Exclusief Koppels Retreat Griekenland

Data: zie agenda 6-daagse reis Locatie: Griekenland

Exclusief Koppels Retreat Griekenland

Til je relatie naar een hoger niveau en ervaar een diepere verbinding tijdens ons Exclusieve Koppels Retreat, georganiseerd voor slechts 4 koppels.

Dit Exclusieve Koppels Retreat van Toña Wong Chung is een levensveranderende ervaring voor jou en je partner. Met slechts 3 andere koppels in het retreat, ervaar je een nieuwe frequentie in je relatie. In 6 dagen focus je je, onder leiding van Toña Wong Chung en Marcelino Smith op je partner, zodat jullie je verbinding verdiepen en je relatie laten bloeien.

Dit retreat is mede gebaseerd op Toña’s boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)‘ dat ondertussen in het Engels is vertaald.

Inhoud

Verdiep de verbinding tussen jou en je partner
 De relatie met je geliefde is voor veel mensen de belangrijkste relatie die er is en dit retreat is speciaal ontwikkeld om de tijd en aandacht te geven die je relatie verdient. Of jullie je nu gelukkig voelen samen, op zoek zijn naar nieuwe inspiratie om de relatie te laten stromen of als jullie je samen in uitdagende tijden bevinden: in dit retreat kan je samen, volledig in overgave en rust, aandacht geven aan elkaar waardoor jullie een diepe verbinding zullen ervaren.

Laat je relatie (weer) stromen
Door helende oefeningen met je partner en interactieve gesprekken met Toña Wong Chung en Marcelino Smith ontdek je hoe je een positieve verschuiving in je relatie kunt brengen. Jullie verbale en non-verbale communicatie verbetert, je kan je emoties beter delen, je maakt (meer) contact met het hart en je vindt een diepe verbintenis, zodat je relatie (weer) kan stromen.

Energetische Massage, samen met je partner
Om de energie tussen jou en je geliefde positief en structureel te veranderen bevat het retreat een geaccrediteerde cursus Energetische Massage. Het oefenen met diep energetisch contact maken, maakt een aangenaam verschil om je dieper met elkaar te kunnen verbinden. Je leert hoe je met aandacht en intentie masseert; hoe je echt aanwezig bent bij je partner zodat de ander voelt dat je er bent. Je leert en ervaart, of je nu geeft of ontvangt, hoe je de energie tussen jou en je geliefde nog beter kan laten stromen. Met deze cursus Energetische Massage kan je niet alleen tijdens het retreat, maar ook later thuis, de energie tussen jullie positief en structureel veranderen. En als je de energie verandert, verander je alles!

Je ontvangt overigens een officieel Nederlands certificaat van deze cursus Energetische Massage, dat je kan gebruiken om je te registreren bij professionele Nederlandse organisaties in de gezondheidszorg.

Privé relatiesessie bij Toña
Naast de verschillende groepsactiviteiten krijgen jij en je partner tijdens dit retreat ook een privé relatiesessie bij Toña. In deze privé sessie kunnen jullie je volledig focussen op je eigen situatie en de vragen stellen die je misschien niet in de groep wilt delen.

Met haar jarenlange ervaring is Toña zeer bedreven in het creëren van een veilige en helende omgeving. Eerdere koppels die een retreat volgden bij Toña Wong Chung hebben het als levensveranderend ervaren.

Dit is wat koppels zeggen over Holistische Energetische Relatietherapie bij Toña:

