team-janneke-schuurman

Janneke Schuurman

Tijdens haar levens avontuur werd het Janneke keer op keer duidelijk: we zijn allemaal uniek, niks staat op zichzelf, alles is met elkaar verbonden. Jouw lichaam, elk lichaam, is in essentie gezond, in balans. Je bent al compleet, alles is er al. 

Janneke: “Dit is de manier waarop ik dagelijks meebeweeg en voor mezelf zorg. Wat heb ik nodig, wat speelt zich nu af? Alles om het zelf helende vermogen van mijn eigen lichaam de ruimte te geven. Dit deel ik graag met jou, op een toegankelijke, liefdevolle en authentieke manier.”

Janneke begon met yoga, en al snel kwamen ook Reiki, Ayurveda en Energetische Massage op haar pad. Dit heeft haar elke keer weer gesterkt in het lichaamsbewustzijn; dat wat we via het lichaam mogen ervaren, helpt om in balans te komen én te blijven.

Dit ervaart ze zelf het beste door middel van aanraking. De huid als grens tussen je binnen- en je buitenwereld. Janneke: “Energetische Massage is voor mij een geweldige manier om deze binnen- en buitenwereld meer met elkaar in verbinding te brengen, wat er ook op je pad komt. Een energetische massage brengt je bewustzijn naar elke cel van je lichaam, waardoor je weer kan wonen in je ‘fysieke huis’. Waar je lichaam en je mind eerst achter elkaar aan renden, worden ze nu weer een”.

Janneke Schuurman is Reiki therapeut, energetisch masseur en Ayurvedisch Therapeut in opleiding en runt haar praktijk vanuit Utrecht.

Janneke als docent