Natuurlijk Mooi Retreat

Data: zie agenda 6-daagse retreat Stiltereis Locatie: Mandali Italië

Natuurlijk Mooi Retreat

Wil je ervaren hoe het is om het zo stil laten worden in je hoofd dat je je hart rechtstreeks kunt horen? Wil je naar een retreat waar alle healings en Dr. Hauschka behandelingen ingegrepen zijn? En wil je je omringen door de zinderende omgeving van het prachtige Mandali? Meld je dan aan voor het Natuurlijk Mooi Retreat.

Mandali Healing Space

Wat kan je verwachten?

Het Natuurlijk Mooi Retreat is een stilteretreat in samenwerking met Natuurlijk Mooi. Onze founder Toña Wong Chung is één van de aanwezige begeleiders. Samen met het team van Natuurlijk Mooi neemt ze je mee in de ontdekkingsreis op zoek naar stilte van lichaam en geest in de zinderende omgeving van het prachtige Mandali. Het maken van een stiltereis – ook wel stilte retreat – is een ervaring die de rest van je leven bij je zal blijven. 

Het unieke aan een stiltereis is dat de stilte lang duurt en dat de schitterende omgeving diep inwerkt op je gevoel voor schoonheid. Als je lang en diep genoeg stil bent, bereik je een innerlijke stilte die stil blijft, ook al zijn er geluiden om je heen. Het zo stil laten worden in je hoofd dat je je hart rechtstreeks kunt horen, is het ultieme doel.

Tijdens dit Natuurlijk Mooi retreat zijn de yogalessen, meditaties, Dr. Hauschka lichaamsbehandelings en persoonlijke healings zodanig afgestemd dat het gemakkelijk voor je wordt om je hart centraal te stellen en zo het pad van je hart weer te bewandelen.

Tijdens deze retreat geniet je van yogalessen, van de Natuurlijk Mooi lichaamsbehandelingen met de natuurlijke producten van Dr. Hauschka én van een individuele healing door Toña Wong Chung. Deze healing bestaat uit een complete, persoonlijk afgestemde energetische behandeling van massage, reiki en drukpunten. Waar je bij andere organisaties vaak een sessie ter plekke tegen betaling kan boeken, zijn bij deze retreat de Natuurlijk Mooi behandeling en de healing bij de prijs inbegrepen. Op vrijdag is de stilte voorbij en kun je genieten van de omgeving van Mandali, om op zaterdag weer naar huis terug te keren.

Mandali Healing Space

Extra informatie

6 Dagen, 5 nachten

Voor iedereen toegankelijk.
Bij het opschonen van de geest met stilte hoort ook een voedingspatroon dat daarop aansluit. De maaltijden zijn vegetarisch en er wordt rekening gehouden met allergieën. Verder wordt er geen alcohol of cafeïne houdende dranken geschonken. Voor die mensen die eraan gewend zijn om deze producten te gebruiken adviseren wij om een week van tevoren hiermee te stoppen in verband met ontgiftingsreacties (bijvoorbeeld hoofdpijn).

Een belangrijk aspect van deze stiltereis is het ondergaan van de ‘Vision Quest’. Voor de start van de stiltereis formuleer je een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben, om een beslissing over te nemen of om het te kunnen verwerken. Bij de aanmelding van de stiltereis wordt naar dit thema gevraagd, zodat Toña Wong Chung en haar team zich kan voorbereiden op de begeleiding hier in. De doorlopende meditaties en individuele healings worden afgestemd op jouw eigen levensvraagstuk. Het kan best zijn dat je thema gedurende de week verandert, maar nadenken over je thema helpt je om richting te geven aan je innerlijke beweging.

Meer informatie en mogelijkheid om aan te melden vind je op de site van Natuurlijk Mooi.

Mandali Healing Space

Kosten

Vanaf € 1.250,-

De kosten van deze Natuurlijk Mooi retreat zijn € 1.250,- tot € 1.575,- per persoon (afhankelijk van early bird en type kamer). Deze prijs is exclusief vliegtickets naar Malpensa (Mxp) Milano International airport en exclusief transfer naar Mandali Retreat Centre.

Wil je ervaren hoe het is om het zo stil te laten worden in je hoofd dat je je hart rechtstreeks kunt horen? En je omringen door je zinderende omgeving van het prachtige Mandali? Kijk dan voor meer informatie op de website van Natuurlijk Mooi.

Details reis

Locatie: Mandali Italië 
Reisduur: 6 dagen 
Data: 6 t/m 11 februari 2022
Prijs: € 1.250,-  tot  € 1.575,- per persoon (afhankelijk van early bird en type kamer)
(exclusief vliegtickets naar Malpensa (Mxp) Milano International airport en exclusief transfer naar Mandali Retreat Centre.)

Jouw verblijf

Scroll naar top