Exclusief Koppels Retreat Griekenland

Data: zie agenda 6-daagse reis Locatie: Griekenland

Exclusief Koppels Retreat Griekenland

Til je relatie naar een hoger niveau en ervaar een diepere verbinding tijdens ons Exclusieve Koppels Retreat, georganiseerd voor slechts 4 koppels.

Dit Exclusieve Koppels Retreat van Toña Wong Chung is een levensveranderende ervaring voor jou en je partner. Met slechts 3 andere koppels in het retreat, ervaar je een nieuwe frequentie in je relatie. In 6 dagen focus je je, onder leiding van Toña Wong Chung en Marcelino Smith op je partner, zodat jullie je verbinding verdiepen en je relatie laten bloeien.

Dit retreat is mede gebaseerd op Toña’s boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)‘ dat intussen in het Engels is vertaald.

Inhoud

Verdiep de verbinding tussen jou en je partner
De relatie met je geliefde is voor veel mensen de belangrijkste relatie die er is en dit retreat is speciaal ontwikkeld om de tijd en aandacht te geven die je relatie verdient. Of jullie je nu gelukkig voelen samen, op zoek zijn naar nieuwe inspiratie om de relatie te laten stromen of als jullie je samen in uitdagende tijden bevinden: in dit retreat kan je samen, volledig in overgave en rust, aandacht geven aan elkaar waardoor jullie een diepe verbinding zullen ervaren.

Laat je relatie (weer) stromen
Door helende oefeningen met je partner en interactieve gesprekken met Toña Wong Chung en Marcelino Smith ontdek je hoe je een positieve verschuiving in je relatie kunt brengen. Jullie verbale en non-verbale communicatie verbetert, je kan je emoties beter delen, je maakt (meer) contact met het hart en je vindt een diepe verbintenis, zodat je relatie (weer) kan stromen.

Energetische Massage, samen met je partner
Om de energie tussen jou en je geliefde positief en structureel te veranderen bevat het retreat een geaccrediteerde cursus Energetische Massage. Het oefenen met diep energetisch contact maken, maakt een aangenaam verschil om je dieper met elkaar te kunnen verbinden. Je leert hoe je met aandacht en intentie masseert; hoe je echt aanwezig bent bij je partner zodat de ander voelt dat je er bent. Je leert en ervaart, of je nu geeft of ontvangt, hoe je de energie tussen jou en je geliefde nog beter kan laten stromen. Met deze cursus Energetische Massage kan je niet alleen tijdens het retreat, maar ook later thuis, de energie tussen jullie positief en structureel veranderen. En als je de energie verandert, verander je alles!

Je ontvangt overigens een officieel Nederlands certificaat van deze cursus Energetische Massage, dat je kan gebruiken om je te registreren bij professionele Nederlandse organisaties in de gezondheidszorg.

Twee privé relatiesessies bij Toña
Naast de verschillende groepsactiviteiten krijgen jij en je partner tijdens dit retreat ook twee privé relatiesessies bij Toña. In deze privé sessies kunnen jullie je volledig focussen op je eigen situatie en de vragen stellen die je misschien niet in de groep wilt delen.

Vision Quest
Een belangrijk aspect van deze reis is de Vision Quest: voor aanvang van het retreat formuleren jullie een specifiek vraagstuk en maken jullie beiden je intentie kenbaar: wat heb je nodig? Wat hoop of verwacht je van het retreat? Ongeveer twee weken voor aanvang van de reis wordt naar dit thema gevraagd, zodat Toña Wong Chung en Marcelino Smith zich kunnen voorbereiden op de begeleiding hier in. De privé sessies bij Toña worden afgestemd op jullie eigen thema en in de diverse activiteiten gedurende de week wordt dit zo veel mogelijk verwerkt.

Met haar jarenlange ervaring is Toña zeer bedreven in het creëren van een veilige en helende omgeving. Eerdere koppels die een retreat volgden bij Toña Wong Chung hebben het als levensveranderend ervaren.

