Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

team-marcelino

Marcelino Smith

Marcelino Smith is ooit begonnen als politie agent in Suriname en heeft later als docent-rijopleider en dans-instructeur gefungeerd in Nederland. In 2003 kwam hij in aanraking met natuurgeneeskunde en hij voelde zo’n connectie dat hij besloot zich daarin te bekwamen. Het resultaat was dat hij in 2006 samen met Toña Healing Space oprichtte. Thans is hij een traditioneel opgeleide Usui Reiki Master, een Internationaal Register Hypnotherapeut en een bekwaam masseur.

Aikido, Martial Art & Stilteretreats

Naast zijn ervaring als Natuurgeneeskundige heeft hij ook ervaring in krijgskunst en gevaarsbeheersing. Hij is in het bezit van de 3e dan Aikido, is NOC/NSF erkend leraar martial arts en hij is tevens gediplomeerd docent weerbaarheid en gevaarsbeheersing. De combinatie van krijgskunst en heelkunst in zijn persoonlijkheid zorgt voor een aangename rust in zijn manier van lesgeven en dit maakt hem veelzijdig inzetbaar voor allerlei trainingen. Marcelino heeft tevens veel ervaring in het begeleiden van groepen tijdens stilteretraites in binnen- en buitenland en zweethutceremoniën.

Hypnotherapie door Marcelino Smith

Een snelle en aangename route naar blijvende verandering
Hypnotherapie is het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het natuurlijke vermogen van de geest om gedragspatronen te veranderen en emotionele ballast los te laten. Als we er niet in slagen om onze goede voornemens om te zetten in daden, komt dat doordat we in ons onderbewustzijn belemmerende overtuigingen bij ons dragen. Deze overtuigingen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan in stressvolle situaties in ons leven.

In een staat van hypnose is het onderbewustzijn toegankelijk voor suggesties. De negatieve overtuigingen kunnen dan getransformeerd worden naar positieve, bekrachtigende overtuigingen door middel van de juiste suggesties.

Om te bepalen welke suggesties jij nodig hebt, krijg je voorafgaand aan de sessie een intake formulier. De therapie is bij uitstek geschikt om van verslavingen (bv roken, alcohol, suikers etc.) af te komen, (sport) prestaties te verbeteren, gewicht kwijt te raken, angsten en fobiën te genezen, voor zelfvertrouwen en weerbaarheid in stressvolle situaties (bv eindexamens), bij ondersteuning van ziektes en het in stand houden van de algehele gezondheid.

Over Hypnotherapeut Marcelino Smith
Hypnotherapie wordt verzorgd door de mede-founder van Healing Space: Marcelino Smith. Als Internationaal Register Hypnotherapeut is hij gespecialiseerd in verslavingen, gewichtsreductie en zelfvertrouwen. Maar je kan ook bij hem terecht voor fobieën, slapeloosheid, depressiviteit, brainfog etc.

Kosten behandeling
€150,- per sessie (ongeveer een uur).
De prijs is inclusief BTW en kan contant of per pin worden voldaan in de praktijk (bij afmelding van een afspraak binnen 24 uur worden de volledige kosten in rekening gebracht).

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Marcelino als docent

[tribe_events_list category=”reiki-1,reiki-2” limit=”6″]