Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

het grotere geheel

Alles gaat zoals het moet gaan in het grotere geheel

De goddelijke wil voltrekt zich altijd, en dat gebeurt via ons. Alles gaat zoals het moet gaan in het grotere geheel. Dat wil niet zeggen dat je er op dagelijks niveau geen last van kunt hebben. De tijd waarin we nu zitten is voor heel veel mensen pijnlijk en toch is er een plek binnen in jou…

  • waar waarheid is
  • waar je alle antwoorden hebt die je nu nodig hebt op de hele situatie in de wereld
  • van veiligheid

Zo help je het collectieve bewustzijn verhogen

Door te mediteren gaan we naar die plek. En hoe meer wij zelf afstemmen op die plek, hoe meer we het collectieve bewustzijn verhogen. Dit is onze bijdrage om samen weer vrede te vinden op deze planeet. Dus hoe meer mensen zich richten op de plek van waarheid, hoe sneller we ook bij die plek komen en elkaar daar ontmoeten.

Hoe kan je deze meditatie doen?

Het is fijn om in een ontspannen houding te zitten. Met je beide handen vorm je een bol voor je borst en stel je voor dat de bol tussen je handen de aarde is, met al haar leven. Vervolgens visualiseer je een stralend licht dat tussen je beide handen heen en weer gaat, in die bol. Ook vanuit je hart visualiseer je dat er krachtig licht straalt naar de bol tussen je handen. Dit doen we 15 minuten lang, ieder vanuit zijn of haar eigen plek.

Dat wij zelf altijd onze weg blijven vinden

Met deze krachtige, effectieve meditatie helpen we het grotere geheel. Dat het collectieve bewustzijn zodanig omhoog mag gaan en dat we de goede beslissingen nemen over hoe we met alles willen omgaan. En dat wij bovendien zelf ook de manier vinden om met alles om te gaan. Dat er een hogere kwaliteit mag komen op de besluiten die op collectief niveau gedaan worden, waar wij geen invloed op LIJKEN te hebben. Maar ook dat wij zelf altijd onze weg blijven vinden.

Zie Moeder Aarde als een barende vrouw

Als je je toch op een moment grote zorgen maakt, kijk dan naar de aarde als naar het beeld van een barende vrouw: als je niet weet wat ze aan het doen is, dan schrik je je helemaal te pletter. Er is een groot, bewegend gezwel in haar buik; er is bloed en ze is in doodsangst. Maar hoe heftig dit er ook uit ziet, uiteindelijk is dat hoe nieuw leven naar de aarde komt. Dus houd dat alsjeblieft in je gedachten. Dat nieuwe leven, dat is het meest natuurlijke wat er kan gebeuren op de planeet aarde. En je zou zeggen: ‘nou, zo’n bevalling gaat allemaal vanzelf’ maar het is altijd fijn als er iemand bij is om de vrouw te bemoedigen. En dat is precies wat we met deze meditatie voor de aarde kunnen doen. We helpen Moeder Aarde met zijn allen om het collectieve bewustzijn dat op haar aanwezig is te verhogen: door er liefde en licht naar toe te ademen. Dat is eigenlijk alles wat er nodig is om deze geboorte te laten verlopen: dit zijn slechts de weeën en wij kunnen ze opvangen.

We zijn sterk genoeg en we zijn samen, dus laat je nergens door van slag brengen. In het grotere geheel is alles goed.

Hug,

Toña Wong Chung

Toña Wong Chung is founder van Healing Space en schrijfster van het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)’. Toña helpt verbinding te maken; met jezelf, je geliefde en de wereld.

Hoe vond je dit artikel? Alvast bedankt voor het delen!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Een boek over minnaarschap; omdat de wereld jouw liefde nodig heeft”