Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Koppels Retreat Mandali

Data: zie agenda 6-dagen  Locatie: Mandali (Italië)

Verdiep de verbinding met je partner

Dit Koppels Retreat van Toña Wong Chung is een levensveranderende ervaring voor jou en je partner. Het is speciaal ontworpen voor koppels die hun relatie naar een nieuwe frequentie willen brengen. In 6 dagen, zonder enige afleiding, richt je je op elkaar zodat jij en je partner je verbinding verdiepen en je relatie laten bloeien. 

Sfeerimpressie

Vorige slide
Volgende slide

Inhoud

Tijd en aandacht die je relatie verdient

Of je je nu gelukkig voelt in de liefde, op zoek bent naar nieuwe inspiratie om je relatie te verdiepen of als je je samen in uitdagende tijden bevindt: voor ieder van jullie zal dit retreat je goed doen. Voor veel mensen is de relatie met je geliefde de meest belangrijke relatie die er is en dit retreat helpt je om de tijd en aandacht te geven die je relatie verdient.

In contact met het hart

Tijdens interactieve gesprekken over relaties en Q&A’s met Toña Wong Chung ontdekken jij en je partner hoe je een positieve verschuiving in je relatie kunt brengen. Toña en haar team zullen je begeleiden hoe je de verbale en non-verbale communicatie kunt verbeteren, hoe je je emoties kunt delen, hoe je contact kunt maken met het hart en hoe je een diepe verbintenis kunt vinden, zodat je relatie (weer) kan stromen.

Energetische Massage 

Om de energie tussen jullie tweeën positief en structureel veranderen bevat het retreat bovendien een volledige cursus Energetische Massage, inclusief een officieel Nederlands certificaat dat kan worden gebruikt om te registreren bij professionele Nederlandse organisaties in de gezondheidszorg. Deze cursus Energetische Massage leert de emotionele en psychologische anatomie van het lichaam en hoe dit te behandelen met massage vanuit het perspectief van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze cursus helpt jou en je partner om het rustiger aan te doen en je op elkaar te concentreren. Een Energetische Massage, of je nu geeft of ontvangt, laat je ziel zich opnieuw verbinden en zal de energie tussen jullie tweeën positief en structureel veranderen. En als je de energie verandert, verander je alles.

Privé relatiesessie met Toña

Naast de groepsactiviteiten omvat het retreat ook een privé relatiesessie  met Toña voor elk koppel. In deze sessie kun je je echt focussen op je eigen situatie en ook de vragen stellen die je misschien niet in de groep wilt brengen.

Toña is zeer ervaren in het creëren van een veilige en helende omgeving. Eerdere koppels die een retreat volgden bij Toña Wong Chung hebben hun retreats beschreven als levensveranderend.

Dit retreat is gebaseerd op Toña’s boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)‘ dat ondertussen in het Engels is vertaald.

