Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

team-lilian-1

Lilian Dibbets

Lilian Dibbets is Reiki therapeut, energetisch masseuse, en daarnaast opgeleid NLP Master en systemisch coach. Ze runt met haar jarenlange ervaring haar praktijk vanuit Amstelveen.

“Alles bestaat uit energie, jij, ik, je gedachten, je emoties, je lichaam, je voeding, je huis. Daar is niets zweverigs aan, dat is natuurkunde. Emoties zoals angst, verdriet, woede of frustratie zijn vaak de emoties de we (onbewust) onderdrukken. Hierdoor kan er in jouw energiesysteem (jouw lichaam) een verstoring ontstaan die zorgt voor energie blokkades. Dit kan zich uiten op fysieke, mentaal, emotioneel en spirituele niveau. Jouw lichaam is je meest waardevolle kompas die jou prachtige signalen geeft. Jouw lichaam geeft je antwoorden op jouw gezondheid en of deze in balans is.”

Je eigen mate van bewustzijn en goed in contact staan met de signalen die je lichaam je geeft, is waar Lilian naar kijkt en mee werkt.

Met haar achtergrond als NLP Master is ze getraind om via de non-verbale communicatie micro signalen op te pikken van haar cliënten. Vanuit haar systemische coach opleiding kan ze de link leggen met de plek in het familie systeem. Want als dat niet het geval is kan de energie niet stromen en draag je wellicht lasten die niet van jou zijn. Welke (voorouderlijke) trauma’s, patronen en overtuigingen houden jou tegen om met energie in het leven te staan en te kiezen voor je eigen pad? En kan jij bij tegenslagen op jouw eigen veerkracht vertrouwen?

Om inzicht te krijgen in ontwikkelde patronen en belemmerende overtuigingen helpt ze haar cliënten met liefde en toewijding door middel van 1 op 1 opstellingen en helende reizen. Haar opleiding tot Reiki Therapeut, Medische & Psychosociale Basis Kennis en Energetische Massage hebben uiteindelijk de puzzel compleet gemaakt voor het lichaamsgericht en energetisch werken.

Lilian gunt het iedereen om (meer) bewustzijn te creëren en gezondheid op alle lagen te bevorderen; mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. “Duurzaamheid begint in eerste plaats bij goed voor jezelf zorgen, een energetische massage cursus is daar een onmisbaar onderdeel van”.

Lilian als docent