Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Monika de Boer holistisch natuurgeneeskundig therapeut. Healing Space

Monika de Boer

Monika de Boer is geaccrediteerd Holistisch Natuurgeneeskundig Therapeut. In haar praktijk in Ijsselstein biedt ze een holistische therapie aan, die een combinatie is van de volgende genezings- en coaching technieken:

  • Reiki (Usui Shiki Ryoho), inclusief Chakra Balancing, Reiki massage, Reiki Heart Focus (visualisatie) en Reiki Healing Journey (regressie)
  • Energetische Massage
  • Holistische Voeding Coaching
  • Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) voor diagnose en behandelplan
  • Acupressuur (op TCG gebaseerd)
  • Kinetische spiertesten (toegepaste kinesiologie)
  • Ademhalingsoefeningen

Monika: “Mijn diensten zijn gebaseerd op een fundament van liefde, een passie om de genezer in jou te ontdekken en een toewijding om je te begeleiden. Ik ben hier om te dienen. Mijn missie is om jou te helpen leven in een staat van optimale gezondheid en welzijn. Het is mijn bedoeling om mensen in staat te stellen hun eigen genezingspotentieel te herinneren en zich te verbinden met de aangeboren wijsheid van hun lichaam om zichzelf te genezen. Ik heb altijd geloofd in het natuurlijke vermogen van ons lichaam om te genezen, in de overvloed aan middelen van Moeder Natuur, en de energie die voor ons beschikbaar is vanuit het Universum. Ik vertrouw erop dat we, door die innerlijke wijsheid te gebruiken en ons opnieuw te verbinden met onszelf en de natuur, kunnen genieten van eenvoud van leven in gezondheid en welzijn.” 

Monika helpt anderen door holistische natuurgeneeskundige concepten praktisch en efficiënt te maken, zodat iedereen ze gemakkelijk kan begrijpen en er elke dag naar kan leven. Ze ziet iedereen als een geheel persoon – lichaam, geest, hart en ziel – en helpt haar cliënten het hoogst mogelijke niveau van functioneren en balans van die aspecten te realiseren. Volgens haar is de bewuste aanraking tijdens Energetische Massage het beste startpunt om iemand in zijn/haar lichaam terug laten komen om het proces van heling mogelijk te maken.

Monika als docent

[tribe_events_list category=”energetische-massage-1” limit=”6″]