Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Toña Wong Chung

Toña Wong Chung

Toña Wong Chung (bekend van o.a. KUKURU, Happinez en Holistik) groeide op in een regulier artsengezin, maar merkte al vroeg dat er ook een weg is zonder medicijnen. Ze studeerde aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum en doceerde een aantal jaren Therapeutische Ontwikkeling op de School voor Homeopathie en de Academie voor Natuurgeneeskunde.

Een gezond en gelukkig leven: voor jezelf of als professional

Inmiddels runt ze al meer dan twintig jaar Healing Space, Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling. Met Healing Space biedt ze een ruim aanbod aan retreats, trainingen en opleidingen waarmee zij en haar docenten deelnemers opleiden om als Holistisch Energetisch Therapeut aan de slag te gaan. Maar ook deelnemers die niet op professioneel niveau willen beginnen, maar in balans willen zijn en een gezond en gelukkig leven willen leiden, volgen de diverse activiteiten van Healing Space.

Reiki Master, Holistisch Energetisch (Relatie)Therapeut, auteur en public speaker

Als Reiki Master leidt ze sinds 2002 mensen op om Reiki te gebruiken voor hun eigen balans of om dit in te zetten als professional. In de verschillende Reiki modules, die door haar persoonlijk worden geleid, komt elk niveau van Reiki aan bod. Daarnaast werkt ze in haar eigen praktijk als Holistisch Energetisch Relatietherapeut waarbij ze stellen helpt met haar persoonlijke aanpak: een combinatie van Reiki, verschillende massagevormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching.

In 2015 schreef zij het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld’, gebaseerd op haar 20 jaar ervaring in het begeleiden van stellen op het gebied van de liefde. Sinds 2016 schrijft Toña over dit onderwerp als contributor voor online magazines Holistik.nl en Wendy Online en geeft ze geregeld talks over diverse holistische (liefdes)onderwerpen.

Trainingen voor bedrijfsleven

Naast haar praktijk en opleidingsinstituut heeft Toña een brede ervaring in het organiseren en begeleiden van groepen in het bedrijfsleven met ki- en vitaliteitstrainingen (ze heeft de 2e Dan Aikido) en (inter)nationale stilte-, healing- en yoga retraites waar ze haar ervaring als Holistisch Energetisch Therapeut en Yin Yoga Instructrice inzet.

Als je Toña wil boeken voor een Ki-workshop voor je bedrijf, een retreat op maat voor jouw team of een inspirational talk, neem dan contact met ons op.

Toña als docent

[tribe_events_list category=”reiki” limit=”6″] [tribe_events_list category=”retreats” limit=”6″] [tribe_events_list category=”massage-advanced” limit=”6″]