team-lilian-1

Lilian Dibbets

Bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling & groei zijn de grootste drijfveren in het leven van Lilian. Ze wil en kan alleen maar werken vanuit haar hart. En haar missie is om zo veel mogelijk mensen op een veilige en respectvolle manier te helpen naar een hoger bewustzijn; innerlijke rust door hen de natuurlijke kracht van het zelfhelende vermogen te laten ervaren. Lilian: “We zijn in de huidige maatschappij zo rationeel ingesteld en willen zo graag alles verklaren met ons hoofd en met woorden. Met energiewerk mag je voelen, in contact met je lichaam, jouw innerlijk kompas, daar liggen alle antwoorden al opgeslagen. Want ons lichaam vertelt ons altijd wat er speelt. En als je voelt dat je zelfhelende vermogen de ruimte krijgt, kunnen je lichaam en geest zelf de klachten gaan oplossen. Het vraagt alleen om moedig te zijn, je kwetsbaar op te stellen.”

Al haar hele leven is Lilian geboeid door energie; haar eigen energie en ook die van anderen. Wat er niet gezegd wordt maar wel duidelijk voelbaar is vindt ze mateloos interessant, het regeert namelijk het contact. In haar ontdekkingstocht is ze met verschillende therapievormen in aanraking gekomen en heeft ze zich verdiept en geschoold in onder anderen de krachtige werking van Reiki. Reiki heeft haar veel heling gebracht op alle lagen, fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel. Ze heeft zich ontwikkeld als NLP Master, Systemisch Coach en uiteindelijk als Holistisch Therapeut waar Energetische Massage een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Door met een holistische benadering te masseren bekijk je het totaalplaatje. Elk lichaamsdeel is verbonden aan bepaalde emoties, gedachten en energie.

Sinds een aantal jaren heeft ze haar eigen praktijk waarbij de nadruk ligt op lichaamsgerichte & energetische werkvormen. Ze voelt zich dankbaar dat ze mag bijdragen aan heling op individueel niveau want dit draagt uiteindelijk bij aan het collectief.

Lilian als docent

Scroll naar top