Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Talk Toña Wong Chung

Data: op aanvraag Locatie: in overleg

Talk Toña Wong Chung

Toña Wong Chung is al meer dan 20 jaar werkzaam als Holistisch Energetisch (Relatie)Therapeut. In 2015 schreef ze het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)’, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels op een holistische, energetische manier. 

De afgelopen jaren stond ze, vaak samen met Marcelino Smith, voor verschillende uitverkochte zalen en ook online gaf ze diverse talks voor zowel Nederlandse als internationale organisaties. Tijdens haar interactieve talks deelt Toña haar opgedane kennis aan de hand van ervaringen, cases en oefeningen. Alle aanwezigen zullen zeer geïnspireerd en met een verfrissende blik op liefde en relaties naar huis gaan. 

Wat houdt de talk van Toña Wong Chung in?

In haar interactieve talks vertelt Toña over haar ervaringen die ze opgedaan heeft in de afgelopen 22 jaar als Holistisch Energetisch (Relatie)Therapeut. Omdat we op veel verschillende manieren evolueren, is het belangrijk om te blijven onderzoeken hoe we het beste kunnen ontwikkelen in onze houding ten opzichte van relaties. Hoe kun je op een gezonde manier omgaan met jezelf, je geliefde en de wereld om je heen? Hoe oefen je waarheidsgetrouwe communicatie? Hoe ontwikkel je een gezonde seksuele relatie? En hoe houd je dat zo? Wat te doen met seksuele gevoelens als ze niet voor je eigen geliefde zijn?

Toña is in staat om de energie zacht te maken en daarmee klaart ze de lucht tussen koppels die ongezonde patronen naar elkaar hebben ontwikkeld.  Dit is vooral belangrijk als woorden niet meer toereikend zijn. Toña helpt je verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld. Deze talk is voor iedereen interessant. Het gaat over liefde en relaties; elk soort type relatie, ook die met jezelf.

Over Toña Wong Chung

Toña Wong Chung is founder van Healing Space, en al meer dan 20 jaar werkzaam als Holistisch Energetisch (Relatie)Therapeut met Reiki, voeding, verschillende massage vormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching. Daarnaast organiseert ze (koppel) retreats. Toña is auteur van het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)’, waarin ze haar kennis deelt in het begeleiden van koppels op een energetische manier.

Extra informatie

In overleg.

Voor groepen of (event) organisaties.

Na deze talk zullen velen harten weer geopend zijn, en zullen alle aanwezigen met meer inzichten over liefde en relaties dan voorheen naar huis gaan. De talk is zeer inspirerend voor iedereen die daar open voor staat.
Aan de hand van verschillende praktijk cases legt Toña op een hele simpele en toegankelijke manier uit en deelt veel van haar opgedane ervaringen. Ze vertelt ook haar persoonlijke verhaal en kijk op haar eigen relatie. Ook worden er oefeningen uitgevoerd die individueel of als duo/groep wordt uitgevoerd. Aan het eind van de talk is er de mogelijkheid om vragen te stellen vanuit het publiek.

Kosten

€ 1.250

Aanvragen

Een talk van Toña Wong Chung kan op aanvraag worden geboekt.