Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Koppels Retreat Griekenland

Ervaar een nieuwe frequentie in je relatie

Til je relatie naar een hoger niveau en ervaar een diepere verbinding tijdens deze Koppels Retreat, georganiseerd voor slechts 4 koppels.

• Er wordt gewerkt aan een nieuwe datum
• Een compleet 6-daags programma voor slechts 4 koppels
• Sfeervolle privé gelegen locatie in Griekenland

Vanaf 2.795,-

Prijs per koppel

Een levensveranderende ervaring

Deze Koppels Retreat is een levensveranderende ervaring voor jou en je partner. Met slechts 3 andere koppels in de retreat, ervaar je een nieuwe frequentie in je relatie. In 6 dagen focus je je, onder leiding van Toña Wong Chung en Marcelino Smith op je partner, zodat jullie samen diep in verbinding zijn.

Inhoud van deze retreat

Verdiep de verbinding tussen jou en je partner

De relatie met je geliefde is voor veel mensen de belangrijkste relatie die er is en deze retreat is speciaal ontwikkeld om de tijd en aandacht te geven die je relatie verdient. 

Voor wie

Of jullie je nu gelukkig voelen samen, op zoek zijn naar nieuwe inspiratie om de relatie te laten stromen of als jullie je samen in uitdagende tijden bevinden: in deze retreat kan je samen, volledig in overgave en rust, aandacht geven aan elkaar waardoor jullie een diepe verbinding zullen ervaren.

Laat je relatie stromen

Door helende oefeningen met je partner en interactieve gesprekken met Toña en Marcelino ontdek je hoe je een positieve verschuiving in je relatie kunt brengen. Jullie verbale en non-verbale communicatie verbetert, je kan je emoties beter delen, je maakt (meer) contact met het hart en je vindt een diepe verbintenis, zodat je relatie (weer) kan stromen.

Naast de verschillende groepsactiviteiten krijgen jij en je partner tijdens deze retreat ook twee privé relatiesessies bij Toña. In deze privé sessies kunnen jullie je volledig focussen op je eigen situatie en de vragen stellen die je misschien niet in de groep wilt delen.

Een belangrijk aspect van deze reis is de Vision Quest: voor aanvang van de retreat formuleren jullie een specifiek vraagstuk en maken jullie beiden je intentie kenbaar: wat heb je nodig? Wat hoop of verwacht je van de retreat? Ongeveer twee weken voor aanvang van de reis wordt naar dit thema gevraagd, zodat Toña Wong Chung en Marcelino Smith zich kunnen voorbereiden op de begeleiding hier in.

Afgestemde privé sessies
De privé sessies bij Toña worden afgestemd op jullie eigen thema en in de diverse activiteiten gedurende de week wordt dit zo veel mogelijk verwerkt.

Veilige en helende omgeving
Met haar jarenlange ervaring is Toña zeer bedreven in het creëren van een veilige en helende omgeving. Eerdere koppels die een retreat volgden bij Toña Wong Chung hebben het als levensveranderend ervaren.

Eerstvolgende reis: Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe datum. Mail je interesse door om op de hoogte te worden gehouden

Locatie: Pinakoti Lodge, Pinakates village, 37010 Pelion (Griekenland)
Reisduur: 6 dagen
Programma: Bekijk het programma 

Prijs:  Vanaf € 2.795,- per koppel o.b.v. een 2-persoonskamer (excl. vliegtickets: zodra je het retreat geboekt hebt, verbinden we je graag met onze travel agent voor je ticket)

Veelgestelde vragen: Bekijk hier vraag en antwoord.

Naast het complete programma is er gedurende de dagen ook vrije tijd om te genieten van de heerlijke locatie.

Dit zeggen anderen over onze retreat

Brian
Brian
Koppels Retreat Griekenland
Lees verder
Met het zesdaagse couple retreat hebben we een prachtige tijd gehad. We hebben veel van elkaar mogen leren onder begeleiding van zeer goede en kundige coaches. Een absolute aanrader voor elk stel, want met dit retreat geef je jezelf als stel absoluut een van de meest waardevolle cadeaus in een relatie!
Esmée
Esmée
Koppels Retreat Griekenland
Lees verder
We hebben een super fijne week gehad. Toña en Marcelino voelen heel goed aan wat er nodig is, zowel in de groep als per koppel. Er wordt een veilige sfeer gecreëerd wat ervoor zorgt dat je alles kunt bespreken, iets wat voor mij heel belangrijk is.

Het retreat programma

Nog niet bekend.

