Het Instituut voor Holistische Energetische Ontwikkeling

Mijn visie op 2024 – Notes by Toña

Lieve allemaal,

In mijn leven sta ik voortdurend voor groepen. Soms 5 dagen in de week. Daar krijg ik altijd een kijk in de persoonlijke processen van mensen en daar leer ik van. Terwijl ik met de mensen mee aan het puzzelen ben over hun innerlijke processen, gaat mijn eigen leven ook gewoon door. Daarin spelen ook allemaal verhalen. Ik heb mezelf aangeleerd om datgene wat mij raakt, altijd mee te nemen in de cursussen die ik op dat moment heb. Door dit te doen heb ik altijd frisse inspiratie, namelijk mijn eigen leven.

De wetten van resonantie en synchroniciteit

Ik heb geleerd dat de wetten van resonantie en synchroniciteit zo in elkaar zitten, dat als ik in de groep aandacht geef aan de thema’s die ook spelen in mijn persoonlijk leven, dat mijn studenten daar ook mee geholpen zijn op dat moment. Nu mijn vakantie bijna aanbreekt en het al ietsje rustiger wordt, heb ik alle ruimte om te kijken naar de verhalen die spelen in mijn persoonlijke leven. Als ik de wet van synchroniciteit hierin volg, dan is dit ook precies datgene wat nodig is om te begrijpen wat het volgende jaar in grote lijn inhoudt.

2024: Jouw pad leven met hart en ziel

2024 Gaat meer dan ooit over jouw pad leven met hart en ziel. Bezieling in alles wat je doet. Hoe groot of klein je taken ook mogen lijken, het enige wat telt is dat je je hart en ziel erin stopt. We gaan collectief het pad op van onvoorwaardelijke liefde. Dit is lang niet voor iedereen zichtbaar. Veel mensen blijven hangen in het beeld van polarisatie en weerstand.

Weerstand is bevroren angst

In de laatste cursus van dit jaar had ik te maken met mensen met veel weerstand. Weerstand is bevroren angst. Het is nooit helpend om lang in je weerstand te blijven hangen. Als ik mensen in deze staat bij me krijg, kan ik me verbazen over hoe het toch kan dat ze hun tijd en geld vrijmaken om bij mij in de cursus te komen om uitgebreid hun weerstand en negativiteit te uiten.

Word een onderdeel van de oplossing

Aan de andere kant denk ik dan meteen, dat dat precies is waar mensen zelf doorheen willen bewegen en dat ze bij mij de kans krijgen om dat te doen. Ik pak het als compliment. Omdat ik zelf met hart en ziel voor de klas sta, kan ik mensen inspireren om hetzelfde te doen, hoe diep ze ook zitten. Mijn uitnodiging is om een onderdeel te worden van de oplossing, in plaats van een onderdeel te blijven van het probleem. Een onderdeel van de oplossing ben je door licht te brengen in de situatie die je zo negatief stemt of in je weerstand brengt en je het gevoel geeft dat je wil opgeven.

2024: Kracht en doorzettingsvermogen

2024 Gaat over kracht en doorzettingsvermogen. Dit zijn allebei energieën die vrijkomen als je voelt dat je je met hart en ziel aan het inzetten bent om het pad van onvoorwaardelijke liefde zelf te gaan en daar andere mensen ook in uit te nodigen.

Onvoorwaardelijke liefde oefenen

Onvoorwaardelijke liefde begint bij jezelf. Er zal geen redder zijn die onze wereld ineens zal verlichten. Degene die echt het verschil zal maken in 2024 is degene die je ziet als je in de spiegel kijkt. En hoe meer je durft te kijken en deze persoon liefde kan geven, des te meer krijgt deze persoon voor elkaar in 2024.

Liefde brengen in deze wereld

De meest eenvoudige en rechtstreekse manier om onvoorwaardelijke liefde te oefenen is jezelf Reiki geven. Daarom zal ik ook in 2024, in mijn 22e jaar als Reiki Master, met hart en ziel doorgaan met het geven van Reiki cursussen. We gaan onverstoorbaar verder om onze energie en intentie te bundelen samen met alle studenten om liefde te brengen in deze wereld.

Diep contact maken met jezelf

Bij Healing Space zijn er volop mogelijkheden om te leren hoe je diep contact maakt met jezelf, zowel in onze opleiding als tijdens onze retreats. Veel mensen volgen onze opleidingen ter verrijking van hun eigen bestaan. Gaandeweg raken ze zo geïnspireerd dat het als heel natuurlijk voelt om hun kennis en vaardigheden ook in te zetten voor een gezondere samenleving.

Het pad van je hart volgen

Onze eerste opzet is om gezonde mensen gezond te houden door ze te voorzien van momenten van bezinning en aanraking. Hierdoor kunnen ze het pad van hun hart gemakkelijk volgen. Het onvoorwaardelijk volgen van dit pad is het enige antwoord op het grote aantal burn-outs van deze tijd. Als je weet wat je hart nodig heeft, maak je op tijd de juiste keuzes en blijf je geïnspireerd door wat je doet. Dit is de basis voor een gezond en gelukkig leven.

Dat is wat we je toewensen voor 2024!

Dikke hug, ook namens Marcelino,
Toña

Wil je 2024 graag samen met Toña starten? Schrijf je dan in voor het gratis KUKURU webinar van Giel Beelen: Ontwerp je eigen 2024 waar Toña een van de sprekers zal zijn.

In deze interactieve talk neemt Toña je mee op het pad van onvoorwaardelijke liefde. Via een speciale oefening kan je meten hoe het daarmee gaat bij jezelf. Deze oefening kan je samen met een maatje doen waar je de uitzending mee bekijkt. Verder krijg je een oefening om je hart te helen en ruimte te maken voor liefdesenergie. Ook is er ruimte voor vraag en antwoord. Kortom, een perfecte start voor 2024!

Hoe vond je dit artikel? Alvast bedankt voor het delen!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Een boek over minnaarschap; omdat de wereld jouw liefde nodig heeft”