Reiki Behandeling Dojo In

Data: 4 achtereenvolgende donderdagen in mrt en sep Locatie: Hoogland

Reiki Behandeling Dojo In

Heb je bepaalde klachten en wil je het op een holistische manier genezen? Ben je toe aan een stuk persoonlijke aandacht voor jezelf? En wil je 4 donderdagen achter elkaar door 2 Reiki Practitioners tegelijk behandeld worden? Meld je dan aan als geïnteresseerde voor onze Reiki Behandelingen tijdens onze Dojo In dagen.

Wat houdt de Reiki Behandeling Dojo In in?

Bij de Reiki Behandelingen tijdens de Dojo In dagen behandelen we op 4 achtereenvolgende donderdagen (in de ochtend óf in de middag)  mensen met uiteenlopende klachten variërend van fysieke klachten zoals frozen shoulders tot aan psychische problemen zoals angst en depressie.

Tijdens deze dagen krijg je een intensieve Reiki behandeling van onze opgeleide Reiki Practitioners en onze Reiki Practitioner studenten. Dit doen ze 2 aan 2, onder supervisie van Toña en Marcelino

De reikibehandelingen zijn een onderdeel van ons Dojo In onderzoek. We doen dit traject nu voor de 5e keer en met deze behandelingen verzamelen we data voor een significante onderbouwing van wat wij al lang weten: Reiki werkt! Klachten zoals bijvoorbeeld jarenlange hoofdpijn, pijn in de gewrichten en vermoeidheid verdwijnen door Reiki als sneeuw voor de zon. Als deelnemer aan dit behandeltraject vul je tijdens het behandeltraject een korte vragenlijst in voorafgaand aan elke sessie en ook een week na de laatste sessie om de resultaten te meten. Deze worden anoniem verwerkt tot een wetenschappelijk artikel over het effect van Reiki.

Lees het blog van Toña over dit onderzoek en over de resultaten tot nu toe.

Data en tijden

Let op: de behandelingen vinden plaats in de ochtend óf in de middag.

Ochtend: 9:30 – 11:00 uur
Middag: 12:00 – 13:30 uur

Dojo-in (ronde 1) VOL

Dojo-in (ronde 2)

  • donderdag 8 september 2022
  • donderdag 15 september 2022
  • donderdag 22 september 2022
  • donderdag 29 september 2022

Kosten

€ 200,- voor 4 behandelingen van ongeveer een uur. Deze sessies zijn niet te declareren bij zorgverzekeraars.

Extra informatie

4 Donderdagen in september in de ochtend of in de middag.

Ochtend: 9:30 – 11:00 uur
Middag: 12:00 – 13:30 uur

 

Voor iedereen die bepaalde klachten heeft en geen heil vindt in het reguliere traject. Belangrijk is dat je op dit moment geen andere behandelingen ondergaat.

In de Reiki behandeling Dojo In ontvang je 4 Reiki behandelingen van elk ongeveer een uur, in 4 achtereenvolgende weken. Voorafgaand aan elke behandeling vul je een formulier in; dit duurt ongeveer 5 minuten, en daarop geef je met cijfers aan hoe het verloop van je klachten en je algehele welbevinden is. Uit de resultaten van de afgelopen jaren is gebleken dat bij elk behandelingstraject de cijfers beter zijn geworden.

Tijdens deze dagen geven onze opgeleide Reiki Practitioners en onze Reiki Practitioner studenten 2 aan 2 een Reiki behandeling. Dit gebeurt onder supervisie van Toña en Marcelino.

De behandeling wordt gedaan door 2 opgeleide en/of nog studerende Reiki Practitioners, onder supervisie van Toña en Marcelino. Bij de opleiding tot Reiki Practitioner vind je alle informatie over hun intensieve traject.

Een Reiki behandeling heeft een sterk reinigend effect. De dagen dat je een behandeling ondergaat, lenen zich uitstekend om ballast los te laten. Er wordt daarom geen koffie geschonken in onze praktijk. Als je gewend bent veel koffie te drinken wil ik je vragen om daar al vast mee te minderen en liefst mee te stoppen in de tijd dat je meedoet met het onderzoek, zodat de reiki energie maximaal haar werk kan doen in jouw lichaam voor de klacht waarvoor je komt. Dit geldt ook voor alcohol, nicotine en producten met snelle suikers.

Hoogland (bij Amersfoort)
Oudeweg 10
3828 PG Hoogland

Interesse?

Locatie

Hoogland (bij Amersfoort)
Oudeweg 10
3828 PG Hoogland

Parkeren Hoogland

Parkeren kan op ons terrein, in de parkeervakken op de oprit voor het hek. Om andere auto’s er langs te laten, willen we je dringend verzoeken je auto in een parkeervak met een bordje te zetten. 

Graag zo ver mogelijk naar voren rijden zodat het pad vrij blijft voor doorgaande auto’s (dus niet deels op het pad of recht voor het hek).

Interesse? Vul dan het contactformulier in:

Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld. Je ontvangt per email reactie of je in aanmerking komt voor deelname.

Scroll naar top