Exclusieve Koppels Retreat Griekenland

Data: zie agenda 6-daagse reis Locatie: Griekenland

Exclusieve Koppels Retreat Griekenland

Til je relatie naar een hoger niveau en ervaar een diepere verbinding tijdens deze Exclusieve Koppels Retreat, georganiseerd voor slechts 4 koppels.

Deze Exclusieve Koppels Retreat van Toña Wong Chung is een levensveranderende ervaring voor jou en je partner. Met slechts 3 andere koppels in de retreat, ervaar je een nieuwe frequentie in je relatie. In 6 dagen focus je je, onder leiding van Toña Wong Chung en Marcelino Smith op je partner, zodat jullie samen diep in verbinding zijn.

Deze retreat is mede gebaseerd op Toña’s boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)‘ dat intussen in het Engels is vertaald.

Inhoud

Verdiep de verbinding tussen jou en je partner
De relatie met je geliefde is voor veel mensen de belangrijkste relatie die er is en deze retreat is speciaal ontwikkeld om de tijd en aandacht te geven die je relatie verdient. Of jullie je nu gelukkig voelen samen, op zoek zijn naar nieuwe inspiratie om de relatie te laten stromen of als jullie je samen in uitdagende tijden bevinden: in deze retreat kan je samen, volledig in overgave en rust, aandacht geven aan elkaar waardoor jullie een diepe verbinding zullen ervaren.

Laat je relatie (weer) stromen
Door helende oefeningen met je partner en interactieve gesprekken met Toña Wong Chung en Marcelino Smith ontdek je hoe je een positieve verschuiving in je relatie kunt brengen. Jullie verbale en non-verbale communicatie verbetert, je kan je emoties beter delen, je maakt (meer) contact met het hart en je vindt een diepe verbintenis, zodat je relatie (weer) kan stromen.

Twee privé relatiesessies bij Toña
Naast de verschillende groepsactiviteiten krijgen jij en je partner tijdens deze retreat ook twee privé relatiesessies bij Toña. In deze privé sessies kunnen jullie je volledig focussen op je eigen situatie en de vragen stellen die je misschien niet in de groep wilt delen.

Vision Quest
Een belangrijk aspect van deze reis is de Vision Quest: voor aanvang van de retreat formuleren jullie een specifiek vraagstuk en maken jullie beiden je intentie kenbaar: wat heb je nodig? Wat hoop of verwacht je van de retreat? Ongeveer twee weken voor aanvang van de reis wordt naar dit thema gevraagd, zodat Toña Wong Chung en Marcelino Smith zich kunnen voorbereiden op de begeleiding hier in. De privé sessies bij Toña worden afgestemd op jullie eigen thema en in de diverse activiteiten gedurende de week wordt dit zo veel mogelijk verwerkt.

Met haar jarenlange ervaring is Toña zeer bedreven in het creëren van een veilige en helende omgeving. Eerdere koppels die een retreat volgden bij Toña Wong Chung hebben het als levensveranderend ervaren.

Reviews

Brian
Brian
Koppelsretreat Griekenland
Lees verder
Met het zesdaagse couple retreat hebben we een prachtige tijd gehad. We hebben veel van elkaar mogen leren onder begeleiding van zeer goede en kundige coaches. Een absolute aanrader voor elk stel, want met dit retreat geef je jezelf als stel absoluut een van de meest waardevolle cadeaus in een relatie!
Esmée
Esmée
Koppelsretreat Griekenland
Lees verder
We hebben een super fijne week gehad. Toña en Marcelino voelen heel goed aan wat er nodig is, zowel in de groep als per koppel. Er wordt een veilige sfeer gecreëerd wat ervoor zorgt dat je alles kunt bespreken, iets wat voor mij heel belangrijk is.
Previous
Next

Het Retreat programma

Nog niet bekend

Extra informatie

De retreat vindt plaats in de prachtige Pinakoti Lodge, een met aandacht gerenoveerde locatie met een royale tuin en een terras waar we gezamenlijk zullen eten. De Pinakoti Lodge ligt op een schitterende, stille plek, boven op een berg. Het bevindt zich bij de plaats Volos, op het schiereiland Pilion aan de oostkant van het Griekse vaste land.

Op dit schiereiland is een prachtige natuur te vinden. Esdoorns, tamme kastanjes, vijgen, pijnbomen en een enorme diversiteit aan kruiden en bloemen zijn overal in de omgeving te bewonderen. Onze bijzondere locatie is omringd door bossen met prachtige wandelroutes, die we gedurende de week ook een keer gaan verkennen.

Omdat persoonlijke aandacht en begeleiding van Toña Wong Chung tijdens deze koppels retraite centraal staat, bestaat de groep uit slechts 4 koppels. Zo krijgen jij en je partner de optimale aandacht die bij deze Exclusieve Koppels Retreat hoort.

Kleurrijk en smaakvol: tijdens de retreat voed je lichaam en geest met de heerlijke vegetarische gerechten met een minimale aanwezigheid van tarwe. Als ontbijt serveren we bijvoorbeeld geitenyoghurt, fruit, havermout, huisgemaakte jam, honing uit de omgeving en eitjes uit het dorp. Er worden verse seizoensgroente uit de buurt van de lodge gebruikt en je kan genieten van royale salades met kiemen. Uiteraard zullen traditionele Griekse gerechten, zoals vegetarisch moussaka, aubergines met geitenkaas en gevulde paprika’s niet ontbreken. Er wordt tijdens de retreat overigens geen koffie en alcohol geserveerd.

Eet je veganistisch, glutenvrij of zuivelvrij? Geef dit dan door bij je boeking, zodat het keukenteam daar rekening mee kan houden.

De kamers in de Pinakoti Lodge zijn met aandacht gedecoreerd en hebben ieder hun eigen sfeer. Elke kamer heeft een eigen douche (of bad) en toilet.

Prijzen

Op dit moment zijn er nog geen prijzen bekend.

Details reis

Staan er geen data gepland? Achter de schermen zijn we hiermee bezig. Via ons contactformulier kan je je interesse doorgeven. 

Locatie: Pinakoti Lodge, Pinakates village, 37010 Pelion (Griekenland)
Reisduur: 6 dagen
Data: Bekijk de data »
Programma: Bekijk het programma 

Jouw verblijf

Loading...

Koppels Retreat Griekenland

Til je relatie naar een hoger niveau en ervaar een diepere verbinding tijdens ons Exclusieve Koppels Retreat, georganiseerd voor slechts 4 koppels. Prijs is per stel, vul ook de naam van je partner in.

Dit product is momenteel niet op voorraad.