Caressa en Allessandro
Caressa en Allessandro
Lees verder
'Ondanks dat we niet in scheiding lagen boekten we het privé couples retreat: voor een sterke fundering om samen op verder te kunnen bouwen. Door de mooie oefeningen zijn we, niet door veel woorden, maar juist door onze gevoelswereld veel dichter bij elkaar gekomen. We hingen vaak aan Toña's lippen en we zijn heel dankbaar dat we wat van haar wijsheid mee naar huis kunnen nemen. Niet alleen hebben we samen grote stappen gezet, maar zijn we apart van elkaar op persoonlijker vlak ook gegroeid. Eigenlijk zou elk stel zo'n retreat als deze moeten doen.'
Thijs en Naomi
Thijs en Naomi
Lees verder
'Binnen no-time heeft Toña door wat er nodig is in de dynamiek. Wij kwamen er o.a. achter dat we hele praktische dingen uit het oog waren verloren in de tijd dat wij samen zijn. Daar hebben we fijne handvaten voor gekregen en nu – twee maanden later – lijkt het nog steeds met de dag beter te gaan. Marcelino & Toña zijn een heerlijk en inspirerend team en de workshops van Marcelino waren een leuke en waardevolle aanvulling. Het retreat heeft een enorme shift teweeg gebracht in onze relatie: a new frequency’.
Martijn en Marcelien
Martijn en Marcelien
Lees verder
‘Toña heeft ons weer verbonden zoals we aan t begin van onze relatie verbonden waren. Wij hebben genoten van meditatie, reiki en intense gesprekken met juiste vraagstelling. Toña je bent een bijzondere topper!’
Linda en Lennart
Linda en Lennart
Lees verder
‘Waar we dachten dat we samen heel wat op te lossen hadden, wist Toña ons in een klap weer helemaal in harmonie te laten zijn. We hoefden alleen maar herinnerd te worden, aan wie we zelf zijn, en aan wie we samen zijn. Door middel van een mooie ceremonie, oogcontact, healing, aanrakingen, en zonder er teveel woorden aan te geven waren we gelijk weer diep verbonden. We zijn ontzettend dankbaar voor deze mooie en fijne manier waarop Toña ons deze diepe verbinding samen heeft laten herinneren’.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
'Voor ons waren de sessies bij Toña als tovenarij. Binnen 10 minuten waren mijn partner en ik bij de kern van onze liefde, iets wat we al zo lang kwijt waren. We vonden elkaar terug, gewoon door elkaar weer echt te kunnen zien en vanuit volledige kwetsbaarheid opnieuw voor elkaar te kiezen. Het heeft alles in beweging gebracht, hoe we met elkaar zijn en hoe we omgaan met onze kinderen. Ook al is het soms weer even moeilijk, we hebben nu altijd iets om op terug te vallen, en wat zijn we Toña daar dankbaar voor.’
Previous
Next

Het Retreat programma

Maandag 24 oktober
± 11:30: Transfer naar Pinakoti Lodge
± 15:00: Aankomst in Pinakoti Lodge
16:00: Opening ceremonie: uitleg van het programma en het zetten van een intentie
17:00: Vrije tijd
18:00 – 19:00: Diner
20:00: Relatie Check-up en Q&A met Toña

Dinsdag, woensdag, donderdag
07:00: Start van de dag met yoga en/of meditatie
08:00: Ontbijt
09:00: Energetische Massage cursus
12:30: Lunch
13:00 – 16:00: Vrije tijd of privé relatiesessie van 45 minuten met Toña
16:00 – 18:30: Energetische Massage cursus
18:30 – 19:30: Diner
20:00: Avond programma met Toña en Marcelino: talks, Q&A, helende oefeningen naar aanleiding van wat er naar boven komt en/of salsa dansen

Vrijdag
07:00: Start van de dag met yoga en/of meditatie
08:00: Ontbijt
09:00 – 12:30: Gezamenlijke wandeling
12:30: Lunch
13:30: Vrije tijd
16:00 – 18:00: Herhalen massage technieken
18:00 – 19:00: Diner
20:00: Avond programma met Toña en Marcelino: talks, Q&A, helende oefeningen naar aanleiding van wat er naar boven komt en/of salsa dansen.

Zaterdag
Vertrek naar huis

Extra informatie

Het retreat vindt plaats in de prachtige Pinakoti Lodge, een met aandacht gerenoveerde locatie met een royale tuin en een terras waar we gezamenlijk zullen eten. De Pinakoti Lodge ligt op een schitterende, stille plek, boven op een berg. Het bevindt zich bij de plaats Volos, op het schiereiland Pilion aan de oostkant van het Griekse vaste land.