Reviews

Jamila
Jamila
Couples retreat Mandali
Lees verder
Na al 33 jaar samen een mooi leven te leiden, kunnen we zeggen dat in deze week maar ook nu in de weken erna onze relatie op een nog dieper level verbonden is. De energetische massage cursus gaf een boost in hoe te geven maar ook, hoe te ontvangen. In verbinding met elkaar maakt zo’n wezenlijk verschil in de beleving, het mogen geven en ontvangen in overgave. Een fantastische week op een fantastische plek met natuurlijk de fijne liefdevolle begeleiding van Toña en Marcelino & crew. En niet te vergeten de andere couples! De veiligheid gewaarborgd hier heeft impact op het durven en mogen zijn wie je bent, in alles. In overgave. En daarmee zijn we allen een, ieder op zijn/haar eigen stuk. Dankbaar dat we deze retreat hebben mogen beleven.
Jeen en Monika
Jeen en Monika
Couple Retreat @ Mandali
Lees verder
We hebben enorm genoten van elke dag Couples retreat @ Mandali. Healing space crew heeft gezorgd voor een onvergetelijke ervaring. Veel intimiteit ondanks grotere group. Veel persoonlijke aandacht. Energetische massage cursus was opbouwend, rustgevend, en aan veel onverwerkte traumas en emoties konden in een veilige omgeving worden gewerkt. We hebben genoten van Mandali als lokatie. Prachtige plek op de berg. Fantastisch uitzicht. Heerlijk gezond eten en relaxing spa. Het is zeker een aanrader als je de verbinding met je partner wilt verdiepen, maar ook ook goed voor persoonlijke en emotionele groei.
Jeroen en Jakomijn
Jeroen en Jakomijn
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het was in één woord fantastisch! Zoveel nieuwe inzichten, veel leuke en nuttige opdrachten. De crew van Healing Space was super lief en betrokken. Iedere ochtend werden we gewekt door het prachtige vioolspel van Estrella, de dochter van Toña en Marcelino. Met uitzicht op een mooi Italiaans dorpje werden we wakker tijdens de yoga en meditatie van Toña. We hebben samen een geweldige week gehad en heel veel geleerd! Wij hadden nog nooit een retreat gedaan, maar we kunnen het ieder koppel aanraden. Het gaat je zoveel brengen!
Lisa
Lisa
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Het maakt niet zo veel uit wat je volgt bij Healing Space, het is altijd bijzonder, treffend en verrijkend. Maar de koppelsretreat spant toch wel de kroon; een ‘once in a lifetime experience’ die je elk koppel gunt. De begeleiding van Toña, ondersteund door haar partner en crew, is zo inspirerend, ontwapenend en zorgt voor echte verdieping in jezelf en in je relatie. Wij gingen met zo veel liefde voor elkaar, onszelf en de wereld weer naar huis. Een herinnering en ervaring voor het leven.
Paul en Maaike
Paul en Maaike
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Deze retraite heeft ons samen nog dichter naar elkaar gebracht. Overtuigingen losgelaten en meer liefde toegevoegd aan ons zelf. De omgeving in en rondom Mandali is zo mooi dat je eeuwig in deze sferen wilt blijven De lieve Tõna, Marcellino en de gehele crew staan je de hele retraite bij. Tijdens de lessen energetisch massage en er buiten. De kennis, ervaring, liefde en ook de duidelijk gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ook ik (Maaike) na jaren van niet geknuffeld te willen worden, volop aan het knuffelen ben. Deze retraite is aan alle koppels aan te raden, die graag een verdieping willen in hun relatie. Warme groet, Paul en Maaike de Gans
Lieke
Lieke
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
Een prachtig zuiver en professioneel retreat. Vervuld met humor en wijsheid. Toegankelijk en met de open uitnodiging zelf zo ver of diep te gaan als je zelf kan dragen. Integere begeleiding en facilitates. Speelsheid en geborgenheid. Waarachtigheid in haar pure versie. Ik heb een heel veilige bedding ervaren om mezelf helemaal te ontspannen om vanuit daar te kijken en voelen wat kwam en daar liefdevol mee te zijn. Het zingen was als Cupido! Recht het hart in. Wat een lief en creatief team! Ik heb alle kunde omarmd. Mijn dank is groot.
Daisy & Peter
Daisy & Peter
Koppelsretreat Mandali
Lees verder
De reis begon vorig jaar met het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld’ van Toña. Een eyeopener over relaties en hoe je meer verdieping kunt creëren in je relatie. Van oefenen op papier naar het echte werk tijdens de Couples retreat Mandali in Italië. Een bijzonder intense week op een prachtige locatie bovenop een berg met uitzicht over Lago d’Orta. De dag vroeg beginnen met yoga en meditatie door Toña in de Tempel. Genoten en plezier gehad tijdens de energetische massage cursus. Het avondprogramma met leuke, spannende en emotionele oefeningen, Q&A’s en salsa leren dansen met Marcelino. Door dit allemaal (en nog veel meer) met liefdevolle begeleiding van Toña, Marcelino & crew zijn we meer naar elkaar gegroeid op een diepere laag die voor nog meer verbinding zorgt. Een verrijking voor onze relatie waarbij ons fundament steeds dieper geworteld raakt en we nieuwe tools hebben om gestaag door te groeien.
Vorige
Volgende

Het Retreat programma

Vorige slide
Volgende slide

Zaterdag
14:00: Ontvangst in Mandali
15:30: Opening ceremonie in de Temple
17:00: Vrije tijd
18:00: Diner
18:30 – 20:00: Vrije tijd en privé relatietherapie sessies van 25 minuten met Toña
20:00 – 21:30: Talk en Q&A met Toña

