Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Relatie Therapie 3-daagse

Ervaar een nieuwe frequentie in je relatie

Til je relatie naar een hoger niveau en ervaar een diepere verbinding met je geliefde

• Startdatum: 29 april
• Een compleet 3-daags programma, inclusief een privé relatie sessie
• Sfeervolle locatie in Bussum

Vanaf 2.125,-

Prijzen zijn per koppel en incl. btw

Ervaar een nieuwe frequentie in je relatie

Ben je op zoek naar verdieping in je relatie? Willen jij en je geliefde graag meer levendigheid brengen in jullie intimiteit? Of hebben jullie samen iets te verwerken? Tijdens deze 3-daagse relatie therapie, die als een mini retreat is voor jou en je geliefde, ervaar je een nieuwe frequentie in je relatie. Onder leiding van Toña Wong Chung en Marcelino Smith focus je op je geliefde, zodat jullie samen diep in verbinding zijn.

Wat kan je verwachten?

Vanwege de enorme vraag naar relatie therapie bij Toña en Marcelino hebben we een programma ontwikkeld waarin we met een groep van 6 koppels zowel de gelegenheid kunnen bieden om aan diepere relatiethema’s te werken, als de intimiteit kunnen borgen die hierbij hoort. 

Voor wie?

Of je je nu gelukkig voelt in de liefde, op zoek bent naar nieuwe inspiratie om je relatie te verdiepen of als je je samen in uitdagende tijden bevindt: voor ieder van jullie zal dit volledige programma goed doen.

Elkaar zien en helen op het diepste niveau

Tijdens de drie dagen nemen Toña en Marcelino jullie, en de vijf andere koppels, mee in een veld van kennis en ervaring vanuit een holistische visie van oude geneeswijzen. Zo krijgen jij en je geliefde niet alleen een mooie tijd, maar wordt jullie ervaring ook geborgd door de kennis en technieken die jullie aangereikt krijgen. Hierdoor voelen jullie wat het ware geschenk is van jullie relatie: elkaar zien en helen op het diepste niveau.

Privé sessie voor jou en je partner

Het werken in een groep aan je eigen relatie heeft een extra dimensie van herkenning en begrip, die ervoor zorgt dat de spanning die verbonden is met persoonlijke thema’s gemakkelijk afvloeit. Naast de diverse groepsactiviteiten met de vijf andere koppels, krijgt elk koppel de gelegenheid om in een privé sessie datgene aan te kaarten wat nog niet aan bod gekomen is binnen het groepswerk. Tijdens deze sessie kun je je volledig focussen op jullie eigen situatie en de vragen stellen die je misschien niet met de groep wilt delen.

In contact met het hart van je geliefde

Toña en Marcelino weten, als ervaren Reiki Masters, hoe ze een energetisch veld kunnen neerzetten waarin het voor koppels natuurlijk voelt om kwetsbaar te zijn. De samenstelling van het programma, zowel in de groepssessies als in de privé-sessie, nodigen het hart uit om zich te openen. Als je eenmaal op deze manier in contact bent geweest met je eigen hart en met het hart van je geliefde, begrijp je waarom liefde eeuwig is en altijd fris kan blijven.

Verander de energie met energetische massage

Een mooi onderdeel van het programma is een energetische massage, waarin jij en je partner elkaar leren masseren. Deze vorm van massage helpt jullie om te onthaasten en volledig op elkaar af te stemmen. Een energetische massage, of je nu geeft of ontvangt, verbindt jullie zielen en verkwikt jullie lichamen. De aandacht die je oefent met deze massage komt van pas in alle aspecten van je relatie. Je leert je lichaamstaal congruent te maken met je intentie en dit verhoogt de kwaliteit van de gesprekken die jullie voeren.

Dit zeggen anderen over onze relatie therapie

“Wij hebben een fantastische tijd gehad. Binnen no-time heeft Toña door wat er nodig is in de dynamiek tussen ons. Het is niet altijd leuk, omdat er pijnlijke dingen naar boven komen, maar het is even confronterend als liefdevol. Wij kwamen er o.a. achter dat we hele praktische dingen uit het oog waren verloren. Daar hebben we fijne handvatten voor gekregen en nu – twee maanden later – lijkt het nog steeds met de dag beter te gaan.  Marcelino & Toña zijn een inspirerend team en de workshops van Marcelino waren een leuke en waardevolle aanvulling. Het retreat heeft een enorme shift teweeg gebracht in onze relatie en al tijdens het weekend was die voelbaar. Fantastisch!”.
– Thijs en Naomi