Begeleiding door Toña & Marcelino

Toña Wong Chung 

Toña Wong Chung is founder van Healing Space. Al meer dan 20 jaar werkt ze in het Healing Space behandelcentrum als holistisch (relatie) healer met Reiki, voeding, verschillende massage vormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching.

In 2015 schreef ze het boek “Hoe word ik de beste minnaar van de wereld”, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels op een holistische, energetische manier. Toña is in staat om de energie zacht te maken en daarmee klaart ze de lucht tussen koppels die ongezonde patronen naar elkaar hebben ontwikkeld. Dit is vooral belangrijk als woorden niet meer toereikend zijn. Na haar sessies en retreats kunnen koppels een frisse start maken. Toña helpt je verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Marcelino Smith 

Tijdens deze koppels retreat werkt Toña samen met haar echtgenoot Marcelino, tevens founder van Healing Space, Reiki Master en Hypnotherapeut. 

Als ervaren Reiki Masters zetten Toña en Marcelino een energetisch veld neer waarin het natuurlijk aanvoelt om kwetsbaar te zijn. De oefeningen, zowel in de groepssessies als in de privé-sessie, nodigen het hart uit om zich te openen. Het gebeurt heel vaak dat geliefden die al lang samen zijn elkaar op een heel andere manier gaan waarnemen. Als je eenmaal op deze manier in contact bent geweest met je eigen hart en met het hart van je geliefde, begrijp je waarom liefde eeuwig is en altijd jong en fris kan blijven. 

Praktische informatie

De 6-daagse Koppels Retreat Griekenland:

Prijzen

Deze healing retreat is vanaf € 2.795 per persoon. Dit is inclusief:

  • Vijf nachten in de prachtige Pinakoti Lodge
  • Het complete programma, waaronder twee privé relatiesessies bij Toña en Marcelino voor jou en je geliefde
  • Alle dagen vegetarische maaltijden
  • Fruit, thee en gefilterd water

De prijs is exclusief vliegtickets naar Griekenland en de transfer van 4 uur naar de Pinakoti Lodge. Zodra je het retreat geboekt hebt, brengen we je in contact met onze travelagent. Zij zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde vlucht zit waardoor de transfer gedeeld kan worden. Dit scheelt een aanzienlijk bedrag ter plekke aan taxi kosten. Ook zorgt zij ervoor dat, bij eventuele calamiteiten met de vlucht, alles gecoördineerd wordt zodat jij je volledig op het retreat kan richten.

Exclusief persoonlijke uitgaven en reis- en annuleringsverzekering.

Accommodatie

De kamers in de Pinakoti Lodge zijn met aandacht gedecoreerd en hebben ieder hun eigen sfeer. Elke kamer heeft een eigen douche (of bad) en toilet.

Data

Het is een 6-daagse retreat. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe datum. Mail je interesse zodat we je op de hoogte kunnen houden zodra de datum gepland is.

Vegatarische maaltijden

Kleurrijk en smaakvol: tijdens de retreat voed je lichaam en geest met de heerlijke vegetarische gerechten met een minimale aanwezigheid van tarwe. Als ontbijt serveren we bijvoorbeeld geitenyoghurt, fruit, havermout, huisgemaakte jam, honing uit de omgeving en eitjes uit het dorp. Er worden verse seizoensgroente uit de buurt van de lodge gebruikt en je kan genieten van royale salades met kiemen. Uiteraard zullen traditionele Griekse gerechten, zoals vegetarisch moussaka, aubergines met geitenkaas en gevulde paprika’s niet ontbreken. Er wordt tijdens de retreat overigens geen koffie en alcohol geserveerd.

Eet je veganistisch, glutenvrij of zuivelvrij? Geef dit dan door bij je boeking, zodat het keukenteam daar rekening mee kan houden.

Locatie: Vlakbij de kust Egeïsche Zee

Privé gelegen locatie

De retreat vindt plaats in de prachtige Pinakoti Lodge, een met aandacht gerenoveerde locatie met een royale tuin en een terras waar we gezamenlijk zullen eten. De Pinakoti Lodge ligt op een schitterende, stille plek, boven op een berg. Het bevindt zich bij de plaats Volos, op het schiereiland Pilion aan de oostkant van het Griekse vaste land.

Op dit schiereiland is een prachtige natuur te vinden. Esdoorns, tamme kastanjes, vijgen, pijnbomen en een enorme diversiteit aan kruiden en bloemen zijn overal in de omgeving te bewonderen. Onze bijzondere locatie is omringd door bossen met prachtige wandelroutes, die we gedurende de week ook een keer gaan verkennen.

