Koppels Retreat Mandali

Data: zie agenda 6-dagen  Locatie: Mandali (Italië)

Verdiep de verbinding met je partner en laat je relatie bloeien tijdens ons koppels retreat

Dit Koppels Retreat van Toña Wong Chung is een levensveranderende ervaring voor jou en je partner. Het is speciaal ontworpen voor koppels die hun relatie naar een nieuwe frequentie willen brengen. In 6 dagen, zonder enige afleiding, richt je je op elkaar zodat jij en je partner je verbinding verdiepen en je relatie laten bloeien.

Sfeerimpressie

Previous
Next

Inhoud

Tijd en aandacht die je relatie verdient

Of je je nu gelukkig voelt in de liefde, op zoek bent naar nieuwe inspiratie om je relatie te verdiepen of als je je samen in uitdagende tijden bevindt: voor ieder van jullie zal dit retreat je goed doen. Voor veel mensen is de relatie met je geliefde de meest belangrijke relatie die er is en dit retreat helpt je om de tijd en aandacht te geven die je relatie verdient.

In contact met het hart

Tijdens interactieve gesprekken over relaties en Q&A’s met Toña Wong Chung ontdekken jij en je partner hoe je een positieve verschuiving in je relatie kunt brengen. Toña en haar team zullen je begeleiden hoe je de verbale en non-verbale communicatie kunt verbeteren, hoe je je emoties kunt delen, hoe je contact kunt maken met het hart en hoe je een diepe verbintenis kunt vinden, zodat je relatie (weer) kan stromen.

Energetische Massage 

Om de energie tussen jullie tweeën positief en structureel veranderen bevat het retreat bovendien een volledige cursus Energetische Massage, inclusief een officieel Nederlands certificaat dat kan worden gebruikt om te registreren bij professionele Nederlandse organisaties in de gezondheidszorg. Deze cursus Energetische Massage leert de emotionele en psychologische anatomie van het lichaam en hoe dit te behandelen met massage vanuit het perspectief van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze cursus helpt jou en je partner om het rustiger aan te doen en je op elkaar te concentreren. Een Energetische Massage, of je nu geeft of ontvangt, laat je ziel zich opnieuw verbinden en zal de energie tussen jullie tweeën positief en structureel veranderen. En als je de energie verandert, verander je alles.

Privé relatiesessie met Toña

Naast de groepsactiviteiten omvat het retreat ook een privé relatiesessie  met Toña voor elk koppel. In deze sessie kun je je echt focussen op je eigen situatie en ook de vragen stellen die je misschien niet in de groep wilt brengen.

Toña is zeer ervaren in het creëren van een veilige en helende omgeving. Eerdere koppels die een retreat volgden bij Toña Wong Chung hebben hun retreats beschreven als levensveranderend.

Dit retreat is gebaseerd op Toña’s boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)‘ dat ondertussen in het Engels is vertaald.

Dit is wat koppels zeggen over Holistische Energetische Relatietherapie bij Toña:

Caressa en Allessandro
Caressa en Allessandro
Lees verder
'Ondanks dat we niet in scheiding lagen boekten we het privé couples retreat: voor een sterke fundering om samen op verder te kunnen bouwen. Door de mooie oefeningen zijn we, niet door veel woorden, maar juist door onze gevoelswereld veel dichter bij elkaar gekomen. We hingen vaak aan Toña's lippen en we zijn heel dankbaar dat we wat van haar wijsheid mee naar huis kunnen nemen. Niet alleen hebben we samen grote stappen gezet, maar zijn we apart van elkaar op persoonlijker vlak ook gegroeid. Eigenlijk zou elk stel zo'n retreat als deze moeten doen.'
Thijs en Naomi
Thijs en Naomi
Lees verder
'Binnen no-time heeft Toña door wat er nodig is in de dynamiek. Wij kwamen er o.a. achter dat we hele praktische dingen uit het oog waren verloren in de tijd dat wij samen zijn. Daar hebben we fijne handvaten voor gekregen en nu – twee maanden later – lijkt het nog steeds met de dag beter te gaan. Marcelino & Toña zijn een heerlijk en inspirerend team en de workshops van Marcelino waren een leuke en waardevolle aanvulling. Het retreat heeft een enorme shift teweeg gebracht in onze relatie: a new frequency’.
Martijn en Marcelien
Martijn en Marcelien
Lees verder
‘Toña heeft ons weer verbonden zoals we aan t begin van onze relatie verbonden waren. Wij hebben genoten van meditatie, reiki en intense gesprekken met juiste vraagstelling. Toña je bent een bijzondere topper!’
Linda en Lennart
Linda en Lennart
Lees verder
‘Waar we dachten dat we samen heel wat op te lossen hadden, wist Toña ons in een klap weer helemaal in harmonie te laten zijn. We hoefden alleen maar herinnerd te worden, aan wie we zelf zijn, en aan wie we samen zijn. Door middel van een mooie ceremonie, oogcontact, healing, aanrakingen, en zonder er teveel woorden aan te geven waren we gelijk weer diep verbonden. We zijn ontzettend dankbaar voor deze mooie en fijne manier waarop Toña ons deze diepe verbinding samen heeft laten herinneren’.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
'Voor ons waren de sessies bij Toña als tovenarij. Binnen 10 minuten waren mijn partner en ik bij de kern van onze liefde, iets wat we al zo lang kwijt waren. We vonden elkaar terug, gewoon door elkaar weer echt te kunnen zien en vanuit volledige kwetsbaarheid opnieuw voor elkaar te kiezen. Het heeft alles in beweging gebracht, hoe we met elkaar zijn en hoe we omgaan met onze kinderen. Ook al is het soms weer even moeilijk, we hebben nu altijd iets om op terug te vallen, en wat zijn we Toña daar dankbaar voor.’
Previous
Next