‘Toña heeft ons weer verbonden zoals we aan het begin van onze relatie verbonden waren. Wij hebben genoten van meditatie, reiki en intense gesprekken met juiste vraagstelling. Het dieetadvies omarm ik, nu na drie jaar nog steeds; het heeft me geholpen fitter en scherper te zijn. Toña je bent een bijzondere topper!’
– Martijn en Marcelien

“Wow! Waar we dachten dat we samen heel wat op te lossen hadden, wist Toña ons in een klap weer helemaal in harmonie te laten zijn. We hoefden alleen maar herinnerd te worden, aan wie we zelf zijn, en aan wie we samen zijn. Door middel van een mooie ceremonie, oogcontact, healing, aanrakingen, en zonder er teveel woorden aan te geven waren we gelijk weer diep verbonden. We zijn ontzettend dankbaar voor deze mooie en fijne manier waarop Toña ons deze diepe verbinding samen heeft laten herinneren. Dank dank dank!!’
– Linda en Lennart

Jullie begeleiding

Healing Space Tona Wong Chung

Toña Wong Chung

Toña Wong Chung is founder van Healing Space. Al meer dan 20 jaar werkt ze in het Healing Space behandelcentrum als holistisch (relatie) healer met Reiki, voeding, verschillende massage vormen, emotioneel lichaamswerk en spirituele coaching.

In 2015 schreef ze het boek “Hoe word ik de beste minnaar van de wereld”, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels op een holistische, energetische manier. Toña is in staat om de energie zacht te maken en daarmee klaart ze de lucht tussen koppels die ongezonde patronen naar elkaar hebben ontwikkeld. Dit is vooral belangrijk als woorden niet meer toereikend zijn. Na haar sessies en retreats kunnen koppels een frisse start maken. Toña helpt je verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Healing Space Marcelino Smith

Marcelino Smith

Tijdens deze relatie therapie werkt Toña samen met haar echtgenoot Marcelino Smith, tevens founder van Healing Space, Reiki Master en Hypnotherapeut. 

Als ervaren Reiki Masters zetten Toña en Marcelino een energetisch veld neer waarin het natuurlijk aanvoelt om kwetsbaar te zijn. De oefeningen, zowel in de groepssessies als in de privé-sessie, nodigen het hart uit om zich te openen. Het gebeurt heel vaak dat geliefden die al lang samen zijn elkaar op een heel andere manier gaan waarnemen. Als je eenmaal op deze manier in contact bent geweest met je eigen hart en met het hart van je geliefde, begrijp je waarom liefde eeuwig is en altijd jong en fris kan blijven. 

Praktische informatie

De Relatie Therapie 3-daagse:

Data & tijden programma

Maandag 29 april 2024 van 9.00 tot 18.00u
Dinsdag 30 april 2024 van 9.00 tot 18.00u
Zaterdag 15 juni 2024 van 9.00 tot 16.00u

Centraal gelegen locatie

De relatie therapie vindt plaats in onze privé ruimtes in het sfeervolle Heart House in Bussum. 

Heerlijke lunch

Kleurrijk en smaakvol: iedere dag voed je lichaam en geest met de heerlijke vegetarische lunches die door het keukenteam worden bereid. Eet je veganistisch, glutenvrij of zuivelvrij? Geef dit dan door bij je boeking in het notitieveld, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Locatie: Heart House in Bussum

Extra informatie

Voor alle praktische informatie omtrent de cursus kun je na het boeken inloggen op jouw account. Hier vind je de meest actuele informatie over aanvangstijden, locatie en wat mee te nemen.

Relatie Therapie 3-daagse

Til je relatie naar een hoger niveau en ervaar een diepere verbinding met je geliefde

Bij Healing Space zijn alle cursussen en opleidingen geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.
Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Lees meer over de verschillende accreditaties per opleiding en over de voordelen van het aansluiten bij een beroepsvereniging.

Anderen bekeken ook

Koppels Retreat Griekenland

Een 6-daagse retreat ook voor koppels in Griekenland.

Healing Retreat met Toña

Een 7-daagse stiltereis naar een mooi lodge in Griekenland.

Stilte Retreat Mandali

Een 6-daagse retreat en stiltereis naar Mandali in Italië.

3-Daagse Relatie Therapie

Een 3-daagse relatietherapie in Nederland voor koppels.

★★★★★ 1.469 reviews
vanaf 2.125,-