Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Reiki Behandeling Dojo In

Data: 4 achtereenvolgende woensdagen in september  Locatie: Hoogland

Reiki Behandeling Dojo In

Heb je bepaalde klachten en wil je deze op een holistische manier aanpakken? En wil je 4 woensdagen achter elkaar door 2 Reiki Therapeuten tegelijk behandeld worden? Meld je dan aan als geïnteresseerde voor onze Reiki Behandelingen tijdens onze Dojo In dagen.

Wat houdt de Reiki Behandeling Dojo In in?

Bij de Reiki Behandelingen tijdens de Dojo In dagen behandelen we op 4 achtereenvolgende woensdagen (in de ochtend óf in de middag) mensen met uiteenlopende klachten variërend van long covid, fysieke klachten zoals frozen shoulders tot aan psychische problemen zoals angst en depressie.

Tijdens deze dagen krijg je een intensieve Reiki behandeling van onze opgeleide Reiki Therapeuten en onze Reiki Therapeut studenten. Dit doen ze 2 aan 2, onder supervisie van Toña en Marcelino

De Reikibehandelingen zijn een onderdeel van ons Dojo In onderzoek. We doen dit traject sinds een aantal jaren en met deze behandelingen verzamelen we data om het effect van onze Reikibehandelingen te meten. Als deelnemer aan dit behandeltraject vul je tijdens het traject voorafgaand aan elke sessie, en een week na de laatste sessie, een korte vragenlijst in om de resultaten te meten. Je geeft bij je klachten een pijnscore aan.  Deze worden anoniem verwerkt tot een wetenschappelijk artikel over het effect van Reiki.

Uit de resultaten van de afgelopen jaren is gebleken dat bij de meeste deelnemers de klachten aanzienlijk zijn verbeterd.

Lees het blog van Toña over dit onderzoek en over de resultaten tot nu toe.

Data en tijden

Kosten

€ 200,- voor 4 behandelingen van ongeveer een uur. Deze sessies zijn niet te declareren bij zorgverzekeraars.

Extra informatie

4 dinsdagen, in de ochtend of in de middag.

  • woensdag 6 september
  • woensdag 13 september
  • woensdag 20 september
  • woensdag 27 september

Ochtend: 9:30 – 11:00 uur
Middag: 12:00 – 13:30 uur

Voor iedereen die bepaalde klachten heeft en geen heil vindt in het reguliere traject. Belangrijk is dat je op dit moment geen andere behandelingen ondergaat.

In de Reiki behandeling Dojo In ontvang je 4 Reiki behandelingen van elk ongeveer een uur, in 4 achtereenvolgende weken. Voorafgaand aan elke behandeling vul je een formulier in; dit duurt ongeveer 5 minuten, en daarop geef je met cijfers aan hoe het verloop van je klachten en je algehele welbevinden is. 

Tijdens deze dagen geven onze opgeleide Reiki Therapeuten en onze Reiki Therapeut studenten 2 aan 2 een Reiki behandeling. Dit gebeurt onder supervisie van Toña en Marcelino.

De behandeling wordt gedaan door 2 opgeleide en/of nog studerende Reiki Therapeuten, onder supervisie van Toña en Marcelino. Bij de opleiding tot Reiki Therapeut vind je alle informatie over hun intensieve traject.

Een Reiki behandeling heeft een sterk reinigend effect. De dagen dat je een behandeling ondergaat, lenen zich uitstekend om ballast los te laten. Er wordt daarom geen koffie geschonken in onze praktijk. Als je gewend bent veel koffie te drinken wil ik je vragen om daar al vast mee te minderen en liefst mee te stoppen in de tijd dat je meedoet met het onderzoek, zodat de reiki energie maximaal haar werk kan doen in jouw lichaam voor de klacht waarvoor je komt. Dit geldt ook voor alcohol, nicotine en producten met snelle suikers.

Healing Space
Oudeweg 10
3828 PG Hoogland

 

Interesse?

Locatie

Healing Space
Oudeweg 10
3828 PG Hoogland

Parkeren

Parkeren kan op ons terrein, in de parkeervakken op de oprit voor het hek. Om andere auto’s er langs te laten, willen we je dringend verzoeken je auto IN een parkeervak met Healing Space bordje te zetten (dus niet deels op het pad of recht voor het hek) 

Let op: de behandelingen vinden plaats in de ochtend óf in de middag.

Data:

  • dinsdag 24 september 2024
  • dinsdag 1 oktober 2024
  • dinsdag 8 oktober 2024
  • dinsdag 15 oktober 2024

Tijden:

  • Ochtend: 9:30 – 11:00 uur
  • Middag: 12:00 – 13:30 uur

Aanmeldformulier