Reiki Behandeling Dojo In

Data: 4 achtereenvolgende maandagen in sept en nov Locatie: Hoogland

Reiki Behandeling Dojo In

Heb je bepaalde klachten en wil je het op een holistische manier genezen? Ben je toe aan een stuk persoonlijke aandacht voor jezelf? En wil je 4 maandagen achter elkaar door 2 Reiki Practitioners tegelijk behandeld worden? Schrijf je dan in voor onze Reiki Behandelingen tijdens onze Dojo In dagen.

Wat houdt de Reiki Behandeling Dojo In in?

Bij de Reiki Behandelingen tijdens de Dojo In dagen behandelen we op 4 achtereenvolgende maandagen mensen met uiteenlopende klachten variërend van fysieke klachten zoals frozen shoulders tot aan psychische problemen zoals angst en depressie.

Tijdens deze dagen krijg je een intensieve Reiki behandeling van onze opgeleide Reiki Practitioners en onze Reiki Practitioner studenten. Dit doen ze 2 aan 2, onder supervisie van Toña en Marcelino. We behalen zeer goede resultaten met deze intensieve aanpak tegen een geringe vergoeding. ⠀

De reikibehandelingen zijn een onderdeel van ons Dojo In onderzoek. We doen dit traject nu voor de 5e keer en met deze behandelingen verzamelen we data voor een significante onderbouwing van wat wij al lang weten: Reiki werkt! Klachten zoals bijvoorbeeld jarenlange hoofdpijn, pijn in de gewrichten en vermoeidheid verdwijnen door Reiki als sneeuw voor de zon. Als deelnemer aan dit behandeltraject vul je tijdens het behandeltraject een korte vragenlijst in voorafgaand aan elke sessie en ook een week na de laatste sessie om de resultaten te meten. Deze worden anoniem verwerkt tot een wetenschappelijk artikel over het effect van Reiki.

Lees het blog van Toña over dit onderzoek en over de resultaten tot nu toe.

Over de behandelaars

 

De behandeling wordt gedaan door 2 opgeleide en/of nog studerende Reiki Practitioners, onder supervisie van Toña en Marcelino. Bij de opleiding tot Reiki Practitioner vind je alle informatie over hun intensieve traject.

Extra informatie

4 Maandagen achter elkaar, ochtend of middag.

Voor iedereen die bepaalde klachten heeft en geen heil vindt in het reguliere traject.

In de Reiki behandeling Dojo In ontvang je 4 Reiki behandelingen van elk ongeveer een uur, in 4 achtereenvolgende weken. Voorafgaand aan elke behandeling vul je een formulier in; dit duurt ongeveer 5 minuten, en daarop geef je met cijfers aan hoe het verloop van je klachten en je algehele welbevinden is. Uit de resultaten van de afgelopen jaren is gebleken dat bij elk behandelingstraject de cijfers beter zijn geworden.

Tijdens deze dagen geven onze opgeleide Reiki Practitioners en onze Reiki Practitioner studenten 2 aan 2 een Reiki behandeling. Dit gebeurt onder supervisie van Toña en Marcelino.

Een Reiki behandeling heeft een sterk reinigend effect. De dagen dat je een behandeling ondergaat, lenen zich uitstekend om ballast los te laten. Er wordt daarom geen koffie geschonken in onze praktijk. Als je gewend bent veel koffie te drinken wil ik je vragen om daar al vast mee te minderen en liefst mee te stoppen in de tijd dat je meedoet met het onderzoek, zodat de reiki energie maximaal haar werk kan doen in jouw lichaam voor de klacht waarvoor je komt. Dit geldt ook voor alcohol, nicotine en producten met snelle suikers.

€ 200,- voor 4 behandelingen van ongeveer een uur. 

Vaak wordt er een deel hiervan vergoed vanuit je aanvullende pakket van je zorgverzekeraar. Vraag ter plekke na elke sessie naar de mogelijkheden voor een factuur, zodat je deze kan declareren bij je zorgverzekeraar (afhankelijk van je pakket).

Interesse?

Locatie

Hoogland (bij Amersfoort)
Oudeweg 10
3828 PG Hoogland

Parkeren Hoogland

Parkeren kan op ons terrein, in de parkeervakken op de oprit voor het hek. Om andere auto’s er langs te laten, willen we je dringend verzoeken je auto in een parkeervak met een bordje te zetten. 

Graag zo ver mogelijk naar voren rijden zodat het pad vrij blijft voor doorgaande auto’s (dus niet deels op het pad of recht voor het hek).

Loading...

Reiki Behandeling Dojo In

200,00

Heb je bepaalde klachten waar je al een tijd mee rondloopt en die jouw kwaliteit van leven beïnvloeden? Wil je deze op een holistische manier behandelen en daarmee ook de oorzaak aanpakken? Dan kan je 4 maandagen achter elkaar door 2 Reiki Practitioners tegelijk behandeld te worden.  Boek dan nu de Reiki Behandeling Dojo-In.

Reiki Behandeling Dojo In - 4x maandagochtend 9:30 – 11:00: 6 sept, 13 sept, 20 sept, 27 sept
200,00

Uitverkocht

Ontvang een mail wanneer er een plek vrijkomt.

Reiki Behandeling Dojo In - 4x maandagmiddag 12:00 - 13:30: 6 sept, 13 sept, 20 sept, 27 sept
200,00

Uitverkocht

Ontvang een mail wanneer er een plek vrijkomt.

Reiki Behandeling Dojo In - 4x maandagochtend 9:30 – 11:00: 1 nov, 8 nov, 15 nov, 22 nov
200,00

Uitverkocht

Ontvang een mail wanneer er een plek vrijkomt.

Reiki Behandeling Dojo In - 4x maandagmiddag 12:00 – 13:30: 1 nov, 8 nov, 15 nov, 22 nov
200,00

Uitverkocht

Ontvang een mail wanneer er een plek vrijkomt.

Wissen

Voorwaarden om mee te doen aan het onderzoek:

Indien dit het geval is kom je helaas niet in aanmerking om mee te doen.

Loading...

Beschrijving

Ben je geïnteresseerd om via voeding gezond en in balans te zijn, maar zie je door de huidige food-trends door de bomen het bos niet meer? Wist je dat sommige voedingsadviezen heel goed voor een ander kunnen werken, maar niet voor jou? En zou je willen leren welke individuele voeding het beste bij jou past, zodat je gezond en in balans bent

De holistische voedingscursus Eenvoudig Gezond (tevens deel 1 van de opleiding tot Holistisch Voedingscoach) is gebaseerd op de visie van eenheid binnen onszelf en met onze omgeving, en daarnaast op het gegeven dat we allemaal verschillend en uniek zijn. Is een sinaasappel voor je vriendin misschien de perfecte bron van Vitamine C, dan kan het maar net zo zijn dat een sinaasappel jouw constitutie uit balans brengt, waardoor je juist gezondheidsproblemen krijgt. Interessant, vooral in deze tijd waarin we de vele food adviezen vaak klakkeloos opvolgen.

Extra informatie

RDI

4x maandagmiddag 12:00 – 13:30: 6 sept, 13 sept, 20 sept, 27 sept, 4x maandagmiddag 12:00 – 13:30: 1 nov, 8 nov, 15 nov, 22 nov, 4x maandagochtend 9:30 – 11:00: 1 nov, 8 nov, 15 nov, 22 nov, 4x maandagochtend 9:30 – 11:00: 6 sept, 13 sept, 20 sept, 27 sept

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reiki Behandeling Dojo In” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top