Zondag, maandag, dinsdag
06.00 – 07.00: Start van de dag met yoga en meditatie
07.30 – 08.30: Ontbijt
08:30 – 12:30: Energetische Massage cursus
12:30 – 13:30: Lunch
13:30 – 16:00: Vrije tijd en privé relatietherapie sessies van 25 minuten met Toña
16:30 – 19:00: Energetische Massage cursus
19:00 – 20:00: Diner
20:15 – 21:30: Avond programma met talks, Q&A en oefeningen

Woensdag
06.00 – 07.00: Start van de dag met yoga en meditatie
07.30 – 08.30: Ontbijt
08.30 – 12.30: Vrije tijd
12.30 – 13.30: Lunch
13.30 – 16.00: Energetische Massage cursus
16.00 – 18.00: Vrije tijd
18.00 – 19.00: Diner
20.00: Avondprogramma

Donderdag
06.00 – 07.00: Start van de dag met yoga en meditatie
07.30 – 08.30: Ontbijt
10.00: Check out
10.30 – 12.30: Afsluitende ceremonie
13.00: Lunch en vertrek

Maaltijden

Mandali Healing Space

Heerlijke vegetarische maaltijden

Kleurrijk, smaakvol en biologisch: tijdens het retreat voed je lichaam en geest met de heerlijke vegetarische gerechten die door het keukenteam van Mandali worden bereid. De chef-kok combineert de traditionele Italiaanse keuken met moderne kooktechnieken en hiervoor gebruikt hij lokale seizoensproducten, die deels uit de eigen tuin van Mandali komen. 

Eet je veganistisch, glutenvrij of zuivelvrij? Geef dit dan door bij je boeking in het notitieveld, zodat het keukenteam van Mandali daar rekening mee kan houden.

Kamers

Prijzen

Garden view

 • € 3.700 per koppel
 • Luxe 2 persoonskamer met privé badkamer en uitzicht over de prachtige tuin van Mandali
 • Beschikbaarheid: 4 kamers

Lake view

 • € 3.800 per koppel
 • Luxe 2 persoonskamer met privé badkamer en uitzicht over het schitterende Lago d’Orta
 • Beschikbaarheid: 7 kamers

Premium room met lake view

 • € 3.900 per koppel
 • Ruime luxe 2 persoonskamer met privé badkamer en uitzicht over het schitterende Lago d’Orta
 • Beschikbaarheid: 4 kamers

Premium room met lake view en bad

 • € 4.000 per koppel
 • Ruime luxe 2 persoonskamer met privé badkamer en uitzicht over het schitterende Lago d’Orta
 • Beschikbaarheid: 3 kamers

Inclusief

 • 5 nachten: jij en je partner samen in een 2 persoonskamer met privé badkamer in het prachtige Mandali
 • Alle vegetarische maaltijden
 • Fruit, thee en gefilterd water
 • Gratis gebruik van de Body Care Center faciliteiten: sauna, stoom cabine, jacuzzi, verwarmd binnen zwembad
 • Alle workshops en sessies zoals beschreven in het programma

Exclusief

 • Vluchten van/naar Malpensa International Airport
 • Transfers van/naar Mandali Retreat Centre
 • Extra massages in het Mandali Body Care Center

Mandali ligt op ongeveer een uur rijden van Milaan Malpensa Airport. Er zijn verschillende manieren om van de luchthaven naar Mandali te reizen en meer informatie vind je hierover op de website van Mandali.

Details retreat

[tribe_events_list category=”koppels-retreat”  limit=”5″]

Staan er geen data gepland? Dit retreat wordt ingepland bij voldoende deelnemers. Via ons contactformulier kun je dit doorgeven. 

Loading...

Koppels Retreat Mandali

3.700,004.000,00

In 6 dagen, zonder enige afleiding, richt je je op elkaar zodat jij en je partner je verbinding verdiepen en je relatie laten bloeien. Prijs is per stel, vul ook de naam van je partner in.

3.700,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail zodra er weer een plek vrij is.

3.800,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail zodra er weer een plek vrij is.

3.900,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail zodra er weer een plek vrij is.

4.000,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail zodra er weer een plek vrij is.