Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Monika de Boer holistisch natuurgeneeskundig therapeut. Healing Space

Therapeut Monika de Boer

Ik help anderen door holistische natuurgeneeskundige concepten praktisch en efficiënt te maken, zodat iedereen ze gemakkelijk kan begrijpen en er elke dag naar kan leven. Ik zie iedereen als een geheel persoon – lichaam, geest, hart en ziel – en help mijn cliënten het hoogst mogelijke niveau van functioneren en balans van die aspecten te realiseren. 

Mijn diensten zijn gebaseerd op een fundament van liefde, een passie om de genezer in jou te ontdekken en een toewijding om je te begeleiden. Ik ben hier om te dienen. Mijn missie is om jou te helpen leven in een staat van optimale gezondheid en welzijn. Het is mijn bedoeling om mensen in staat te stellen hun eigen genezingspotentieel te herinneren en zich te verbinden met de aangeboren wijsheid van hun lichaam om zichzelf te genezen. 

Ik heb altijd geloofd in het natuurlijke vermogen van ons lichaam om te genezen, in de overvloed aan middelen van Moeder Natuur, en de energie die voor ons beschikbaar is vanuit het Universum. Ik vertrouw erop dat we, door die innerlijke wijsheid te gebruiken en ons opnieuw te verbinden met onszelf en de natuur, kunnen genieten van eenvoud van leven in gezondheid en welzijn. 

Naast mijn praktijk, ben ik werkzaam als docent bij Healing Space Institute, waar ik Energetische Massage cursussen geef.  Het is een holistische massagetechniek geïnspireerd op de wijsheid van de Traditionele Chinese Geneeskunde. 

Specialisaties

Ik ben geaccrediteerd Holistisch Natuurgeneeskundig Therapeut. In mijn praktijk in IJsselstein bied ik een holistische therapie aan, die een combinatie is van de volgende genezings- en coaching technieken: 

  • Reiki (Usui Shiki Ryoho), inclusief Chakra Balancing, Reiki massage, Reiki Heart Focus (visualisatie) en Reiki Healing Journey (regressie) 
  • Energetische Massage 
  • Holistische Voeding Coaching 
  • Persoonlijke Detox Plannen 
  • Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) voor diagnose en behandelplan 
  • Acupressuur (op TCG gebaseerd) 
  • Kinetische spiertesten (toegepaste kinesiologie) 
  • Ademhalingsoefeningen 
  • De Onderliggende Oorzaak Therapie (op basis van The Root Cause Practice by The Healing Point, Tracey Stevens

Diploma's

Accreditaties

Contactgegevens

Wil je een afspraak maken met Monika? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

Monika de Boer space for your unique healing
Zaagmolenlaan 2, 3404 DD IJsselstein
heal@monikadeboer.com
Telefoonnummer: 0640257623

Social contact

Adres