Het Retreat programma

Previous
Next

Zaterdag
14:00: Ontvangst in Mandali
15:30: Opening ceremonie in de Temple
17:00: Vrije tijd
18:00: Diner
18:30 – 20:00: Vrije tijd en privé relatietherapie sessies van 25 minuten met Toña
20:00 – 21:30: Talk en Q&A met Toña

Zondag, maandag, dinsdag
06.00 – 07.00: Start van de dag met yoga en meditatie
07.30 – 08.30: Ontbijt
08:30 – 12:30: Energetische Massage cursus
12:30 – 13:30: Lunch
13:30 – 16:00: Vrije tijd en privé relatietherapie sessies van 25 minuten met Toña
16:30 – 19:00: Energetische Massage cursus
19:00 – 20:00: Diner
20:15 – 21:30: Avond programma met talks, Q&A en oefeningen

Woensdag
06.00 – 07.00: Start van de dag met yoga en meditatie
07.30 – 08.30: Ontbijt
08.30 – 12.30: Vrije tijd
12.30 – 13.30: Lunch
13.30 – 16.00: Energetische Massage cursus
16.00 – 18.00: Vrije tijd
18.00 – 19.00: Diner
20.00: Avondprogramma

Donderdag
06.00 – 07.00: Start van de dag met yoga en meditatie
07.30 – 08.30: Ontbijt
10.00: Check out
10.30 – 12.30: Afsluitende ceremonie
13.00: Lunch en vertrek

Maaltijden

Mandali Healing Space

Heerlijke vegetarische maaltijden

Kleurrijk, smaakvol en biologisch: tijdens het retreat voed je lichaam en geest met de heerlijke vegetarische gerechten die door het keukenteam van Mandali worden bereid. De chef-kok combineert de traditionele Italiaanse keuken met moderne kooktechnieken en hiervoor gebruikt hij lokale seizoensproducten, die deels uit de eigen tuin van Mandali komen. 

Eet je veganistisch, glutenvrij of zuivelvrij? Geef dit dan door bij je boeking in het notitieveld, zodat het keukenteam van Mandali daar rekening mee kan houden.

Kamers

Prijzen

Garden view

 • € 3,300 per koppel
 • Luxe 2 persoonskamer met privé badkamer en uitzicht over de prachtige tuin van Mandali

Lake view

 • € 3,400 per koppel
 • Luxe 2 persoonskamer met privé badkamer en uitzicht over het schitterende Lago d’Orta

Premium room

 • € 3,500 per koppel
 • Ruime luxe 2 persoonskamer met privé badkamer en uitzicht over het schitterende Lago d’Orta

Inclusief

 • 5 nachten: jij en je partner samen in een 2 persoonskamer met privé badkamer in het prachtige Mandali
 • Alle vegetarische maaltijden
 • Fruit, thee en gefilterd water
 • Gratis gebruik van de Body Care Center faciliteiten: sauna, stoom cabine, jacuzzi, verwarmd binnen zwembad
 • Alle workshops en sessies zoals beschreven in het programma

Exclusief

 • Vluchten van/naar Malpensa International Airport
 • Transfers van/naar Mandali Retreat Centre
 • Extra massages in het Mandali Body Care Center
 • Eventuele Corona test(s). Indien een test op het moment van het retreat noodzakelijk is, dan kunnen we deze test bij Mandali faciliteren (op eigen kosten). We bekijken op dit moment de mogelijkheden om een speekseltest mogelijk te maken voor het geval je dit verkiest boven een antigeen-neustest.

Mandali ligt op ongeveer een uur rijden van Milaan Malpensa Airport. Er zijn verschillende manieren om van de luchthaven naar Mandali te reizen en meer informatie vind je hierover op de website van Mandali.

Ongeveer een maand voor aanvang van het retreat zullen we contact met alle deelnemers opnemen i.v.m. de mogelijkheden om samen met anderen een taxibusje te delen. Zo kunnen we voor iedereen die daar gebruik van wilt maken de kosten van de transfer, van en naar de luchthaven, zo voordelig mogelijk houden.

Note: We raden je aan om je eigen verzekering te controleren voor het geval je het retreat moet annuleren vanwege Covid-gerelateerde situaties.

Mocht Italië op het moment van het retreat in lockdown zijn, bieden we een alternatieve datum aan. We raden je daarom aan om nog even te wachten met het boeken van je vliegticket.

Details retreat

Locatie: Mandali, Italië
Duur : 6 dagen
Data: 30 juli t/m 4 augustus 2022

Programma: Bekijk het retreat programma

Prijzen:
Garden view € 1.650 per persoon
Lake view € 1.700 per persoon
Premium room € 1.750 per persoon

Loading...

Koppels Retreat Mandali

3.300,003.500,00

In 6 dagen, zonder enige afleiding, richt je je op elkaar zodat jij en je partner je verbinding verdiepen en je relatie laten bloeien. Prijs is per stel, vul ook de naam van je partner in.

Koppels Retreat Mandali – 30 juli t/m 4 augustus 2022 - Garden View
3.300,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail zodra er weer een plek vrij is.

Koppels Retreat Mandali – 30 juli t/m 4 augustus 2022 – Lake View
3.400,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail zodra er weer een plek vrij is.

Koppels Retreat Mandali – 30 juli t/m 4 augustus 2022 – Premium Room
3.500,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail zodra er weer een plek vrij is.

Scroll naar top