Reviews

Jamila
Jamila
Couples retreat Mandali
Lees verder
Na al 33 jaar samen een mooi leven te leiden, kunnen we zeggen dat in deze week maar ook nu in de weken erna onze relatie op een nog dieper level verbonden is. De energetische massage cursus gaf een boost in hoe te geven maar ook, hoe te ontvangen. In verbinding met elkaar maakt zo’n wezenlijk verschil in de beleving, het mogen geven en ontvangen in overgave. Een fantastische week op een fantastische plek met natuurlijk de fijne liefdevolle begeleiding van Toña en Marcelino & crew. En niet te vergeten de andere couples! De veiligheid gewaarborgd hier heeft impact op het durven en mogen zijn wie je bent, in alles. In overgave. En daarmee zijn we allen een, ieder op zijn/haar eigen stuk. Dankbaar dat we deze retreat hebben mogen beleven.
Jeen en Monika
Jeen en Monika
Couple Retreat @ Mandali
Lees verder
We hebben enorm genoten van elke dag Couples retreat @ Mandali. Healing space crew heeft gezorgd voor een onvergetelijke ervaring. Veel intimiteit ondanks grotere group. Veel persoonlijke aandacht. Energetische massage cursus was opbouwend, rustgevend, en aan veel onverwerkte traumas en emoties konden in een veilige omgeving worden gewerkt. We hebben genoten van Mandali als lokatie. Prachtige plek op de berg. Fantastisch uitzicht. Heerlijk gezond eten en relaxing spa. Het is zeker een aanrader als je de verbinding met je partner wilt verdiepen, maar ook ook goed voor persoonlijke en emotionele groei.
Mandy
Mandy
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het was een geweldige ervaring. De locatie, het team en het programma; alles was helemaal TOP!
Kaji
Kaji
Couples retreat Mandali
Lees verder
Zeer goede ervaring. Voldeed ruimschoots aan de verwachtingen.
Jeroen en Jakomijn
Jeroen en Jakomijn
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het was in één woord fantastisch! Zoveel nieuwe inzichten, veel leuke en nuttige opdrachten. De crew van Healing Space was super lief en betrokken. Iedere ochtend werden we gewekt door het prachtige vioolspel van Estrella, de dochter van Toña en Marcelino. Met uitzicht op een mooi Italiaans dorpje werden we wakker tijdens de yoga en meditatie van Toña. We hebben samen een geweldige week gehad en heel veel geleerd! Wij hadden nog nooit een retreat gedaan, maar we kunnen het ieder koppel aanraden. Het gaat je zoveel brengen!
Lisa
Lisa
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het maakt niet zo veel uit wat je volgt bij Healing Space, het is altijd bijzonder, treffend en verrijkend. Maar de koppelsretreat spant toch wel de kroon; een ‘once in a lifetime experience’ die je elk koppel gunt. De begeleiding van Toña, ondersteund door haar partner en crew, is zo inspirerend, ontwapenend en zorgt voor echte verdieping in jezelf en in je relatie. Wij gingen met zo veel liefde voor elkaar, onszelf en de wereld weer naar huis. Een herinnering en ervaring voor het leven.
Previous
Next

Het Retreat programma

Zondag 30 april
Inchecken kan vanaf 14:00
15:00: Opening ceremonie: uitleg van het programma en het zetten van een intentie
17:00: Vrije tijd
18:00 – 19:00: Diner
20:00: Relatie Check-up en Q&A met Toña

Maandag, dinsdag, woensdag
07:00: Start van de dag met yoga en/of meditatie
08:00: Ontbijt
09:00: Energetische Massage cursus
12:30: Lunch
13:00 – 16:00: Vrije tijd of privé relatiesessie van 45 minuten met Toña
16:00 – 18:30: Energetische Massage cursus
18:30 – 19:30: Diner
20:00: Avond programma met Toña en Marcelino: talks, Q&A, helende oefeningen naar aanleiding van wat er naar boven komt 

Donderdag
07:00: Start van de dag met yoga en/of meditatie
08:00: Ontbijt
09:00 – 12:30: Gezamenlijke wandeling
12:30: Lunch
13:30: Vrije tijd
16:00 – 18:00: Herhalen massage technieken
18:00 – 19:00: Diner
20:00: Avond programma met Toña en Marcelino: talks, Q&A, helende oefeningen naar aanleiding van wat er naar boven komt

Vrijdag
11:00 einde programma
Vertrek naar huis

Extra informatie

Het retreat vindt plaats in de prachtige Pinakoti Lodge, een met aandacht gerenoveerde locatie met een royale tuin en een terras waar we gezamenlijk zullen eten. De Pinakoti Lodge ligt op een schitterende, stille plek, boven op een berg. Het bevindt zich bij de plaats Volos, op het schiereiland Pilion aan de oostkant van het Griekse vaste land.

