Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Holistisch natuurkundig Energetisch Therapeut en Reiki master Karan Haagman

Karan Haagmans

Karan is Reiki Master, opgeleid door Toña Wong Chung en Holistisch Energetisch Therapeut. Reiki is voor Karan de bron van alles wat hij doet; hij ziet Reiki als één van de oudste, meest beproefde methodes om jezelf en anderen te helen en terug te keren naar wie je werkelijk bent. Reiki is voor hem niet alleen een heling methode, maar ook een levenswijze die hij zelf met veel overgave bewandelt. Ook brengt hij dit met veel aandacht en liefde over op anderen, zowel volwassenen als kinderen.

Volgens Karan is het mooi als Reiki al op jonge leeftijd geleerd wordt, zodat kinderen leren omgaan met hun eigen energie én met de universele energie waar ze nog zo gevoelig voor zijn. Zo leren kinderen Reiki in te zetten om hun eigen energie te beheersen, hun fysieke en energetische lichaam gezond te houden en om anderen bewust en in liefde aan te raken. 

Naast het geven van Reiki cursussen begeleidt hij in zijn praktijk in Nederhorst den Berg mensen op holistische energetische wijze bij het genezen van pijn, burn-out klachten, (seksueel) trauma en diepe vraagstukken waar ze zelf niet uitkomen. Door het toepassen van verschillende genezings- en coaching technieken helpt hij mensen om diep tot de kern van hun probleem te komen, zodat ze deze op alle lagen kunnen worden verlicht en genezen.

Het spirituele pad van Karan begon in 2012. Onderweg heeft hij veel geleerd over zichzelf, over pijn, trauma en over helende methodes. Sinds 2018 houdt hij zich elke dag bezig met het ontwikkelen van zijn spirituele en helende kennis. Het is zijn missie om zichzelf te helen en vanuit daar anderen te helpen. Hij beschikt over veel mensenkennis en humor en dit neem hij allemaal mee in zijn praktijk en lessen.

Karan als docent