Koppels Retreat Mandali

Data: zie agenda 6-dagen  Locatie: Mandali (Italië)

Verdiep de verbinding met je partner en laat je relatie bloeien tijdens ons koppels retreat

Dit Koppels Retreat van Toña Wong Chung is een levensveranderende ervaring voor jou en je partner. Het is  speciaal ontworpen voor koppels die hun relatie naar een nieuwe frequentie willen brengen. In 6 dagen, zonder enige afleiding, richt je je op elkaar zodat jij en je partner je verbinding verdiepen en je relatie laten bloeien.

Inhoud

Tijd en aandacht die je relatie verdient

Of je je nu gelukkig voelt in de liefde, op zoek bent naar nieuwe inspiratie om je relatie te verdiepen of als je je samen in uitdagende tijden bevindt: voor ieder van jullie zal dit retreat je goed doen. Voor veel mensen is de relatie met je geliefde de meest belangrijke relatie die er is en dit retreat helpt je om de tijd en aandacht te geven die je relatie verdient.

In contact met het hart

Tijdens interactieve gesprekken over relaties en Q&A’s met Toña Wong Chung ontdekken jij en je partner hoe je een positieve verschuiving in je relatie kunt brengen. Toña en haar team zullen je begeleiden hoe je de verbale en non-verbale communicatie kunt verbeteren, hoe je je emoties kunt delen, hoe je contact kunt maken met het hart en hoe je een diepe verbintenis kunt vinden, zodat je relatie (weer) kan stromen.

Energetische Massage 

Om de energie tussen jullie tweeën positief en structureel veranderen bevat het retreat bovendien een volledige cursus Energetische Massage, inclusief een officieel Nederlands certificaat dat kan worden gebruikt om te registreren bij professionele Nederlandse organisaties in de gezondheidszorg. Deze cursus Energetische Massage leert de emotionele en psychologische anatomie van het lichaam en hoe dit te behandelen met massage vanuit het perspectief van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze cursus helpt jou en je partner om het rustiger aan te doen en je op elkaar te concentreren. Een Energetische Massage, of je nu geeft of ontvangt, laat je ziel zich opnieuw verbinden en zal de energie tussen jullie tweeën positief en structureel veranderen. En als je de energie verandert, verander je alles.

Privé relatiesessie met Toña

Naast de groepsactiviteiten omvat het retreat ook een privé relatiesessie  met Toña voor elk koppel. In deze sessie kun je je echt focussen op je eigen situatie en ook de vragen stellen die je misschien niet in de groep wilt brengen.

Toña is zeer ervaren in het creëren van een veilige en helende omgeving. Eerdere koppels die een retreat volgden bij Toña Wong Chung hebben hun retreats beschreven als levensveranderend.

Dit retreat is gebaseerd op Toña’s boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)‘ dat ondertussen in het Engels is vertaald.

Het Retreat programma

Zaterdag
15:00: Ontvangst in Mandali
15:30: Opening ceremonie in de Temple / introductie: aardende Yin sessie en het zetten van een intentie
17:00: Vrije tijd
18:00: Diner
18:30 – 20:00: Vrije tijd en privé relatietherapie sessies van 25 minuten met Toña
20:00 – 21:30: Talk en Q&A met Toña

Zondag, maandag, dinsdag en woensdag
Zonsopkomst: Start van de dag met yoga en/of meditatie
Ontbijt
08:30 – 11:00: Energetische Massage cursus
11:15 – 12:15: Energetische Massage cursus
12:30 – 13:30: Lunch
13:30 – 16:00: Vrije tijd en privé relatietherapie sessies van 25 minuten met Toña
16:00 – 18:00: Energetische Massage cursus
18:30 – 19:30: Diner
20:00 – 21:30: Avond programma met talks, Q&A en salsa

Donderdag
Zonsopkomst:  Start van de dag met yoga en/of meditatie
Ontbijt
08:30 – 11:00: Q&A en sluiting ceremonie
11:00: Inpakken en afscheid nemen

blank

Prijzen

Garden view € 3,300 per koppel
Lake view € 3,400 per koppel
Premium room € 3,500 per koppel

Inclusief

  • 5 nachten: jij en je partner samen in een 2 persoonskamer met privé badkamer in het prachtige Mandali
  • Alle vegetarische maaltijden
  • Fruit, thee en gefilterd water
  • Gratis gebruik van de Body Care Center faciliteiten: sauna, stoom cabine, jacuzzi, verwarmd binnen zwembad
  • Alle workshops en sessies zoals beschreven in het programma

Exclusief

  • Vluchten van/naar Malpensa International Airport
  • Transfers van/naar Mandali Retreat Centre
  • Extra massages in het Mandali Body Care Center
  • Eventuele Corona test(s). Indien een test op het moment van het retreat noodzakelijk is, dan kunnen we deze test bij Mandali faciliteren (op eigen kosten). We bekijken op dit moment de mogelijkheden om een speekseltest mogelijk te maken voor het geval je dit verkiest boven een antigeen-neustest.

Note: We raden je aan om je eigen verzekering te controleren voor het geval je het retreat moet annuleren vanwege Covid-gerelateerde situaties.

Mocht Italië op het moment van het retreat in lockdown zijn, bieden we een alternatieve datum aan. We raden je daarom aan om nog even te wachten met het boeken van je vliegticket.

Details retreat

Locatie: Mandali, Italië
Duur : 6 dagen
Data: 30 juli t/m 4 augustus 2022

Programma: Bekijk het retreat programma

Prijzen:
Garden view € 1.650 per persoon
Lake view € 1.700 per persoon
Premium room € 1.750 per persoon

Accommodatie

blank
blank
blank
Loading...

Koppels Retreat Mandali – prijs per stel

3.300,00

In 6 dagen, zonder enige afleiding, richt je je op elkaar zodat jij en je partner je verbinding verdiepen en je relatie laten bloeien. Prijs is per stel, vul ook de naam van je partner in.

blank
Koppels Retreat Mandali - prijs per stel - 30 juli t/m 4 augustus 2022
3.300,00

Beschikbaarheid: 7 op voorraad

Wissen

Loading...

Beschrijving

Ben je geïnteresseerd om via voeding gezond en in balans te zijn, maar zie je door de huidige food-trends door de bomen het bos niet meer? Wist je dat sommige voedingsadviezen heel goed voor een ander kunnen werken, maar niet voor jou? En zou je willen leren welke individuele voeding het beste bij jou past, zodat je gezond en in balans bent

De holistische voedingscursus Eenvoudig Gezond (tevens deel 1 van de opleiding tot Holistisch Voedingscoach) is gebaseerd op de visie van eenheid binnen onszelf en met onze omgeving, en daarnaast op het gegeven dat we allemaal verschillend en uniek zijn. Is een sinaasappel voor je vriendin misschien de perfecte bron van Vitamine C, dan kan het maar net zo zijn dat een sinaasappel jouw constitutie uit balans brengt, waardoor je juist gezondheidsproblemen krijgt. Interessant, vooral in deze tijd waarin we de vele food adviezen vaak klakkeloos opvolgen.

Extra informatie

KRM

30 juli t/m 4 augustus 2022, Sunday July 25th – Friday July 30th 2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koppels Retreat Mandali – prijs per stel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top