Op dit schiereiland is een prachtige natuur te vinden; Esdoorns, tamme kastanjes, vijgen, pijnbomen en een enorme diversiteit aan kruiden en bloemen zijn overal in de omgeving te bewonderen. Onze bijzondere locatie is omringd door bossen met prachtige wandelroutes, die we gedurende de week ook een keer gaan verkennen.

Omdat persoonlijke aandacht en begeleiding van Toña Wong Chung tijdens deze koppels retraite centraal staat, bestaat de groep uit slechts 4 koppels. Zo krijgen jij en je partner de optimale aandacht die bij dit Exclusieve Koppels Retreat hoort.

Kleurrijk en smaakvol: tijdens het retreat voed je lichaam en geest met de heerlijke vegetarische gerechten met een minimale aanwezigheid van tarwe. Als ontbijt serveren we bijvoorbeeld geitenyoghurt, fruit, havermout, huisgemaakte jam, honing uit de omgeving en eitjes uit het dorp. Er worden verse seizoensgroente uit de buurt van de lodge gebruikt en je kan genieten van royale salades met kiemen. Uiteraard zullen traditionele Griekse gerechten, zoals vegetarisch moussaka, aubergines met geitenkaas en gevulde paprika’s niet ontbreken. Er wordt tijdens het retreat overigens geen koffie en alcohol geserveerd.

Eet je veganistisch, glutenvrij of zuivelvrij? Geef dit dan door bij je boeking, zodat het keukenteam daar rekening mee kan houden.

De kamers in de Pinakoti Lodge zijn met aandacht gedecoreerd en hebben ieder hun eigen sfeer. Elke kamer heeft een eigen douche (of bad) en toilet.

Prijzen

De kosten van dit Exclusive Koppels Retreat bedragen € 2.350 of € 2.450 per persoon, afhankelijk van de door jullie gewenste kamer.

Dit is inclusief:

  • 5 nachten: jij en je partner samen in een 2 persoonskamer met privé badkamer in de Pinakoti Lodge
  • Alle vegetarische maaltijden
  • 1 Privé relatie sessie bij Toña Wong Chung voor jou en je partner
  • Alle workshops en sessies zoals beschreven in het programma
  • Intensieve begeleiding door Toña Wong Chung en Marcelino Smith: de groep bestaat uit slechts 4 koppels 

Beschikbare kamers:

  • 2 x regular kamer: 2350,- pp
  • 1 x kamer met bad: 2450,- pp
  • 1 x kamer met balkon: 2450,- pp

De prijs is exclusief vliegtickets naar Griekenland en de transfer van ± 4 uur naar de Pinakoti Lodge. Deze transfer organiseren wij voor jullie. Zodra je het retreat hebt geboekt voor jou en je partner, brengen we je in contact met onze travelagent. Zij zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde vlucht zit, waardoor de transfer gedeeld kan worden, zodat de kosten zo laag mogelijk voor jullie blijven. Ook zorgt zij ervoor dat alles gecoördineerd wordt, mochten er eventuele calamiteiten met de vlucht zijn, zodat jij en je partner je volledig op het retreat kunnen richten.

Details reis

Locatie: Pinakoti Lodge, Pinakates village, 37010 Pelion (Griekenland)
Reisduur: 6 dagen
Data: Bekijk de data »
Programma: Bekijk het programma 

Jouw verblijf

Loading...

Koppels Retreat Griekenland

4.700,004.900,00

Til je relatie naar een hoger niveau en ervaar een diepere verbinding tijdens ons Exclusieve Koppels Retreat, georganiseerd voor slechts 4 koppels. Prijs is per stel, vul ook de naam van je partner in.

Koppels Retreat Griekenland – 24 oktober t/m 29 oktober 2022 - Regular kamer
4.700,00

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Koppels Retreat Griekenland – 24 oktober t/m 29 oktober 2022 - Kamer met bad
4.900,00

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Koppels Retreat Griekenland – 24 oktober t/m 29 oktober 2022 - Kamer met balkon
4.900,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail zodra er weer een plek vrij is.

Wissen

Scroll naar top