Op dit schiereiland is een prachtige natuur te vinden; Esdoorns, tamme kastanjes, vijgen, pijnbomen en een enorme diversiteit aan kruiden en bloemen zijn overal in de omgeving te bewonderen. Onze bijzondere locatie is omringd door bossen met prachtige wandelroutes, die we gedurende de week ook een keer gaan verkennen.

Omdat persoonlijke aandacht en begeleiding van Toña Wong Chung tijdens deze koppels retraite centraal staat, bestaat de groep uit slechts 4 koppels. Zo krijgen jij en je partner de optimale aandacht die bij dit Exclusieve Koppels Retreat hoort.

Kleurrijk en smaakvol: tijdens het retreat voed je lichaam en geest met de heerlijke vegetarische gerechten met een minimale aanwezigheid van tarwe. Als ontbijt serveren we bijvoorbeeld geitenyoghurt, fruit, havermout, huisgemaakte jam, honing uit de omgeving en eitjes uit het dorp. Er worden verse seizoensgroente uit de buurt van de lodge gebruikt en je kan genieten van royale salades met kiemen. Uiteraard zullen traditionele Griekse gerechten, zoals vegetarisch moussaka, aubergines met geitenkaas en gevulde paprika’s niet ontbreken. Er wordt tijdens het retreat overigens geen koffie en alcohol geserveerd.

Eet je veganistisch, glutenvrij of zuivelvrij? Geef dit dan door bij je boeking, zodat het keukenteam daar rekening mee kan houden.

De kamers in de Pinakoti Lodge zijn met aandacht gedecoreerd en hebben ieder hun eigen sfeer. Elke kamer heeft een eigen douche (of bad) en toilet.

Prijzen

De kosten van dit Exclusive Koppels Retreat bedragen € 2.350 of € 2.450 per persoon, afhankelijk van de door jullie gewenste kamer.

Dit is inclusief:

  • 5 nachten: jij en je partner samen in een 2 persoonskamer met privé badkamer in de Pinakoti Lodge
  • Alle vegetarische maaltijden
  • 2 Privé relatie sessies bij Toña Wong Chung voor jou en je partner
  • Alle workshops en sessies zoals beschreven in het programma
  • Intensieve begeleiding door Toña Wong Chung en Marcelino Smith: de groep bestaat uit slechts 4 koppels 

Beschikbare kamers:

  • 2 x regular kamer: 2350,- pp
  • 1 x kamer met bad: 2450,- pp
  • 1 x kamer met balkon: 2450,- pp

Let op: exclusief vlucht en transfer.

Reistip: veel koppels kiezen ervoor om de retreat in te bedden in een vakantie, zodat ze zowel voor als na de retreat een paar dagen samen hebben. Als je een auto huurt kan je samen genieten van een heerlijke roadtrip en ook tijdens de tijd voor jezelf in het retreat kan je er dan samen op uit naar het strand bijvoorbeeld.

Details reis

Locatie: Pinakoti Lodge, Pinakates village, 37010 Pelion (Griekenland)
Reisduur: 6 dagen
Data: Bekijk de data »
Programma: Bekijk het programma 

Jouw verblijf

Loading...

Koppels Retreat Griekenland

4.700,004.900,00

Til je relatie naar een hoger niveau en ervaar een diepere verbinding tijdens ons Exclusieve Koppels Retreat, georganiseerd voor slechts 4 koppels. Prijs is per stel, vul ook de naam van je partner in.

Koppels Retreat Griekenland – 30 april t/m 5 mei 2023 – Regular kamer
4.700,00

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Koppels Retreat Griekenland – 30 april t/m 5 mei 2023 – Kamer met bad
4.900,00

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Koppels Retreat Griekenland – 30 april t/m 5 mei 2023 – Kamer met balkon
4.900,00

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Let op:

De ingevoerde namen worden ook gebruikt voor het certificaat Energetische Massage 1. Wil je dit wijzingen naar bijv. jouw officiële naam? Stuur dan een mailtje naar office@healingspace.nl.