Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

team-gita-2022

Gita Perotti -Schuit

Ruim 20 jaar geleden kwam Gita Perotti – Schuit in aanraking met de Chinese geneeskunde. Ze was zo onder de indruk van de wijsheid, kracht en kunde hiervan dat ze besloot haar studie Geneeskunde te verruilen voor een zes jarige opleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde met in het curriculum Chinese geneeskunde, natuurgeneeskunde, westerse kruidengeneeskunde, voeding, reguliere geneeskunde, psychologie en coaching.

Sinds 2006 heeft ze een eigen praktijk waarin ze volwassen en kinderen begeleidt.

Gita’s passie voor met name de Chinese geneeskunde uit zich in het feit dat ze altijd is blijven studeren. Zo volgde ze een tweejarige postacademische opleiding Klassieke Acupunctuur, de specialisatie Kinderacupunctuur en volgt ze regelmatig in binnen- en buitenland bij -en nascholingen op het gebied van oosterse en westerse geneeskunde.

Sinds 2017 werkt ze met veel plezier bij Healing Space als docent Chinese Geneeskunde en als docent Kindergeneeskunde in de opleiding Medische- en Psychosociale Basiskennis. Ze ontwikkelde diverse opleidingen en bijscholingen voor Healing Space en met het opzetten van de opleiding medische – en psychosociale basiskennis is haar wens om de reguliere -en holistische geneeskunde meer met elkaar te verbinden, in vervulling gegaan.

Gita’s specialisatiegebied is de 5 Elementen, die voor haar het hart vormen van de Chinese geneeskunde. Haar kracht om de vaak ingewikkelde materie van de Chinese geneeskunde eenvoudig te verwoorden, zonder afbreuk te doen aan de diepgang, zorgt ervoor dat zowel de beginneling als gevorderde tijdens de lessen aan haar lippen hangen.

Gita’s enthousiasme en beeldende manier van vertellen nemen je mee op een prachtige en interessante reis.

Gita als docent

[tribe_events_list category=”chinese-geneeskunde” limit=”3″]