
16:15  Healings en dr. Hauschka behandelingen
19:00  Avondmaaltijd
20:30  Meditatie en yoga

Dag 2 t/m 5

6:45  Yoga en meditatie door Toña
8:30  Ontbijt
9:30  Wandeling
12:15  Healing bij Toña
13:00  Lunch
14:00  Healings, dr. Hauschka behandelingen en yogales
19:00  Avondmaaltijd
20:30  Meditatie en yoga

Dag 6

6:45  Yoga en meditatie door Toña
8:30  Ontbijt
9:30  Uitchecktijd
10:00  Sluitingsceremonie
13:00  Lunch en afscheid

Prachtige kamers

Prijzen

 • Garden view: 2.225,- per persoon
 • Lake view: 2.275,- per persoon
 • Premium room zonder bad: 2.450,- per persoon
 • Premium room met bad: 2.550,- per persoon

Dit retreat is inclusief 

 • Eén Dr. Hauschka lichaamsbehandeling
 • Eén individuele healingsessie
 • Sessies behorende bij de Stilte retraite
 • Vol pension – vegetarische maaltijden
 • Fruit, thee, gefilterd water
 • Vrij gebruik van sauna, stoombad, jacuzzi en indoor zwembad

Exclusief

 • Vlucht en transfer van/naar Malpensa International Airport
 • Eventueel extra massages in het Mandali Body Care Center
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven

Mandali ligt op ongeveer een uur rijden van Milaan Malpensa Airport. Er zijn verschillende manieren om van de luchthaven naar Mandali te reizen en meer informatie vind je hierover op de website van Mandali.  Het is ook mogelijk Mandali direct te benaderen zodat zij een transfer kunnen faciliteren via +39 0323826439 of info@mandali.org.

Biologische maaltijden

Mandali retreat Healing Space

Heerlijke vegetarische maaltijden

Kleurrijk, smaakvol en biologisch: tijdens het retreat voed je lichaam en geest met de heerlijke vegetarische gerechten die door het keukenteam van Mandali worden bereid. De chef-kok combineert de traditionele Italiaanse keuken met moderne kooktechnieken en hiervoor gebruikt hij lokale seizoensproducten, die deels uit de eigen tuin van Mandali komen. 

Eet je veganistisch, glutenvrij of zuivelvrij? Geef dit dan door bij je boeking in het notitieveld, zodat het keukenteam van Mandali daar rekening mee kan houden.

Extra informatie

Je geniet 6 dagen (5 nachten) van prachtig Mandali.

De stilte retreat is voor iedereen toegankelijk.

Bij het opschonen van de geest met stilte hoort ook een voedingspatroon dat daarop aansluit. De maaltijden zijn vegetarisch en er wordt rekening gehouden met allergieën. Verder wordt er geen alcohol of cafeïne houdende dranken geschonken. Voor die mensen die eraan gewend zijn om deze producten te gebruiken adviseren wij om een week van tevoren hiermee te stoppen in verband met ontgiftingsreacties (bijvoorbeeld hoofdpijn).

Een belangrijk aspect van deze stiltereis is het ondergaan van de ‘Vision Quest’. Voor de start van de stiltereis formuleer je een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben, om een beslissing over te nemen of om het te kunnen verwerken.

Bij de aanmelding van de stiltereis wordt naar dit thema gevraagd, zodat Toña Wong Chung en haar team zich kan voorbereiden op de begeleiding hier in. De doorlopende meditaties en individuele healings worden afgestemd op jouw eigen levensvraagstuk. Het kan best zijn dat je thema gedurende de week verandert, maar nadenken over je thema helpt je om richting te geven aan je innerlijke beweging.

Details reis

Jouw verblijf