Vision Quest

Een belangrijk aspect van deze reis is de Vision Quest: voor aanvang van de retreat formuleren jullie een specifiek vraagstuk en maken jullie beiden je intentie kenbaar: wat heb je nodig? Wat hoop of verwacht je van de retreat? Ongeveer twee weken voor aanvang van de reis wordt naar dit thema gevraagd, zodat Toña Wong Chung en Marcelino Smith zich kunnen voorbereiden op de begeleiding hier in. De privé sessies bij Toña worden afgestemd op jullie eigen thema en in de diverse activiteiten gedurende de week wordt dit zo veel mogelijk verwerkt.

Met haar jarenlange ervaring is Toña zeer bedreven in het creëren van een veilige en helende omgeving. Eerdere koppels die een retreat volgden bij Toña Wong Chung hebben het als levensveranderend ervaren.

Extra informatie

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Koppels Retreat Griekenland

Til je relatie naar een hoger niveau en ervaar een diepere verbinding met je geliefde

Bij Healing Space zijn alle cursussen en opleidingen geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Vraag & Antwoord

Lees hier de meest gestelde vragen over deze retreat.

Wat maakt het programma van deze stiltereis anders dan van andere organisaties?

Bij veel reizen ligt de focus op 1 of 2 aspecten: vaak zijn reizen opgebouwd rondom yoga of meditatie. Of er is een stilte reis waarbij je een week lang stil bent, zonder dat je hierin begeleid wordt. De reis van Healing Space onderscheidt zich van andere reizen omdat er een combinatie plaats vindt van verschillende activiteiten. Tijdens de week doe je aan yoga, je mediteert, je ervaart wat stilte voor je kan doen, wandelt in de natuur, wordt begeleid in een Vision Quest en door middel van persoonlijke healings werk je aan jezelf. Vooral de intensieve begeleiding, met name door de dagelijkse healings door o.a. Toña Wong Chung, zijn onderscheidend.

Wat houden de dagelijkse healings precies in?

De dagelijkse healings, die standaard in het programma zitten, bestaan uit een complete, persoonlijk afgestemde energetische behandeling van massage, reiki en drukpunten. Door deze dagelijkse healings heeft de reis een diep helend effect; het is bijvoorbeeld uitermate geschikt als je echt aan rust toe bent of in een proces van herstel zit.

Wat is de rol van Toña Wong Chung tijdens deze reis?

Aangezien een retreat veel los kan maken, is het belangrijk om goed te kijken wie de reis begeleidt. Is er voldoende aandacht, word je begeleid op moeilijke momenten, heeft de begeleiding ervaring met retreats etc. De reizen van Healing Space worden altijd begeleid door Toña Wong Chung; zij is Reiki Master en heeft meer dan 20 jaar ervaring als healer. Zij begeleidt je bijvoorbeeld heel intensief bij je Vision Quest, een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben. Ook geeft zij het grootste deel van de dagelijkse healings.

Wat houdt de persoonlijke afstemming tijdens deze reis precies in?

De doorlopende meditaties en individuele healings worden afgestemd op jouw eigen levensvraagstuk. Het kan best zijn dat je thema gedurende de week verandert, maar nadenken over je thema helpt je om richting te geven aan je innerlijke beweging. Zo is een retreat bij Healing Space veel meer dan zomaar een reis; het is echt een investering in jezelf en staat gelijk aan een jaar lang therapie!

Waarom is de prijs van deze retreat hoger dat van andere retreats?

De prijzen van retraite vakanties liggen enorm uit elkaar. Hoe uitgebreider het programma en hoe intenser de begeleiding, hoe hoger de prijs. Ook de groepsgrootte speelt een belangrijke rol: bij onze retreats in Griekenland bestaat de groep altijd uit maximaal 5 personen. Vaak kun je bij retraites een massage bij boeken op de locatie en hier betaal je dan ter plekke flink voor. Bij Healing Space vinden we dat helende behandelingen standaard onderdeel zijn van een retraite vakantie, vandaar dat ze al in het programma zijn opgenomen. Deze retraite vakantie, met daarin elke dag een healing, is qua prijs een stuk interessanter dan wanneer je een week lang elke dag een uitgebreide healing zou boeken. 

Anderen bekeken ook

Stilte Retreat Mandali

Een 6-daagse retreat en stiltereis naar Mandali in Italië.

Koppels Retreat Griekenland

Een 6-daagse retreat ook voor koppels in Griekenland.

Koppels Retreat Ibiza

Een 6-retreat naar een prachtige privé locatie op Ibiza.

One Day Retreat

Wil jij onderdeel zijn van een eeuwenoud sjamanistisch ritueel?

★★★★★ 1.469 reviews
vanaf 2.795,-